35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
zanim zasnę to pochwalę się jeszcze moimi zdobyczami
Kuchnia jeszcze nie posprzątana ale magnesy wiszą
Już nie zamawiam na allegro
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/625c237291ab.jpgReni, Bliska 77, Pusurek, anna maria, ania.g, kkisia lubią tę wiadomość
-
Wczoraj padałam po pracy i nie mam netu w domu więc nie miałam jak odpisać.. a na komórze nie będę mogła oddać moich emocji
Iwcia dostałam wczoraj lista
otwieram
maaaagnesy
a ten ze skuterem najprzepiękniejszy
dzięki
Iwone, kapturnica, Bliska 77, Sabina, Mega, kkisia, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
szefowej nie ma to walnę sobie drzemkę
ale jeszcze walnę żarta
- Słyszę głosy.
- Kiedy?
- Nawet teraz.
- Ile słyszysz głosów?
- W tym momencie dwa.
- Jak często je słyszysz?
- Za każdym razem, gdy któreś z nas się odzywa.Parka, Sabina, Bliska 77, Mega, kkisia, moremi, BISCA, Iwone, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEllo. My z lozka nadajemy. Adas pozdrawia ciocie.
Iwone, zaczyna juz sie robic magnesowa kolekcja!
Milego dnia.
Parka, kapturnica, caffe, anna maria, Bliska 77, Mega, Sabina, kkisia, BISCA, Iwone, gosia7122, iwcia77, macduska lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Ello. My z lozka nadajemy. Adas pozdrawia ciocie.
Iwone, zaczyna juz sie robic magnesowa kolekcja!
Milego dnia.I nic się nie zmieni przez kolejne miesiące - Zołzy jedne...
Asiula - dużo zdrowia...
Iwone - mam taką refleksję....to dorosły chłopak i jego terapia...dlaczego zawsze Ty sterczysz w tej kolejce od 5 rano?? Coś tu jest nie teges....Jeśli on ma szkołę od 8 - to mógłby stać na zmianę z Tobą w kolejce - i mogłabyś go zmieniać o 7.30 na przykład... Już czas, żeby chłopak dorósł i zaczął dbać o swoje sprawy i zdrowie....kapturnica, Reni, caffe, Pusurek, Bliska 77, Mega, Sabina, kkisia, Iwone, gosia7122, iwcia77, macduska lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:
Iwone - mam taką refleksję....to dorosły chłopak i jego terapia...dlaczego zawsze Ty sterczysz w tej kolejce od 5 rano?? Coś tu jest nie teges....Jeśli on ma szkołę od 8 - to mógłby stać na zmianę z Tobą w kolejce - i mogłabyś go zmieniać o 7.30 na przykład... Już czas, żeby chłopak dorósł i zaczął dbać o swoje sprawy i zdrowie....
Ale rowniez doszlo do mnie ,ze nie wiem na jakim etapie jest lecZenia.....Bo moglby nie pojsc poprostu sie sam zarejestrowac..Olac..A tak mimo wszystko ma ivone reke na pulsie-taki zywot matki wiecznie musi byc na strazy ....caffe, Bliska 77, Mega, kkisia, moremi, Iwone, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Tez o tym pomyslalam ,ze moglby sam rowniez sie troche wykazac aktywnoscia..
Ale rowniez doszlo do mnie ,ze nie wiem na jakim etapie jest lecZenia.....Bo moglby nie pojsc poprostu sie sam zarejestrowac..Olac..A tak mimo wszystko ma ivone reke na pulsie-taki zywot matki wiecznie musi byc na strazy ....
Może uogólniam, ale jakoś tak to odbieram
Bliska 77, moremi, Iwone, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
witam kochane
dziś do zaliczenia dentysta i ginek, dwie dziury do zaliczenia
Ząb mnie napiźdzał o 3.40, musiałam tabletę zapodać i dopiero zasnęłam.
U mnie pada śnieg.
Buziaki dla AdasiaWiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2014, 10:26
anna maria, Pusurek, Bliska 77, Mega, Sabina, kkisia, Iwone, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Bozia3 wrote:No nie wiem czy wiecznie musi...Matka ma pomóc dorosnąć dziecku, a nie trzymać rękę na pulsie całe życie... Iwone jest dumna, że uda się jej wstać, postarać i zdobyc ten bloczek na wizytę..można by tak pokierować tym wszystkim, żeby on to załatwił - a mama wtedy doceniłaby go za to, że dba o siebie - on miałby szansę poczuć się odpowiedzialny i dorosły...a tak to znów jest synem mamusi, która wszystko załatwi..
Może uogólniam, ale jakoś tak to odbieramcaffe, anna maria, Bliska 77, Mega, kkisia, moremi, Iwone lubią tę wiadomość
-
malgos741 wrote:witam kochane
dziś do zaliczenia dentysta i ginek, dwie dziury do zaliczenia
Ząb mnie napiźdzał o 3.40, musiałam tabletę zapodać i dopiero zasnęłam.
U mnie pada śnieg.
Buziaki dla Adasiaanna maria, Reni, Mega, kkisia, moremi, BISCA, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Ojj ale wiesz zyczenia sobie a realia sobie..Po tym co sie stalo mysle ,ze strach robi tez swoje..Nie chce oceniac ..No bo nie powinno sie, poki samemu nie bylo sie w takiej sytuacji to dobrze sie nam gada.. Pewnie ,ze powinien sam dupe ruszyc i stac w kolejce..I wogole jako dorosly chlop sam chodzic do lekarzy a nei z mamuska za raczke..Ale czy nam to oceniac ?
Sama nie wiem co zrobię za parę lat, jak mój będzie dorastać
Iwone, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Pewnie, że nie..ja nie oceniam...miałam tylko taką refleksję...
Sama nie wiem co zrobię za parę lat, jak mój będzie dorastać
Nie zazdroszcze Ivonie sytuacji bo nie chcialabym byc na jej miejscu..Trudne to wszystko..anna maria, Bozia3, Bliska 77, caffe, kkisia, Iwone lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:Witam dziewczyny u mnie tez pogoda do dupy,ale na spacery chodzimy 2 razy dziennie obowiazkowo:-)Milego dnia wszystkim zycze
Co będziemy w styczniu mówić?
anna maria, Bliska 77, caffe, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja dostalam okres... Znowu. Co prawda nie w 14, a w 20 dniu cyklu, ale i tak za wczesnie. Ostatnio mam wrazenie, ze moje zycie sklada sie z nieprzespanych nocy i podpasek...
anna maria, Bliska 77, caffe, Mega, Sabina, kkisia, moremi, malgos741, iwcia77, ania.g, Parka lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:2 razy dziennie? Niezła jesteś...ja wychodzę raz, ale na 2-3 godziny, bo tyle śpi, a potem jak się nie obudzi, to wystawiam z wózkiem na balkon. Dzisiaj się tak waham czy isc, bo piździ jak w kieleckim, ale jak sie nie rozpada to jednak pojde...trzeba się hartować...
Co będziemy w styczniu mówić?
Bozia3, Bliska 77, caffe, Mega, kkisia, peppapig, moremi lubią tę wiadomość
-
sprawiedliwość istnieje
dzie ANdzej? czeba świece odpalić
Pusurek wrote:A ja dostalam okres... Znowu. Co prawda nie w 14, a w 20 dniu cyklu, ale i tak za wczesnie. Ostatnio mam wrazenie, ze moje zycie sklada sie z nieprzespanych nocy i podpasek...anna maria, Bozia3, Mega, kkisia, Pusurek, peppapig, moremi, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość