35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
macduska wrote:Uprzejmie donoszę, że byłam dzisiaj u endokrynologa.
Mówi , ze najprawdopodobniej mam to hasimotto
mam zrobić milion badań krwi i wrócić do niego za miesiąc
majątek zapłacę w laboratorium
dobranockkisia, Mega, moremi, Elfik, iwcia77, Bliska 77, macduska, Sabina lubią tę wiadomość
-
mleczaki sié skoñczá kiedyß a wtedy zobaczysz.. na chude koßci i pies nie poleci
Pusurek wrote:Ale mam za to chudy brzuch i szczuple uda oraz duze cycki.peppapig, Bozia3, Mega, moremi, Elfik, BISCA, Pusurek, Bursztyn, kapturnica, iwcia77, Bliska 77, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny ją tu jestem trudno mi was nadrobić, nie mogę komentować bo nie wiem o co kaman..jutro mam luźniej to trochę nadrobie zaległości
A u mnie staram się nie obrażać wiece na mojego chłopa bo to zła strategia,nie działa w tym wypadku, więc za rada naszej pani psycholog trochę rozpieszczam własnego chłopa..gadam z nim nie wspominając póki co o staraniach,bo nie cchce się bzyykać..tylko rozmawiamy,leżymy sobie prztuleni.. Robi się coraz lepiej, jeśli sami damy sobie radę pomoc będzie cudnie,czekam też na książke, porady o szczęściu w małżeństwie,ufff...co nas odpadło?!...zawsze było pięknie,cóż ....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2014, 12:25
Mega, dorbie, caffe, kkisia, gretka, Iwone, Pusurek, malgos741, moremi, gosia7122, iwcia77, Bliska 77, macduska, ania.g, Sabina, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypeppapig wrote:Dziewczyny ją tu jestem trudno mi was nadrobić, nie mogę komentować bo nie wiem o co kaman..jutro mam luźniej to trochę nadrobie zaległości
A u mnie staram się nie obrażać wiece na mojego chłopa bo to zła strategia,nie działa w tym wypadku, więc za rada naszej pani psycholog trochę rozpieszczam własnego chłopa..gadam z nim nie wspominając póki co o staraniach,bo nie cchce się bzyykać..tylko rozmawiamy,leżymy sobie prztuleni.. Robi się coraz lepiej, jeśli sami damy sobie radę pomoc będzie cudnie,czekam też na książke, porady o szczęściu w małżeństwie,ufff...co nas odpadło?!...zawsze było pięknie,cóż ....
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
Peppa pewnie, że dużo gadajcie a przy okazji hop hyc rąsia pod kołderkę, posmyraj go po jajkach zawsze działa
a od tego krótka droga do prokreacji
Mega, dorbie, peppapig, BISCA, malgos741, moremi, moremi, iwcia77, Bliska 77, macduska, ania.g, Sabina, Parka lubią tę wiadomość
-
To bry laski.
Wszystkie są laski, wystarczy uśmiech na twarzy
Tylko najpierw trzeba o uśmiech zadbać
Pusur, co ty tak zawsze się przechwalasz wyglądem, bo kobiety pomyslą, ze jakieś inne braki tym rekompensujesz...
Nauka mi nie idzie, starość kurwa, starość...
A, miało być delikutaśnie - to starość, kurewka, starość...
Mega, dorbie, Reni, BISCA, peppapig, Bursztyn, moremi, kapturnica, iwcia77, kkisia, Bliska 77, macduska, SolarPolar, Sabina, Parka lubią tę wiadomość
-
Peppa, życzę ci jak najlepiej, ale uważam, ze facet ma prawo nie chcieć kolejnego dziecka...
To jest oprócz cudu do kochania, mnóstwo wysiłku i odpowiedzialnosci...
Nie ma co się na kogo obrażać, jeśli to dla ciebie ważne, można się go starać przekonywać i poprosić, ale jego racje są tak samo ważne, w końcu go kochasz i szanujesz..
Po dobroci to dobra strategia
I możecie mnie hejtowac do woliMega, peppapig, kapturnica, iwcia77, kkisia, Bliska 77, macduska, Parka lubią tę wiadomość
-
braki w uzębieniuElfik wrote:
Pusur, co ty tak zawsze się przechwalasz wyglądem, bo kobiety pomyslą, ze jakieś inne braki tym rekompensujesz...
BISCA, Mega, Bursztyn, moremi, kapturnica, iwcia77, kkisia, Sabina, Parka lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Tyż nadaje z łóżka...bujając nogą fotelik - bo synuś usypia...
I nic się nie zmieni przez kolejne miesiące - Zołzy jedne...
Asiula - dużo zdrowia...
Iwone - mam taką refleksję....to dorosły chłopak i jego terapia...dlaczego zawsze Ty sterczysz w tej kolejce od 5 rano?? Coś tu jest nie teges....Jeśli on ma szkołę od 8 - to mógłby stać na zmianę z Tobą w kolejce - i mogłabyś go zmieniać o 7.30 na przykład... Już czas, żeby chłopak dorósł i zaczął dbać o swoje sprawy i zdrowie....
-
nick nieaktualnyReni wrote:Peppa pewnie, że dużo gadajcie a przy okazji hop hyc rąsia pod kołderkę, posmyraj go po jajkach zawsze działa
a od tego krótka droga do prokreacji
-
kapturnica wrote:Ojj ale wiesz zyczenia sobie a realia sobie..Po tym co sie stalo mysle ,ze strach robi tez swoje..Nie chce oceniac ..No bo nie powinno sie, poki samemu nie bylo sie w takiej sytuacji to dobrze sie nam gada.. Pewnie ,ze powinien sam dupe ruszyc i stac w kolejce..I wogole jako dorosly chlop sam chodzic do lekarzy a nei z mamuska za raczke..Ale czy nam to oceniac ?
Mega, kapturnica, Bozia3, kkisia, Bliska 77, macduska, Sabina lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:Peppa, życzę ci jak najlepiej, ale uważam, ze facet ma prawo nie chcieć kolejnego dziecka...
Nie ma co się na kogo obrażać, jeśli to dla ciebie ważne, można się go starać przekonywać i poprosić, ale jego racje są tak samo ważne, w końcu go kochasz i szanujesz..
I możecie mnie hejtowac do wolipeppapig, Elfik, Iwone, moremi, kapturnica, gosia7122, iwcia77, Bliska 77, macduska, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyElfik wrote:Peppa, życzę ci jak najlepiej, ale uważam, ze facet ma prawo nie chcieć kolejnego dziecka...
I możecie mnie hejtowac do woli
Ja chcę on nie... nic tylko się dogadać,póki co żadnego porozumienia nie ma..iwcia77 lubi tę wiadomość
-
Iwone wrote:Ja wstaję o 5 a on musiałby jechać z kilkoma przesiadkami dzień wcześniej
A tak na poważnie to mam nadzieje ze do twojego syna dotarło ze ma fantastyczna rodzine, matkę która go bardzo kocha i zrobi dla niego wszystko i ze wspólnie da sie pokonać wszystkie problemy.Iwone, peppapig, malgos741, kapturnica, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:Eeee to fajna wycieczka
A tak na poważnie to mam nadzieje ze do twojego syna dotarło ze ma fantastyczna rodzine, matkę która go bardzo kocha i zrobi dla niego wszystko i ze wspólnie da sie pokonać wszystkie problemy.
peppapig, Reni, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:mleczaki sié skoñczá kiedyß a wtedy zobaczysz.. na chude koßci i pies nie poleci
A poza tym moj chlop woli szczuple, niz utyte, wiec wszystko jest pod kontrola.Reni, Mega, moremi, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ostatnio znajoma mojej teściowej była na pogrzebie chłopaka. Skoczył z wieżowca bo sie nieszczęśliwie zakochał, 21 lat miał. Jego już nie ma, ale życie tej dziewczynie zniszczył, była na pogrzebie, miała bukiet z 21 róż, położyła list w kopercie...masakra....
kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
między szczupłymi a tymi utytymi są jeszcze takie normalne zdrowe dziołchy wiesz?Pusurek wrote:E tam, ja to nigdy nie bede chuda. Za bardzo kubie czekolade.
A poza tym moj chlop woli szczuple, niz utyte, wiec wszystko jest pod kontrola.Mega, Pusurek, Iwone, moremi, kapturnica, iwcia77, kkisia, Bliska 77, Sabina lubią tę wiadomość