35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Elfik wrote:Wiesz, podejrzewam, że mam zwichniety nadgarstek, to wiesz...
Ale kubek z kawą podniosę, wstawiaj wodę -
Witajcie Baby
Maz moj mial wrocic w ta sobote (a w pierwszej wersji we wtorek przedwczoraj) ale niestety nic z tego, wraca najprawdopodobniej we wtorek w przyszlym tyg. Znowu plany poszly w chuj...
Peppa, tak trzymaj, zreszta rozmawialysmy juz o tym na prv., i zeby Cie skrecalo nie dobieraj sie narazie do chlopa.
Gdzie Simba i Andzej?
Mega, moremi, EwaT, gosia7122, iwcia77, kkisia, Bliska 77, macduska, Sabina, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mega wrote:Mleko tez mam, z mlekiem pijesz?
No ba! I z cukierem!
Bez cukiera nie ma zabawy:-)
Ciasta może nie być
Tu garść refleksji...
Ale jestem ostatnio rozlazla, wszystko robie w zwolnionym tempie, myślenie tez..
Listopad czy demencja?
I wychodowalam żmiję na "mymłonie"..
Dzieć o godz 24 jak chce przyjść do salonu z sypialni to najpierw krzyczy : bardzo Cie kocham mamusiu!
No to trzeba by być, kufa, pomnikiem z kamienia, żeby nie odpowiedzieć: ja tez cie kocham! A dzieć hyc i juz jest na kanapie...
Strategia stara jak świat, ile to facetów mówi to samo (oprócz mamusiu), żeby dostać się do czyichś majtek..
Skutecznie zresztą, co widać na portalach:-)
I ja się kufa daje zlapac...
Ale wizja jest -potem młoda jara szlugi, a ja do siebie - no tak, czuła się nie kochana bo w listopadzie 2014 roku nie powiedziałem, że ją kocham...Pusurek, Mega, moremi, iwcia77, kkisia, Bliska 77, macduska, Sabina, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:Witajcie Baby
Maz moj mial wrocic w ta sobote (a w pierwszej wersji we wtorek przedwczoraj) ale niestety nic z tego, wraca najprawdopodobniej we wtorek w przyszlym tyg. Znowu plany poszly w chuj...
-
Elfik wrote:No ba! I z cukierem!
Bez cukiera nie ma zabawy:-)
Ciasta może nie być
Tu garść refleksji...
Ale jestem ostatnio rozlazla, wszystko robie w zwolnionym tempie, myślenie tez..
Listopad czy demencja?
I wychodowalam żmiję na "mymłonie"..
Dzieć o godz 24 jak chce przyjść do salonu z sypialni to najpierw krzyczy : bardzo Cie kocham mamusiu!
No to trzeba by być, kufa, pomnikiem z kamienia, żeby nie odpowiedzieć: ja tez cie kocham! A dzieć hyc i juz jest na kanapie...
Strategia stara jak świat, ile to facetów mówi to samo (oprócz mamusiu), żeby dostać się do czyichś majtek..
Skutecznie zresztą, co widać na portalach:-)
I ja się kufa daje zlapac...
Ale wizja jest -potem młoda jara szlugi, a ja do siebie - no tak, czuła się nie kochana bo w listopadzie 2014 roku nie powiedziałem, że ją kocham... -
Elfik wrote:Burszta, ta akupunktura to na zaciazenie czy inne sprawy?
tak, na zaciazenieWiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2014, 13:45
Mega, Reni, iwcia77, kkisia, Bliska 77, macduska, moremi, Sabina, BISCA lubią tę wiadomość
-
kilka faktów
jaranie szlugów nie ma nic wspólnego z miłością
mówienie kocham cię nie zawsze znaczy, że się kocha
czuć się kochanym nie jest związane z mówieniem kocham cię tylko z seksem..no wiesz jak facet jest w środku wtedy czujesz się kochana bzykana zwał jak zwał
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, że Ty o miłości tak?
Elfik wrote:Ale wizja jest -potem młoda jara szlugi, a ja do siebie - no tak, czuła się nie kochana bo w listopadzie 2014 roku nie powiedziałem, że ją kocham...Mega, iwcia77, kkisia, Bliska 77, macduska, moremi, Sabina, BISCA lubią tę wiadomość
-
ej no gdzie te babsztyle i ojce som?
seks o tej porze? nie raczej nie
więc grzecznie się pytam gdzie som!?
chyba muszę znowu zacząć listę sprawdzać!
Mega, Bursztyn, iwcia77, kkisia, Bliska 77, gosia7122, macduska, moremi, Sabina, BISCA lubią tę wiadomość
-
akupunturzysta Cię bzykał?????Bursztyn wrote:widze ze po kryjomu odwiedzilas moj wykres
tak, na zaciazenieMega, Bursztyn, iwcia77, kkisia, Parka, moremi, Sabina, BISCA lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:ej no gdzie te babsztyle i ojce som?
chyba muszę znowu zacząć listę sprawdzać!Reni lubi tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:widze ze po kryjomu odwiedzilas moj wykres
tak, na zaciazenie
Nie po kryjomu bo wykres jest ogólnie dostępny
Oby pomogło, długo chodzisz?
Sama się zastanawialam.. Jakieś pozytywne odczucia po zabiegach? O główny efekt wiadomo nie pytam, byłoby widaćMega, iwcia77, kkisia, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:ej no gdzie te babsztyle i ojce som?
chyba muszę znowu zacząć listę sprawdzać!gosia7122, Reni, Mega, kkisia, Bliska 77, BISCA lubią tę wiadomość