X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • caffe Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 16:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    jest sens w tym co piszesz, male dzieci ucza sie mowic przeciez od swojego pierwowzoru
    No właśnie, a i starsze czasami przekręcają jak coś usłyszą innego. Stąd mój dylemat.

Bliska 77 lubi tę wiadomość

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kochane jestem po dentyście,ząb zrobiony- dali w środek antybiotyk ale jeszcze dostałam doustny i muszę się spytać czy mogę przy stymulacji go brać. :(
    mam nadzieję że tak.

iwcia77, Elfik, ania.g, Bliska 77, kkisia, gosia7122, Mega, Sabina lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • caffe Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malgos741 wrote:
    kochane jestem po dentyście,ząb zrobiony- dali w środek antybiotyk ale jeszcze dostałam doustny i muszę się spytać czy mogę przy stymulacji go brać. :(
    mam nadzieję że tak.
    a w ulotce nic nie jest napisane?

malgos741 lubi tę wiadomość

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    a w ulotce nic nie jest napisane?
    jeszcze nie kupiłam antybiotyku, zaraz lecę do ginka na usg to się dowiem, mam na 17.2o. lecę.

iwcia77 lubi tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2014, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    domek dla jeży spróchniał troszku.. ale sa jeszcze 2 dla nietoperzy, tylko jak ja tam dziecko wsadze..

http://emoticoner.com/files/emoticons/onion-head/confused-onion-head-emoticon.gif

a co do fotelika, to bede miec, ale myslalam, ze dziecia to sie najpierw w cos pakuje, a potem dopiero w fotelik..
    Jak go zapakujesz w rozku, to do fotelika bedziesz musiala go upychac kolanem...

caffe, moremi, BISCA lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2014, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik, co to za gin i gdzie przyjmuje? Zebym kiedys na niego nie trafila...

iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik rzadko się uśmiecham...ale tu poleglam.. Siedzi koło mnie jakaś foka i się na mnie patrzy a ja się szczerze

iwcia77, Elfik, Bliska 77, kkisia, Pusurek, malgos741, kapturnica, Mega, Sabina, moremi, BISCA lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    czyli co szpital to inaczej :)
    dokladnie

syy2tv73m6q3ba1l.png

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja mam rozek, przywloklam z polandii i zamierzam uzywac go . on sie rozwiazuje i powstaje kolderka, a mam tez obawy do umiejetnosci manualnych mojego Alojza i jedyne co mu nie wypada z reki to moje cycki ;D w takim rozku nie bede sie bala ze upusci dziecia zanim nie nauczy sie go dobrze trzymac :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2014, 17:14

Elfik, Bliska 77, kkisia, Pusurek, kapturnica, gosia7122, Mega, Sabina, moremi, gretka, BISCA lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wymiękam, odłożyłam Marcela po 5 godzinach. Kolki, kolki i jeszcze raz kolki...

Matka fantastycznej 4 :)
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Elfik, co to za gin i gdzie przyjmuje? Zebym kiedys na niego nie trafila...

A ty z lekarskiej rodziny chyba?:-)
    Gin ogólnie sympatyczny i chce mi robić to USG,to złego słowa nie mogę powiedziec.
    Wiesz, po takim czasie mnie się wydają pewne rzeczy oczywiste, ale może rzeczywiście są kobiety, które 2,5 roku czekają na cud nic nie robiąc..
    Musiał się nazywa:-)

Ale wiesz co czuje staraczka jak słyszy, że powinna się wyluzowac:-) :-) :-) :-) :-)

iwcia77, Bliska 77, kkisia, Pusurek, kapturnica, Mega, Sabina, moremi lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    No właśnie, a i starsze czasami przekręcają jak coś usłyszą innego. Stąd mój dylemat.
    no masz nad czym myslec, nie ukrywam

caffe lubi tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Elfik Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Elfik rzadko się uśmiecham...ale tu poleglam.. Siedzi koło mnie jakaś foka i się na mnie patrzy a ja się szczerze

A to służę częściej. :-)
    Reni, jakim cudem z takim poczuciem humoru rzadko się usmiechasz? Nie może być...:-)

Bliska 77, iwcia77, macduska, kapturnica, Reni, Mega, Sabina, moremi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam.
    Czy mówiłam juz kiedyś tutaj, że nienawidzę czwartków????

od 6 na nogach , trochę się z pracy zerwałam bi chciałam zrobić badanie Fsh.
    Zrobiłam też estradiol za jednym zamachem.

Kosztowało mnie to 60 zł i pokonanie 100km.

Potem po dziecia do szkoły, zrobiłam obiad i padam ze zmęczenia :-/

Bliska 77, iwcia77, kkisia, kapturnica, SolarPolar, Mega, Sabina, moremi lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Wymiękam, odłożyłam Marcela po 5 godzinach. Kolki, kolki i jeszcze raz kolki...
    kurcze szkoda maluszka

caffe, ania.g lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2014, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    A ty z lekarskiej rodziny chyba?:-)
    Gin ogólnie sympatyczny i chce mi robić to USG,to złego słowa nie mogę powiedziec.
    Wiesz, po takim czasie mnie się wydają pewne rzeczy oczywiste, ale może rzeczywiście są kobiety, które 2,5 roku czekają na cud nic nie robiąc..
    Musiał się nazywa:-)

Ale wiesz co czuje staraczka jak słyszy, że powinna się wyluzowac:-) :-) :-) :-) :-)

wczoraj mój endokrynolog mówił, że jego już nic nie zaskakuje od kiedy przyszła do niego pacjentka z brodą bujniejszą od jego własnej (a mógłby grać św. Mikołaja w reklamie Coca Coli), zupełnie z innym problemem niż nadmierny zarost ;-)

broda jej wcale nie przeszkadzała...:-D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2014, 17:25

Simba, Elfik, iwcia77, Pusurek, kkisia, kapturnica, Reni, Mega, Parka, Sabina, moremi, gretka lubią tę wiadomość

• Elfik Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwcia, zobaczysz, że będzie z dzieckiem hulał od razu, że hej! Tylko go nie stresuj jak wszystkie baby:-)
    Mój pierwszy pieluche zmieniał w inkubatorze naszemu kurczakowi, wiesz, półtora kilo, figura jak u rubikowej, raczki nóżki jak zapałki, ja pytam- nie baleś się? On, ze jakoś poszlo...
    Położne mu kazały, nie jeczaly, ojej, ajajc, nie upusc i dal rade...wszystko od razu robił przy młodej i dobrze, bo ja nie z tych co to są niezastąpione:-)

iwcia77, caffe, macduska, Pusurek, kkisia, kapturnica, Reni, Mega, Sabina, moremi, BISCA lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    A to służę częściej. :-)
    Reni, jakim cudem z takim poczuciem humoru rzadko się usmiechasz? Nie może być...:-)
    to pewnie tak funkcjonuje , ponoc Charlie Chaplin byl bardzo powaznym czlowiekiem, Smolen tez , Laskowik ponoc tez ...mozna mnozyc komikow swiata ktorzy w zyciu byli bardzo powazni :)

kapturnica, Sabina, Pusurek, moremi lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    Iwcia, zobaczysz, że będzie z dzieckiem hulał od razu, że hej! Tylko go nie stresuj jak wszystkie baby:-)
    Mój pierwszy pieluche zmieniał w inkubatorze naszemu kurczakowi, wiesz, półtora kilo, figura jak u rubikowej, raczki nóżki jak zapałki, ja pytam- nie baleś się? On, ze jakoś poszlo...
    Położne mu kazały, nie jeczaly, ojej, ajajc, nie upusc i dal rade...wszystko od razu robił przy młodej i dobrze, bo ja nie z tych co to są niezastąpione:-)
    nie , ja z tych rozpieszczonych jestem ;D , dziadu najgorsza robote zlece , ale chce uniknac ortpedow ;D

moremi lubi tę wiadomość

• Elfik Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macduska, padlam...
    Może z prostatą przyszła ;-)

macduska, Pusurek, kkisia, kapturnica, Mega, Sabina, moremi, BISCA lubią tę wiadomość

‹‹ 5669 5670 5671 5672 5673 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ