35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nie wiem jak to wygląda proceduralnie ale jestem już w klinice i babka powiedziała, że robimy iv ale musimy poczekać do nowego roku
a teraz żeby nie siedzieć bezczynnie siekniemy sobie IUikapturnica wrote:Renek ale to jestes juz po kwalifikacji i na liscie oczekujacych??cczy dopiero bedziesz dymala do kliniki na wszystkie te rozmowy kwalifikacyjne i badania??anna maria, Mega, moremi, Sabina, BISCA lubią tę wiadomość
-
nie spotkałam jeszcze murzyna Tomasza.. obojętnie może być i Wiesław
kapturnica wrote:tomasz tak jak ja czarnego nie tykam...Biale jak najbardziejiwcia77, Mega, macduska, kapturnica, moremi, Sabina lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:nie wiem jak to wygląda proceduralnie ale jestem już w klinice i babka powiedziała, że robimy iv ale musimy poczekać do nowego roku
a teraz żeby nie siedzieć bezczynnie siekniemy sobie IUi
Boszz ide sie picowac..Za chwile na zebtranie z grubym portfelem lece..A mlody mi sie widze przekrecil i spi jak niemowle...[Pogoda robi swoje..malgos741, moremi lubią tę wiadomość
-
obecna, witam cala klase
Reni- vespa prosto z Neapolutesciowa byla to poprosilam zeby zakupila 5 sztukow
i jak zobaczylam skuter to od razu wiedzialam do kogo bedzie nalezal
, co prawda wykonanie pozostawia wiele do zyczenia ale symbolika zostala zachowana
Iw- no kolekcja zaczyna nabierac rumiencow
a my dzis z Alojzem znowu walka w garazu...zagladanie do kazdego kartonu, segregowanie, wywalanie itd...juz mam dosc - niech juz idzie do pracy , bo nie nadazam z nadrabianiem forum
Reni, Pusurek, kkisia, Mega, Iwone, moremi, Sabina, BISCA lubią tę wiadomość
-
ale co Ty do mnie rozmawiasz
wykonanie jest super cały jest super i w ogóle super.. dziękuję za pamięć
iwcia77 wrote:Reni- vespa prosto z Neapolutesciowa byla to poprosilam zeby zakupila 5 sztukow
, co prawda wykonanie pozostawia wiele do zyczenia ale symbolika zostala zachowana
iwcia77, Mega, moremi, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:obecna, witam cala klase
Reni- vespa prosto z Neapolutesciowa byla to poprosilam zeby zakupila 5 sztukow
Iw- no kolekcja zaczyna nabierac rumiencow
Reni, iwcia77, Bozia3, Iwone, moremi, BISCA lubią tę wiadomość
-
czyli pewnie tak
ale jestem dobrej mysli
kapturnica wrote:Czyli dopiero bedziesz kwalifikowana,,Z tego co widzialam na liscie kliniki w Wawie dosc sa oblezone..Te mniejsze maja mniej osob oczekujacych..W kraku jest 3kliniki i w kazdej z tego co widzialam max3,5 osob na liscie..Wiec jedno pocieszenie ,ze kolejek nie ma...
.Mega, kapturnica, moremi lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Ale wiesz jak jest z magnesami. Im bardziej kiczowate tym lepsze.
Pusurek, Reni, Iwone, moremi, BISCA lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:no na ciebie czeka wlasnie taki z zaglowka z neapolu albo moka z kawka...ale wykonanie naprawde chinskie...ja zawsze staram sie kupowac raczej ladne magnesiki...no ale przeciez tesciowa ma prawo sie nie znac
iwcia77, Mega, Reni, kkisia, moremi, BISCA lubią tę wiadomość
-
wróciłam ze spaceru...ja pinkolę - piździ normalnie niemiłosiernie - dłonie mi zamarzły - jak zobaczyłam po powrocie te pieprzone kufy mufy pusurka to myślałam, że mnie trafi....
ja się zgadzam z Renią - ja bynajmniej przynajmniej - się czułam kochana, a i tak jarałam fajki z koleżankami w krzakach mając 12 lat...więc elfik, nie ciesz się tak bardzo - córcia dorastając i tak zrobi swoje...
Bursztyn - nie puszczaj się z chinolami, bo to niby dziecioroby, ale z takim kutasikiem mieć dziecko - to już desperacja okrutna..Lepiej się tylko nakłuwaj z tą chineczką i rób swoje z włoskim panem..
iwcia77, Mega, Reni, Bliska 77, Pusurek, kkisia, moremi, Sabina, BISCA lubią tę wiadomość
-
Ostatnio - żeby się oszukać, ze jem mniej słodkiego - kupuję sobie takie ciasteczka z żurawiną albo z jabłkiem - maślane - cieniusienkie na 2 milimetry..
są bardzo smaczne - myślę - zjem dwa i dość...ale jak zwykle okłamywanie siebie nic nie daje - zjadam 20 na jedno posiedzenie...
iwcia77, Mega, Bliska 77, Bursztyn, kkisia, moremi, Sabina, BISCA, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:też mam wieczorem mniej mleka....ale nie dojadam chlebem - raczej staram się więcej pić - tylko, że ile można??? Niby powinno się pić 4-5 litrów jeśli sie karmi - ja nie wiem, czy do 3 dobijam...
Bozia3 lubi tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Ostatnio - żeby się oszukać, ze jem mniej słodkiego - kupuję sobie takie ciasteczka z żurawiną albo z jabłkiem - maślane - cieniusienkie na 2 milimetry..
są bardzo smaczne - myślę - zjem dwa i dość...ale jak zwykle okłamywanie siebie nic nie daje - zjadam 20 na jedno posiedzenie...
...no i mam zatwardzonko
...hm
Bozia3, Iwone, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
iwcia77 wrote:a ta znowu zablokowala sie na lekcji geografii
gegra super przedmiot ale odstaw juz ten globus bo tu mamy godzine wychowawcza
najwidoczniej mam jakies braki iwciaale juz sie doczłapuję powoli, wlokąc plecak po ziemi..
iwcia77, Bozia3, Mega, kkisia lubią tę wiadomość