X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Reni Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie wiem jak to wygląda proceduralnie ale jestem już w klinice i babka powiedziała, że robimy iv ale musimy poczekać do nowego roku
    a teraz żeby nie siedzieć bezczynnie siekniemy sobie IUi
    kapturnica wrote:
    Renek ale to jestes juz po kwalifikacji i na liscie oczekujacych??cczy dopiero bedziesz dymala do kliniki na wszystkie te rozmowy kwalifikacyjne i badania??

anna maria, Mega, moremi, Sabina, BISCA lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie spotkałam jeszcze murzyna Tomasza.. obojętnie może być i Wiesław
    kapturnica wrote:
    tomasz tak jak ja czarnego nie tykam...Biale jak najbardziej 8)

iwcia77, Mega, macduska, kapturnica, moremi, Sabina lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    nie wiem jak to wygląda proceduralnie ale jestem już w klinice i babka powiedziała, że robimy iv ale musimy poczekać do nowego roku
    a teraz żeby nie siedzieć bezczynnie siekniemy sobie IUi
    Czyli dopiero bedziesz kwalifikowana,,Z tego co widzialam na liscie kliniki w Wawie dosc sa oblezone..Te mniejsze maja mniej osob oczekujacych..W kraku jest 3kliniki i w kazdej z tego co widzialam max3,5 osob na liscie..Wiec jedno pocieszenie ,ze kolejek nie ma...
    Boszz ide sie picowac..Za chwile na zebtranie z grubym portfelem lece..A mlody mi sie widze przekrecil i spi jak niemowle...[Pogoda robi swoje..

malgos741, moremi lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    obecna, witam cala klase :D
    Reni- vespa prosto z Neapolu :) tesciowa byla to poprosilam zeby zakupila 5 sztukow ;D i jak zobaczylam skuter to od razu wiedzialam do kogo bedzie nalezal :D, co prawda wykonanie pozostawia wiele do zyczenia ale symbolika zostala zachowana :D

Iw- no kolekcja zaczyna nabierac rumiencow :D

a my dzis z Alojzem znowu walka w garazu...zagladanie do kazdego kartonu, segregowanie, wywalanie itd...juz mam dosc - niech juz idzie do pracy , bo nie nadazam z nadrabianiem forum :)

Reni, Pusurek, kkisia, Mega, Iwone, moremi, Sabina, BISCA lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale co Ty do mnie rozmawiasz
    wykonanie jest super cały jest super i w ogóle super.. dziękuję za pamięć :-D
    iwcia77 wrote:
    Reni- vespa prosto z Neapolu :) tesciowa byla to poprosilam zeby zakupila 5 sztukow ;D i jak zobaczylam skuter to od razu wiedzialam do kogo bedzie nalezal :D, co prawda wykonanie pozostawia wiele do zyczenia ale symbolika zostala zachowana :D

iwcia77, Mega, moremi, BISCA lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2014, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    obecna, witam cala klase :D

Iw- no kolekcja zaczyna nabierac rumiencow :D
    Ale wiesz jak jest z magnesami. Im bardziej kiczowate tym lepsze.

Reni, iwcia77, Bozia3, Iwone, moremi, BISCA lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej.. witam znowu z globusem.. bleeeeeh..

Mega lubi tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • mysza1975 Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej!

Moi panowie śpią więc mam chwilę dla siebie. Kawkę pije i trochę forum nadrabiam.

iwcia77, gosia7122, kkisia, macduska, ania.g, moremi, Sabina, BISCA lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czyli pewnie tak
    ale jestem dobrej mysli :-)
    kapturnica wrote:
    Czyli dopiero bedziesz kwalifikowana,,Z tego co widzialam na liscie kliniki w Wawie dosc sa oblezone..Te mniejsze maja mniej osob oczekujacych..W kraku jest 3kliniki i w kazdej z tego co widzialam max3,5 osob na liscie..Wiec jedno pocieszenie ,ze kolejek nie ma...
    .

Mega, kapturnica, moremi lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Ale wiesz jak jest z magnesami. Im bardziej kiczowate tym lepsze.
    no na ciebie czeka wlasnie taki z zaglowka z neapolu albo moka z kawka...ale wykonanie naprawde chinskie...ja zawsze staram sie kupowac raczej ladne magnesiki...no ale przeciez tesciowa ma prawo sie nie znac :)

Pusurek, Reni, Iwone, moremi, BISCA lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    hej.. witam znowu z globusem.. bleeeeeh..
    a ta znowu zablokowala sie na lekcji geografii ;D gegra super przedmiot ale odstaw juz ten globus bo tu mamy godzine wychowawcza :D

Mega, kapturnica, BISCA lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    no na ciebie czeka wlasnie taki z zaglowka z neapolu albo moka z kawka...ale wykonanie naprawde chinskie...ja zawsze staram sie kupowac raczej ladne magnesiki...no ale przeciez tesciowa ma prawo sie nie znac :)
    a to dziwne, przeciez tesciowe zawsze znaja sie najlepiej na wszystkim... ;)

iwcia77, Mega, Reni, kkisia, moremi, BISCA lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bozia3 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wróciłam ze spaceru...ja pinkolę - piździ normalnie niemiłosiernie - dłonie mi zamarzły - jak zobaczyłam po powrocie te pieprzone kufy mufy pusurka to myślałam, że mnie trafi....:)

ja się zgadzam z Renią - ja bynajmniej przynajmniej - się czułam kochana, a i tak jarałam fajki z koleżankami w krzakach mając 12 lat...więc elfik, nie ciesz się tak bardzo - córcia dorastając i tak zrobi swoje...;)

Bursztyn - nie puszczaj się z chinolami, bo to niby dziecioroby, ale z takim kutasikiem mieć dziecko - to już desperacja okrutna..:) Lepiej się tylko nakłuwaj z tą chineczką i rób swoje z włoskim panem..:)

iwcia77, Mega, Reni, Bliska 77, Pusurek, kkisia, moremi, Sabina, BISCA lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ostatnio - żeby się oszukać, ze jem mniej słodkiego - kupuję sobie takie ciasteczka z żurawiną albo z jabłkiem - maślane - cieniusienkie na 2 milimetry..:) są bardzo smaczne - myślę - zjem dwa i dość...ale jak zwykle okłamywanie siebie nic nie daje - zjadam 20 na jedno posiedzenie...

iwcia77, Mega, Bliska 77, Bursztyn, kkisia, moremi, Sabina, BISCA, SolarPolar lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysza1975 wrote:
    Hej!

Moi panowie śpią więc mam chwilę dla siebie. Kawkę pije i trochę forum nadrabiam.
    mysza - wybierasz sie juz na USG bioder? Udało się na NFZ?

FZuMp1.png

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusur- co wybierasz?

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c7f709687a48.jpg

moremi, BISCA lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    też mam wieczorem mniej mleka....ale nie dojadam chlebem - raczej staram się więcej pić - tylko, że ile można??? Niby powinno się pić 4-5 litrów jeśli sie karmi - ja nie wiem, czy do 3 dobijam...
    o to chodzi ze u mnie plyny sie sprawdzaja ale w ciagu dnia, pod koniec dnia maja wplyw ale juz nie taki

Bozia3 lubi tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Ostatnio - żeby się oszukać, ze jem mniej słodkiego - kupuję sobie takie ciasteczka z żurawiną albo z jabłkiem - maślane - cieniusienkie na 2 milimetry..:) są bardzo smaczne - myślę - zjem dwa i dość...ale jak zwykle okłamywanie siebie nic nie daje - zjadam 20 na jedno posiedzenie...
    a u mnie w Lidlu rzucili pierniki!!! kupilam 3 pudelka :D ...no i mam zatwardzonko :-O...hm

Bozia3, Iwone, BISCA lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2014, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    Pusur- co wybierasz?

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c7f709687a48.jpg
    O zesz w morde. Oba idealnie kiczowate! Poprosze kawke! :)

iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    a ta znowu zablokowala sie na lekcji geografii ;D gegra super przedmiot ale odstaw juz ten globus bo tu mamy godzine wychowawcza :D

najwidoczniej mam jakies braki iwcia ;) ale juz sie doczłapuję powoli, wlokąc plecak po ziemi..

iwcia77, Bozia3, Mega, kkisia lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
‹‹ 5665 5666 5667 5668 5669 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ