35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
kochane jestem po dentyście,ząb zrobiony- dali w środek antybiotyk ale jeszcze dostałam doustny i muszę się spytać czy mogę przy stymulacji go brać.
mam nadzieję że tak.iwcia77, Elfik, ania.g, Bliska 77, kkisia, gosia7122, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
malgos741 wrote:kochane jestem po dentyście,ząb zrobiony- dali w środek antybiotyk ale jeszcze dostałam doustny i muszę się spytać czy mogę przy stymulacji go brać.
mam nadzieję że tak.malgos741 lubi tę wiadomość
-
caffe wrote:a w ulotce nic nie jest napisane?
iwcia77 lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnypaszczakin wrote:domek dla jeży spróchniał troszku.. ale sa jeszcze 2 dla nietoperzy, tylko jak ja tam dziecko wsadze..
http://emoticoner.com/files/emoticons/onion-head/confused-onion-head-emoticon.gif
a co do fotelika, to bede miec, ale myslalam, ze dziecia to sie najpierw w cos pakuje, a potem dopiero w fotelik..caffe, moremi, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Elfik rzadko się uśmiecham...ale tu poleglam.. Siedzi koło mnie jakaś foka i się na mnie patrzy a ja się szczerze
iwcia77, Elfik, Bliska 77, kkisia, Pusurek, malgos741, kapturnica, Mega, Sabina, moremi, BISCA lubią tę wiadomość
-
a ja mam rozek, przywloklam z polandii i zamierzam uzywac go . on sie rozwiazuje i powstaje kolderka, a mam tez obawy do umiejetnosci manualnych mojego Alojza i jedyne co mu nie wypada z reki to moje cycki
w takim rozku nie bede sie bala ze upusci dziecia zanim nie nauczy sie go dobrze trzymac
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2014, 17:14
Elfik, Bliska 77, kkisia, Pusurek, kapturnica, gosia7122, Mega, Sabina, moremi, gretka, BISCA lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Elfik, co to za gin i gdzie przyjmuje? Zebym kiedys na niego nie trafila...
A ty z lekarskiej rodziny chyba?
Gin ogólnie sympatyczny i chce mi robić to USG,to złego słowa nie mogę powiedziec.
Wiesz, po takim czasie mnie się wydają pewne rzeczy oczywiste, ale może rzeczywiście są kobiety, które 2,5 roku czekają na cud nic nie robiąc..
Musiał się nazywa:-)
Ale wiesz co czuje staraczka jak słyszy, że powinna się wyluzowac:-)
iwcia77, Bliska 77, kkisia, Pusurek, kapturnica, Mega, Sabina, moremi lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Elfik rzadko się uśmiecham...ale tu poleglam.. Siedzi koło mnie jakaś foka i się na mnie patrzy a ja się szczerze
A to służę częściej.
Reni, jakim cudem z takim poczuciem humoru rzadko się usmiechasz? Nie może być...Bliska 77, iwcia77, macduska, kapturnica, Reni, Mega, Sabina, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam.
Czy mówiłam juz kiedyś tutaj, że nienawidzę czwartków????
od 6 na nogach , trochę się z pracy zerwałam bi chciałam zrobić badanie Fsh.
Zrobiłam też estradiol za jednym zamachem.
Kosztowało mnie to 60 zł i pokonanie 100km.
Potem po dziecia do szkoły, zrobiłam obiad i padam ze zmęczenia
Bliska 77, iwcia77, kkisia, kapturnica, SolarPolar, Mega, Sabina, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyElfik wrote:A ty z lekarskiej rodziny chyba?
Gin ogólnie sympatyczny i chce mi robić to USG,to złego słowa nie mogę powiedziec.
Wiesz, po takim czasie mnie się wydają pewne rzeczy oczywiste, ale może rzeczywiście są kobiety, które 2,5 roku czekają na cud nic nie robiąc..
Musiał się nazywa:-)
Ale wiesz co czuje staraczka jak słyszy, że powinna się wyluzowac:-)
wczoraj mój endokrynolog mówił, że jego już nic nie zaskakuje od kiedy przyszła do niego pacjentka z brodą bujniejszą od jego własnej (a mógłby grać św. Mikołaja w reklamie Coca Coli), zupełnie z innym problemem niż nadmierny zarost
broda jej wcale nie przeszkadzała...Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2014, 17:25
Simba, Elfik, iwcia77, Pusurek, kkisia, kapturnica, Reni, Mega, Parka, Sabina, moremi, gretka lubią tę wiadomość
-
Iwcia, zobaczysz, że będzie z dzieckiem hulał od razu, że hej! Tylko go nie stresuj jak wszystkie baby:-)
Mój pierwszy pieluche zmieniał w inkubatorze naszemu kurczakowi, wiesz, półtora kilo, figura jak u rubikowej, raczki nóżki jak zapałki, ja pytam- nie baleś się? On, ze jakoś poszlo...
Położne mu kazały, nie jeczaly, ojej, ajajc, nie upusc i dal rade...wszystko od razu robił przy młodej i dobrze, bo ja nie z tych co to są niezastąpione:-)
iwcia77, caffe, macduska, Pusurek, kkisia, kapturnica, Reni, Mega, Sabina, moremi, BISCA lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:A to służę częściej.
Reni, jakim cudem z takim poczuciem humoru rzadko się usmiechasz? Nie może być...kapturnica, Sabina, Pusurek, moremi lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:Iwcia, zobaczysz, że będzie z dzieckiem hulał od razu, że hej! Tylko go nie stresuj jak wszystkie baby:-)
Mój pierwszy pieluche zmieniał w inkubatorze naszemu kurczakowi, wiesz, półtora kilo, figura jak u rubikowej, raczki nóżki jak zapałki, ja pytam- nie baleś się? On, ze jakoś poszlo...
Położne mu kazały, nie jeczaly, ojej, ajajc, nie upusc i dal rade...wszystko od razu robił przy młodej i dobrze, bo ja nie z tych co to są niezastąpione:-), dziadu najgorsza robote zlece , ale chce uniknac ortpedow
moremi lubi tę wiadomość