X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2014, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    hehe, sobie Cie Reni wyobrazilam w takim spiworku ;)

a ja mam pytanie do tych z praktyka- jak jest tak 25 stopni to dzieci w spiworach czy tych ocieplanych rozkach sie nie trzyma? bo u nas w maju wypada juz lato..
    Wiesz co, ja corke urodzilam pod koniec kwietnia i miala tez taki spiworek, bo nie kupowalam glebokiego wozka. Spiworek byl caly rozpiety, tak ze welna byla tylko dnem wozka. Na to kocyk i wio. Przejezdzila tak cale bardzo upalne lato i bylo jej dobrze i przytulnie. Ja nie jestem zwolenniczka kolder w wozkach, dla mnie koldra to do spania jest. ;)
    A welna jest taka cwana, ze jak jest zimno, to grzeje, a jak jest cieplo, to sie i tak nie nagrzewa. Zreszta nigdy nie widzialam spoconej owcy. ;)

iwcia77, Mega, BISCA, moremi lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak miałaś widzieć skoro mają zarośnięte pachy 07icon_smile4.gif
    Pusurek wrote:
    Zreszta nigdy nie widzialam spoconej owcy. ;)

paszczakin, Pusurek, Bursztyn, iwcia77, kkisia, Mega, Bozia3, kapturnica, Sabina, BISCA, moremi lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    hehe, sobie Cie Reni wyobrazilam w takim spiworku ;)

a ja mam pytanie do tych z praktyka- jak jest tak 25 stopni to dzieci w spiworach czy tych ocieplanych rozkach sie nie trzyma? bo u nas w maju wypada juz lato..
    Mój miał na materacyk z wózka nałożone takie specjalne (do wózka) prześcieradło i na tym leżał. Też się nie pocił.

iwcia77 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2014, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    jak miałaś widzieć skoro mają zarośnięte pachy 07icon_smile4.gif
    Ale mialyby ciemniejsze plamy. Od potu.

Reni, Bliska 77, iwcia77, kkisia, Mega, moremi lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    grzejemy łapki na spacerze ;D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2014, 16:37

Reni, Bursztyn, Pusurek, Simba, paszczakin, Bliska 77, kkisia lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przecie perspiranty nie zostawiają plam
    Pusurek wrote:
    Ale mialyby ciemniejsze plamy. Od potu.

iwcia77, Mega, moremi lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Wiesz co, ja corke urodzilam pod koniec kwietnia i miala tez taki spiworek, bo nie kupowalam glebokiego wozka. Spiworek byl caly rozpiety, tak ze welna byla tylko dnem wozka. Na to kocyk i wio. Przejezdzila tak cale bardzo upalne lato i bylo jej dobrze i przytulnie. Ja nie jestem zwolenniczka kolder w wozkach, dla mnie koldra to do spania jest. ;)
    A welna jest taka cwana, ze jak jest zimno, to grzeje, a jak jest cieplo, to sie i tak nie nagrzewa. Zreszta nigdy nie widzialam spoconej owcy. ;)

ja nie wiem jeszczce jaki bede miala wozek.. WSZYSTKO przeciwko mojemu zamawianiu rozka jest- wszytsko!

rozek z welny? eee, nie, to moje dziecko bedzie, mnie welna niestety drapie, po mamusi to mam to i dziecie na pewno tez to odziedziczy..

iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 16:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caffe, Szymon - slodycz :)

caffe lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    grzejemy łapki na spacerze ;D
    Mamy takie same spiworki?? :D

caffe, iwcia77 lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Mój miał na materacyk z wózka nałożone takie specjalne (do wózka) prześcieradło i na tym leżał. Też się nie pocił.

a na dzieciu co? nic?

mowilyscie, ze dzieciom dobrze jak sa zawiniete, stad sie na ten rozek zafiksowalam..

caffe, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    ja nie wiem jeszczce jaki bede miala wozek.. WSZYSTKO przeciwko mojemu zamawianiu rozka jest- wszytsko!

rozek z welny? eee, nie, to moje dziecko bedzie, mnie welna niestety drapie, po mamusi to mam to i dziecie na pewno tez to odziedziczy..
    Ja urodziłam w czerwcu i w zasadzie rożek był używany tylko w szpitalu.

Pusurek lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    przecie perspiranty nie zostawiają plam
    Nasze wioskowe owce nie wiedza co to higiena osobista...

caffe, Reni, Bliska 77, iwcia77, kkisia, Mega, BISCA, moremi lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Caffe, Szymon - slodycz :)
    dzięki :)

• caffe Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Mamy takie same spiworki?? :D
    hehehehe ;D

Pusurek, iwcia77 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    a na dzieciu co? nic?

mowilyscie, ze dzieciom dobrze jak sa zawiniete, stad sie na ten rozek zafiksowalam..
    jak będzie 25 stopni to dziecko na początku w samych śpioszkach będzie lub body. A zawinąć to i w pieluchę możesz.
    Ja bym nie szalała z rożkami. Kup jeden taki w miarę normalny, nie wycudowany i tyle.

Bliska 77, iwcia77, kkisia, moremi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2014, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:

Co Wy z tymi rozkami?
    U nas sa kocyki i spiworki. Co potem zrobic z takim rozkiem? Na kolderke za sztywny, jako kocyk za maly.
    To chyba zafiksowanie z czasow dawnych, kiedy odbieralo sie dzieci ze szpitala w rozkach. Tera z fotelikiem sie po dziecko przeca jedzie.

caffe, Elfik, moremi lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Co Wy z tymi rozkami?
    U nas sa kocyki i spiworki. Co potem zrobic z takim rozkiem? Na kolderke za sztywny, jako kocyk za maly.
    To chyba zafiksowanie z czasow dawnych, kiedy odbieralo sie dzieci ze szpitala w rozkach. Tera z fotelikiem sie po dziecko przeca jedzie.
    No dokładnie. Ja teraz to bym rożka nie kupowała. A tak w ogóle to dziecko szybko z niego wyrasta i wcale taki wygodny nie jest bo zawsze coś wyłazi z niego, w sensie jakiś róg albo noga dziecka :P

Pusurek, moremi lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a Ty myślisz, że jak wiocha to nie dbają o higienę?
    zobacz np na Masajów.. sto lat za murzynami divers2239.gif jakoś słabo to tu pasuje... no więc one te babki masajskie niby takie zacofane a żeby się nie pocić nie śmierdzieć okadzają się dymem z ogniska ...
    więc wiesz może te owce też podkasają futra.. stają kopytkami nad ogniskiem i się okadzają.. w sumie nie wiesz co robią po godzinach!

IDĘ DO DOMU
    Pusurek wrote:
    Nasze wioskowe owce nie wiedza co to higiena osobista...

Pusurek, Bliska 77, iwcia77, kkisia, Mega, Sabina, moremi lubią tę wiadomość

• Elfik Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caffe, zazwyczaj nie komplementuję dzieci, male pieski ładniejsze, ale twój maluch fajniutki:-)

Pusurek, caffe, Bliska 77, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2014, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    a Ty myślisz, że jak wiocha to nie dbają o higienę?
    zobacz np na Masajów.. sto lat za murzynami divers2239.gif jakoś słabo to tu pasuje... no więc one te babki masajskie niby takie zacofane a żeby się nie pocić nie śmierdzieć okadzają się dymem z ogniska ...
    więc wiesz może te owce też podkasają futra.. stają kopytkami nad ogniskiem i się okadzają.. w sumie nie wiesz co robią po godzinach!
    Kochana, owce to ja z okna widze. Ani razu ogniska sobie nie rozpalily, fleje jedne! ;)

Elfik, caffe, iwcia77, kkisia, Mega, BISCA lubią tę wiadomość

‹‹ 5667 5668 5669 5670 5671 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ