35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny , nie pamietam juz wiec sie zapytam..Ktoras z Was idzie do kliniki i ma w mysleniu in vitro w zamiarze??? Ciekawi mnie jak jest w innych klinikach niz parens..Dzis telefonicznie z polozna z parensa gadalam..Bardzo dobre ona wrazenie na mnie zrobila..I najwazniejsze łopatologicznie co i jak wylozyla...
Jak uda mi sie 6ta stymulacje clo meic w papierach to czynnik jajnikowy pcos mam spelniony...EwaT, malgos741, Bliska 77, macduska, moremi, Sabina lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:Nie po kryjomu bo wykres jest ogólnie dostępny
Oby pomogło, długo chodzisz?
Sama się zastanawialam.. Jakieś pozytywne odczucia po zabiegach? O główny efekt wiadomo nie pytam, byłoby widać
Akupunkture zaczelam bo mialam problemy z cera i rzeczywiscie zadzialalo, na zaciazenie mialam dopiero 4 sesje- z czego 2 zanim jeszcze maz zrobil badania nasienia i dowiedzielismy sie o 3%, potem dluga przerwa i dopiero w zeszlym tyg. zaczelam na nowo. Zobaczymy co bedzie.
Mega, iwcia77, kkisia, Bliska 77, moremi, Sabina lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Burszta poza tym dziecko by mialo skosne oczy..
Kurde ale plucha ..U mnie raptem 1stopien..Nic sie nie chce a na wpoldo 5zebranie w szkole...
czas teraz na piekne polsko-wloskie produktykapturnica, EwaT, Reni, Mega, iwcia77, Bozia3, kkisia, Bliska 77, moremi, Sabina, BISCA lubią tę wiadomość
-
hamuj piętą peppa gdy się człowiek spieszy.....
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c8ea46817dbd.jpg
peppapig wrote:Już lecę bo ja zawsze busy jestem ..
PaaMega, kapturnica, iwcia77, Bozia3, kkisia, moremi, Sabina, BISCA lubią tę wiadomość
-
bo to motyla noga! chuda to i siły nie ma
Pusurek wrote:Jezdem. Ciagle w ogrodzie. Dzieciaka renkom bujam, bo sie mnie juz noga zmenczyla.Bursztyn, Mega, Pusurek, kkisia, moremi, Sabina, BISCA lubią tę wiadomość
-
ale zobacz jakie to płodne
mały ale wariat.. jak dobrze dziabnie to kto wie
Bursztyn wrote:haahahah!
pomysl nawet dobry, ale to Azjata bylby a oni maja krotkie fajki....
Chinka to jestMega, iwcia77, Bozia3, kkisia, moremi, Sabina, BISCA lubią tę wiadomość
-
kobyła też ma skośne i wszystkim wmawia, że Polka
kapturnica wrote:Burszta poza tym dziecko by mialo skosne oczy..
Kurde ale plucha ..U mnie raptem 1stopien..Nic sie nie chce a na wpoldo 5zebranie w szkole...kapturnica, iwcia77, Mega, Sabina, BISCA lubią tę wiadomość
-
ja muszę czekać do 2015 r na nowe zapisy
kapturnica wrote:Dziewczyny , nie pamietam juz wiec sie zapytam..Ktoras z Was idzie do kliniki i ma w mysleniu in vitro w zamiarze??? Ciekawi mnie jak jest w innych klinikach niz parens..Dzis telefonicznie z polozna z parensa gadalam..Bardzo dobre ona wrazenie na mnie zrobila..I najwazniejsze łopatologicznie co i jak wylozyla...
Jak uda mi sie 6ta stymulacje clo meic w papierach to czynnik jajnikowy pcos mam spelniony... -
Elfik wrote:Mega, nie wprowadzaj innych w kompleksy...ja muszę umyć zęby przed wyjściem i się zbieram od 5 min...
iwcia77, Elfik lubią tę wiadomość
-
weź murzyńskom pałke
dzieci opalone bendom .. fajoskie
Iwka chyba miała ślicznego bobasaciekawe co u niej
Bursztyn wrote:nie nie, dziekuje
poszukam raczej gdzie indziej, fiutow tutaj dostatekanna maria, anna maria, iwcia77, kkisia, Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:weź murzyńskom pałke
dzieci opalone bendom .. fajoskie
Iwka chyba miała ślicznego bobasaciekawe co u niej
opalone sa niemodne
wybiore cos z bialychanna maria, kapturnica, iwcia77, kkisia, Mega, moremi, Sabina lubią tę wiadomość
-
Lucy podczytuje forum
z cichacza
anna maria wrote:No wlasnie ciekawe ?a jeszcze Angela sie nie odzywa,o ile mnie pamic nie myli to jej Lenka ma juz 1 rokanna maria, iwcia77, Bliska 77, moremi lubią tę wiadomość