Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2014, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    hehe, sobie Cie Reni wyobrazilam w takim spiworku ;)

a ja mam pytanie do tych z praktyka- jak jest tak 25 stopni to dzieci w spiworach czy tych ocieplanych rozkach sie nie trzyma? bo u nas w maju wypada juz lato..
    Wiesz co, ja corke urodzilam pod koniec kwietnia i miala tez taki spiworek, bo nie kupowalam glebokiego wozka. Spiworek byl caly rozpiety, tak ze welna byla tylko dnem wozka. Na to kocyk i wio. Przejezdzila tak cale bardzo upalne lato i bylo jej dobrze i przytulnie. Ja nie jestem zwolenniczka kolder w wozkach, dla mnie koldra to do spania jest. ;)
    A welna jest taka cwana, ze jak jest zimno, to grzeje, a jak jest cieplo, to sie i tak nie nagrzewa. Zreszta nigdy nie widzialam spoconej owcy. ;)

iwcia77, Mega, BISCA, moremi lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak miałaś widzieć skoro mają zarośnięte pachy 07icon_smile4.gif
    Pusurek wrote:
    Zreszta nigdy nie widzialam spoconej owcy. ;)

paszczakin, nick nieaktualny, Bursztyn, iwcia77, nick nieaktualny, Mega, Bozia3, kapturnica, nick nieaktualny, BISCA, moremi lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    hehe, sobie Cie Reni wyobrazilam w takim spiworku ;)

a ja mam pytanie do tych z praktyka- jak jest tak 25 stopni to dzieci w spiworach czy tych ocieplanych rozkach sie nie trzyma? bo u nas w maju wypada juz lato..
    Mój miał na materacyk z wózka nałożone takie specjalne (do wózka) prześcieradło i na tym leżał. Też się nie pocił.

iwcia77 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2014, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    jak miałaś widzieć skoro mają zarośnięte pachy 07icon_smile4.gif
    Ale mialyby ciemniejsze plamy. Od potu.

Reni, Bliska 77, iwcia77, nick nieaktualny, Mega, moremi lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    grzejemy łapki na spacerze ;D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2014, 16:37

Reni, Bursztyn, nick nieaktualny, Simba, paszczakin, Bliska 77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przecie perspiranty nie zostawiają plam
    Pusurek wrote:
    Ale mialyby ciemniejsze plamy. Od potu.

iwcia77, Mega, moremi lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Wiesz co, ja corke urodzilam pod koniec kwietnia i miala tez taki spiworek, bo nie kupowalam glebokiego wozka. Spiworek byl caly rozpiety, tak ze welna byla tylko dnem wozka. Na to kocyk i wio. Przejezdzila tak cale bardzo upalne lato i bylo jej dobrze i przytulnie. Ja nie jestem zwolenniczka kolder w wozkach, dla mnie koldra to do spania jest. ;)
    A welna jest taka cwana, ze jak jest zimno, to grzeje, a jak jest cieplo, to sie i tak nie nagrzewa. Zreszta nigdy nie widzialam spoconej owcy. ;)

ja nie wiem jeszczce jaki bede miala wozek.. WSZYSTKO przeciwko mojemu zamawianiu rozka jest- wszytsko!

rozek z welny? eee, nie, to moje dziecko bedzie, mnie welna niestety drapie, po mamusi to mam to i dziecie na pewno tez to odziedziczy..

iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 16:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caffe, Szymon - slodycz :)

caffe lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    grzejemy łapki na spacerze ;D
    Mamy takie same spiworki?? :D

caffe, iwcia77 lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Mój miał na materacyk z wózka nałożone takie specjalne (do wózka) prześcieradło i na tym leżał. Też się nie pocił.

a na dzieciu co? nic?

mowilyscie, ze dzieciom dobrze jak sa zawiniete, stad sie na ten rozek zafiksowalam..

caffe, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    ja nie wiem jeszczce jaki bede miala wozek.. WSZYSTKO przeciwko mojemu zamawianiu rozka jest- wszytsko!

rozek z welny? eee, nie, to moje dziecko bedzie, mnie welna niestety drapie, po mamusi to mam to i dziecie na pewno tez to odziedziczy..
    Ja urodziłam w czerwcu i w zasadzie rożek był używany tylko w szpitalu.

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    przecie perspiranty nie zostawiają plam
    Nasze wioskowe owce nie wiedza co to higiena osobista...

caffe, Reni, Bliska 77, iwcia77, nick nieaktualny, Mega, BISCA, moremi lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Caffe, Szymon - slodycz :)
    dzięki :)

• caffe Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Mamy takie same spiworki?? :D
    hehehehe ;D

nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    a na dzieciu co? nic?

mowilyscie, ze dzieciom dobrze jak sa zawiniete, stad sie na ten rozek zafiksowalam..
    jak będzie 25 stopni to dziecko na początku w samych śpioszkach będzie lub body. A zawinąć to i w pieluchę możesz.
    Ja bym nie szalała z rożkami. Kup jeden taki w miarę normalny, nie wycudowany i tyle.

Bliska 77, iwcia77, nick nieaktualny, moremi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2014, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:

Co Wy z tymi rozkami?
    U nas sa kocyki i spiworki. Co potem zrobic z takim rozkiem? Na kolderke za sztywny, jako kocyk za maly.
    To chyba zafiksowanie z czasow dawnych, kiedy odbieralo sie dzieci ze szpitala w rozkach. Tera z fotelikiem sie po dziecko przeca jedzie.

caffe, Elfik, moremi lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Co Wy z tymi rozkami?
    U nas sa kocyki i spiworki. Co potem zrobic z takim rozkiem? Na kolderke za sztywny, jako kocyk za maly.
    To chyba zafiksowanie z czasow dawnych, kiedy odbieralo sie dzieci ze szpitala w rozkach. Tera z fotelikiem sie po dziecko przeca jedzie.
    No dokładnie. Ja teraz to bym rożka nie kupowała. A tak w ogóle to dziecko szybko z niego wyrasta i wcale taki wygodny nie jest bo zawsze coś wyłazi z niego, w sensie jakiś róg albo noga dziecka :P

nick nieaktualny, moremi lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a Ty myślisz, że jak wiocha to nie dbają o higienę?
    zobacz np na Masajów.. sto lat za murzynami divers2239.gif jakoś słabo to tu pasuje... no więc one te babki masajskie niby takie zacofane a żeby się nie pocić nie śmierdzieć okadzają się dymem z ogniska ...
    więc wiesz może te owce też podkasają futra.. stają kopytkami nad ogniskiem i się okadzają.. w sumie nie wiesz co robią po godzinach!

IDĘ DO DOMU
    Pusurek wrote:
    Nasze wioskowe owce nie wiedza co to higiena osobista...

nick nieaktualny, Bliska 77, iwcia77, nick nieaktualny, Mega, nick nieaktualny, moremi lubią tę wiadomość

• Elfik Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caffe, zazwyczaj nie komplementuję dzieci, male pieski ładniejsze, ale twój maluch fajniutki:-)

nick nieaktualny, caffe, Bliska 77, iwcia77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2014, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    a Ty myślisz, że jak wiocha to nie dbają o higienę?
    zobacz np na Masajów.. sto lat za murzynami divers2239.gif jakoś słabo to tu pasuje... no więc one te babki masajskie niby takie zacofane a żeby się nie pocić nie śmierdzieć okadzają się dymem z ogniska ...
    więc wiesz może te owce też podkasają futra.. stają kopytkami nad ogniskiem i się okadzają.. w sumie nie wiesz co robią po godzinach!
    Kochana, owce to ja z okna widze. Ani razu ogniska sobie nie rozpalily, fleje jedne! ;)

Elfik, caffe, iwcia77, nick nieaktualny, Mega, BISCA lubią tę wiadomość

‹‹ 5667 5668 5669 5670 5671 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam

Kwas DHA to jedna z substancji niezbędnych do prawidłowego rozwoju płodu. Jego suplementacja jest zalecana przez ekspertów, a w aptekach znajdziemy wiele preparatów zawierających ten składnik. Najczęściej jest pozyskiwany z ryb morskich, jednak coraz więcej przyszłych mam sięga po DHA z alg. Jakie są jego właściwości i czym różni się od rybiego? Dowiedz się więcej na temat suplementacji DHA w ciąży – kiedy zacząć i jakie dawki stosować?

CZYTAJ WIĘCEJ