X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • BISCA Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Uprzejmie donoszę, że byłam dzisiaj u endokrynologa.
    Mówi , ze najprawdopodobniej mam to hasimotto :-/

mam zrobić milion badań krwi i wrócić do niego za miesiąc

majątek zapłacę w laboratorium :-/

dobranoc
    Macduska, na pocieszenie , moja siostra (37 lat) tez ma diagnoze hasimotto. Jest w 4 tyg ciazy po zaledwié kilku srednio- intensywnych misiacach starania. Glowy do gory :-)

kkisia, Mega, moremi, Elfik, iwcia77, Bliska 77, macduska, Sabina lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mleczaki sié skoñczá kiedyß a wtedy zobaczysz.. na chude koßci i pies nie poleci
    hahaa2.gif
    Pusurek wrote:
    Ale mam za to chudy brzuch i szczuple uda oraz duze cycki. :P

peppapig, Bozia3, Mega, moremi, Elfik, BISCA, Pusurek, Bursztyn, kapturnica, iwcia77, Bliska 77, Sabina lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2014, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ją tu jestem trudno mi was nadrobić, nie mogę komentować bo nie wiem o co kaman..jutro mam luźniej to trochę nadrobie zaległości :-)
    A u mnie staram się nie obrażać wiece na mojego chłopa bo to zła strategia,nie działa w tym wypadku, więc za rada naszej pani psycholog trochę rozpieszczam własnego chłopa..gadam z nim nie wspominając póki co o staraniach,bo nie cchce się bzyykać.. :( tylko rozmawiamy,leżymy sobie prztuleni.. Robi się coraz lepiej, jeśli sami damy sobie radę pomoc będzie cudnie,czekam też na książke, porady o szczęściu w małżeństwie,ufff...co nas odpadło?!...zawsze było pięknie,cóż ....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2014, 12:25

Mega, dorbie, caffe, kkisia, gretka, Iwone, Pusurek, malgos741, moremi, gosia7122, iwcia77, Bliska 77, macduska, ania.g, Sabina, Parka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2014, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    peppapig wrote:
    Dziewczyny ją tu jestem trudno mi was nadrobić, nie mogę komentować bo nie wiem o co kaman..jutro mam luźniej to trochę nadrobie zaległości :-)
    A u mnie staram się nie obrażać wiece na mojego chłopa bo to zła strategia,nie działa w tym wypadku, więc za rada naszej pani psycholog trochę rozpieszczam własnego chłopa..gadam z nim nie wspominając póki co o staraniach,bo nie cchce się bzyykać.. :( tylko rozmawiamy,leżymy sobie prztuleni.. Robi się coraz lepiej, jeśli sami damy sobie radę pomoc będzie cudnie,czekam też na książke, porady o szczęściu w małżeństwie,ufff...co nas odpadło?!...zawsze było pięknie,cóż ....
    Peppa, trzymam kciuki i przytulam...

iwcia77 lubi tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Peppa pewnie, że dużo gadajcie a przy okazji hop hyc rąsia pod kołderkę, posmyraj go po jajkach zawsze działa ;-) a od tego krótka droga do prokreacji ;-)

Mega, dorbie, peppapig, BISCA, malgos741, moremi, moremi, iwcia77, Bliska 77, macduska, ania.g, Sabina, Parka lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To bry laski.
    Wszystkie są laski, wystarczy uśmiech na twarzy :-)
    Tylko najpierw trzeba o uśmiech zadbać :-)

Pusur, co ty tak zawsze się przechwalasz wyglądem, bo kobiety pomyslą, ze jakieś inne braki tym rekompensujesz... ;-)

Nauka mi nie idzie, starość kurwa, starość...
    A, miało być delikutaśnie - to starość, kurewka, starość...

Mega, dorbie, Reni, BISCA, peppapig, Bursztyn, moremi, kapturnica, iwcia77, kkisia, Bliska 77, macduska, SolarPolar, Sabina, Parka lubią tę wiadomość

• Elfik Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Peppa, życzę ci jak najlepiej, ale uważam, ze facet ma prawo nie chcieć kolejnego dziecka...
    To jest oprócz cudu do kochania, mnóstwo wysiłku i odpowiedzialnosci...
    Nie ma co się na kogo obrażać, jeśli to dla ciebie ważne, można się go starać przekonywać i poprosić, ale jego racje są tak samo ważne, w końcu go kochasz i szanujesz..
    Po dobroci to dobra strategia :-)

I możecie mnie hejtowac do woli :-)

Mega, peppapig, kapturnica, iwcia77, kkisia, Bliska 77, macduska, Parka lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    braki w uzębieniu ;-)
    Elfik wrote:

Pusur, co ty tak zawsze się przechwalasz wyglądem, bo kobiety pomyslą, ze jakieś inne braki tym rekompensujesz... ;-)

BISCA, Mega, Bursztyn, moremi, kapturnica, iwcia77, kkisia, Sabina, Parka lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Tyż nadaje z łóżka...bujając nogą fotelik - bo synuś usypia...:) I nic się nie zmieni przez kolejne miesiące - Zołzy jedne...;)

Asiula - dużo zdrowia...

Iwone - mam taką refleksję....to dorosły chłopak i jego terapia...dlaczego zawsze Ty sterczysz w tej kolejce od 5 rano?? Coś tu jest nie teges....Jeśli on ma szkołę od 8 - to mógłby stać na zmianę z Tobą w kolejce - i mogłabyś go zmieniać o 7.30 na przykład... Już czas, żeby chłopak dorósł i zaczął dbać o swoje sprawy i zdrowie....
    Bozia gdyby przychodnia była bliżej i miałby czym tam dojechać, to sam by sobie stał. Niestety nie ma tam dojazdu z naszej wioski i to ja muszę jeździć. Po za tym nawet jeśli by sam się rejestrował, to za każdym razem opuszczałby 1 lekcję bo ma na 8 a rejestracja też od 8 :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2014, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Peppa pewnie, że dużo gadajcie a przy okazji hop hyc rąsia pod kołderkę, posmyraj go po jajkach zawsze działa ;-) a od tego krótka droga do prokreacji ;-)
    Działa działa..ale on nie ma wtedy klapek na oczach..nie chce dziecia to się będzie bzykal z gumką..

• Iwone Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Ojj ale wiesz zyczenia sobie a realia sobie..Po tym co sie stalo mysle ,ze strach robi tez swoje..Nie chce oceniac ..No bo nie powinno sie, poki samemu nie bylo sie w takiej sytuacji to dobrze sie nam gada.. Pewnie ,ze powinien sam dupe ruszyc i stac w kolejce..I wogole jako dorosly chlop sam chodzic do lekarzy a nei z mamuska za raczke..Ale czy nam to oceniac ? ;)
    Ja wstaję o 5 a on musiałby jechać z kilkoma przesiadkami dzień wcześniej :D

Mega, kapturnica, Bozia3, kkisia, Bliska 77, macduska, Sabina lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    Peppa, życzę ci jak najlepiej, ale uważam, ze facet ma prawo nie chcieć kolejnego dziecka...
    Nie ma co się na kogo obrażać, jeśli to dla ciebie ważne, można się go starać przekonywać i poprosić, ale jego racje są tak samo ważne, w końcu go kochasz i szanujesz..

U mnie było podobnie, na początku nie bo nie i koniec nie było gadki. Z czasem i po wieeelkie godzinach rozmów zmiękł, zaszczepiłam w nim te chęć która i we mnie sie obudziła... Teraz w każdym działaniu mam wsparcie z jego strony, potrafi i pocieszyć i postawić do pionu za warkoczyk. Ale gdyby nie zmienił decyzji to przeciez nie byłabym w stanie działać przeciwko niemu....posiadanie dziecka to decyzja dwojga ludzi, nie mozna nikogo zmusić bo z tego tylko problemy sa. Trzymam kciuki Peppa żebyście sie dogadali.....

peppapig, Elfik, Iwone, moremi, kapturnica, gosia7122, iwcia77, Bliska 77, macduska, Parka lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2014, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:

Ok też to przerabialismy tu... moje chcenie, jego niechcenie...
    Ja chcę on nie... nic tylko się dogadać,póki co żadnego porozumienia nie ma..

iwcia77 lubi tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    Ja wstaję o 5 a on musiałby jechać z kilkoma przesiadkami dzień wcześniej :D
    Eeee to fajna wycieczka ;)
    A tak na poważnie to mam nadzieje ze do twojego syna dotarło ze ma fantastyczna rodzine, matkę która go bardzo kocha i zrobi dla niego wszystko i ze wspólnie da sie pokonać wszystkie problemy.

Iwone, peppapig, malgos741, kapturnica, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Iwone Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Eeee to fajna wycieczka ;)
    A tak na poważnie to mam nadzieje ze do twojego syna dotarło ze ma fantastyczna rodzine, matkę która go bardzo kocha i zrobi dla niego wszystko i ze wspólnie da sie pokonać wszystkie problemy.
    Myślę że jesteśmy na najlepszej drodze:)

peppapig, Reni, Mega, kkisia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2014, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    mleczaki sié skoñczá kiedyß a wtedy zobaczysz.. na chude koßci i pies nie poleci
    hahaa2.gif
    E tam, ja to nigdy nie bede chuda. Za bardzo kubie czekolade. ;)
    A poza tym moj chlop woli szczuple, niz utyte, wiec wszystko jest pod kontrola. ;) :P

Reni, Mega, moremi, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2014, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    A co mam mowic, ze mam ponad 100 magnesow? ;)

Reni, Mega, Iwone, moremi, iwcia77, Bliska 77 lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ostatnio znajoma mojej teściowej była na pogrzebie chłopaka. Skoczył z wieżowca bo sie nieszczęśliwie zakochał, 21 lat miał. Jego już nie ma, ale życie tej dziewczynie zniszczył, była na pogrzebie, miała bukiet z 21 róż, położyła list w kopercie...masakra....

kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    Myślę że jesteśmy na najlepszej drodze:)
    I tego sie trzeba trzymac

Iwone lubi tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    między szczupłymi a tymi utytymi są jeszcze takie normalne zdrowe dziołchy wiesz?
    Pusurek wrote:
    E tam, ja to nigdy nie bede chuda. Za bardzo kubie czekolade. ;)
    A poza tym moj chlop woli szczuple, niz utyte, wiec wszystko jest pod kontrola. ;) :P

Mega, Pusurek, Iwone, moremi, kapturnica, iwcia77, kkisia, Bliska 77, Sabina lubią tę wiadomość

‹‹ 5661 5662 5663 5664 5665 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pokój dziecka - 7 inspiracji na kreatywną aranżację

Urządzanie pokoju dziecka to jedno z najprzyjemniejszych, ale i wymagających zadań dla rodziców. Chcemy, aby przestrzeń była nie tylko bezpieczna i funkcjonalna, ale też sprzyjała rozwojowi wyobraźni, kreatywności oraz dawała dziecku poczucie komfortu i radości. Jeśli szukasz pomysłów na aranżację, które łączą estetykę z praktycznością, świetnie trafiłeś! Warto sięgnąć po sprawdzone i inspirujące rozwiązania, które sprawdzą się dla maluchów, przedszkolaków i starszych dzieci. W tym artykule znajdziesz 7 konkretnych, sprawdzonych propozycji, które odmienią każdy pokój.

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ