X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Iwone Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zanim zasnę to pochwalę się jeszcze moimi zdobyczami :P Kuchnia jeszcze nie posprzątana ale magnesy wiszą :D Już nie zamawiam na allegro ;)

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/625c237291ab.jpg

Reni, Bliska 77, Pusurek, anna maria, ania.g, kkisia lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Witałam się ? ;-)
    wczoraj tak :)

Reni, kapturnica, Bliska 77, Mega, kkisia lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wczoraj padałam po pracy i nie mam netu w domu więc nie miałam jak odpisać.. a na komórze nie będę mogła oddać moich emocji

Iwcia dostałam wczoraj lista
    otwieram
    omg018.gif

maaaagnesy

a ten ze skuterem najprzepiękniejszy

dzięki
    hug13.gif

Iwone, kapturnica, Bliska 77, Sabina, Mega, kkisia, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szefowej nie ma to walnę sobie drzemkę ;-)

ale jeszcze walnę żarta ;-)

- Słyszę głosy.
    - Kiedy?
    - Nawet teraz.
    - Ile słyszysz głosów?
    - W tym momencie dwa.
    - Jak często je słyszysz?
    - Za każdym razem, gdy któreś z nas się odzywa.

Parka, Sabina, Bliska 77, Mega, kkisia, moremi, BISCA, Iwone, iwcia77 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Parka Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry,
    Witaj Aasiula, fajnie ze znow jestes. Jak sie udal mezowi maraton pustynny?

Kkisia, fajne sa takie wspomnienia, co? I chcialoby sie powtorzyc :)

Mega, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2014, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ello. My z lozka nadajemy. Adas pozdrawia ciocie.
    Iwone, zaczyna juz sie robic magnesowa kolekcja!
    Milego dnia.

Parka, kapturnica, caffe, anna maria, Bliska 77, Mega, Sabina, kkisia, BISCA, Iwone, gosia7122, iwcia77, macduska lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Ello. My z lozka nadajemy. Adas pozdrawia ciocie.
    Iwone, zaczyna juz sie robic magnesowa kolekcja!
    Milego dnia.
    Tyż nadaje z łóżka...bujając nogą fotelik - bo synuś usypia...:) I nic się nie zmieni przez kolejne miesiące - Zołzy jedne...;)

Asiula - dużo zdrowia...

Iwone - mam taką refleksję....to dorosły chłopak i jego terapia...dlaczego zawsze Ty sterczysz w tej kolejce od 5 rano?? Coś tu jest nie teges....Jeśli on ma szkołę od 8 - to mógłby stać na zmianę z Tobą w kolejce - i mogłabyś go zmieniać o 7.30 na przykład... Już czas, żeby chłopak dorósł i zaczął dbać o swoje sprawy i zdrowie....

kapturnica, Reni, caffe, Pusurek, Bliska 77, Mega, Sabina, kkisia, Iwone, gosia7122, iwcia77, macduska lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Parka Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciocia Parka pozdrawia Adasia , uroczego Gadułkę ;)

Pusurek, Mega, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:

Iwone - mam taką refleksję....to dorosły chłopak i jego terapia...dlaczego zawsze Ty sterczysz w tej kolejce od 5 rano?? Coś tu jest nie teges....Jeśli on ma szkołę od 8 - to mógłby stać na zmianę z Tobą w kolejce - i mogłabyś go zmieniać o 7.30 na przykład... Już czas, żeby chłopak dorósł i zaczął dbać o swoje sprawy i zdrowie....
    Tez o tym pomyslalam ,ze moglby sam rowniez sie troche wykazac aktywnoscia..
    Ale rowniez doszlo do mnie ,ze nie wiem na jakim etapie jest lecZenia.....Bo moglby nie pojsc poprostu sie sam zarejestrowac..Olac..A tak mimo wszystko ma ivone reke na pulsie-taki zywot matki wiecznie musi byc na strazy ....

caffe, Bliska 77, Mega, kkisia, moremi, Iwone, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Tez o tym pomyslalam ,ze moglby sam rowniez sie troche wykazac aktywnoscia..
    Ale rowniez doszlo do mnie ,ze nie wiem na jakim etapie jest lecZenia.....Bo moglby nie pojsc poprostu sie sam zarejestrowac..Olac..A tak mimo wszystko ma ivone reke na pulsie-taki zywot matki wiecznie musi byc na strazy ....
    No nie wiem czy wiecznie musi...Matka ma pomóc dorosnąć dziecku, a nie trzymać rękę na pulsie całe życie... Iwone jest dumna, że uda się jej wstać, postarać i zdobyc ten bloczek na wizytę..można by tak pokierować tym wszystkim, żeby on to załatwił - a mama wtedy doceniłaby go za to, że dba o siebie - on miałby szansę poczuć się odpowiedzialny i dorosły...a tak to znów jest synem mamusi, która wszystko załatwi..
    Może uogólniam, ale jakoś tak to odbieram

Bliska 77, moremi, Iwone, iwcia77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam kochane :)
    dziś do zaliczenia dentysta i ginek, dwie dziury do zaliczenia ;)
    Ząb mnie napiźdzał o 3.40, musiałam tabletę zapodać i dopiero zasnęłam.
    U mnie pada śnieg.
    Buziaki dla Adasia <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2014, 10:26

anna maria, Pusurek, Bliska 77, Mega, Sabina, kkisia, Iwone, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    No nie wiem czy wiecznie musi...Matka ma pomóc dorosnąć dziecku, a nie trzymać rękę na pulsie całe życie... Iwone jest dumna, że uda się jej wstać, postarać i zdobyc ten bloczek na wizytę..można by tak pokierować tym wszystkim, żeby on to załatwił - a mama wtedy doceniłaby go za to, że dba o siebie - on miałby szansę poczuć się odpowiedzialny i dorosły...a tak to znów jest synem mamusi, która wszystko załatwi..
    Może uogólniam, ale jakoś tak to odbieram
    Ojj ale wiesz zyczenia sobie a realia sobie..Po tym co sie stalo mysle ,ze strach robi tez swoje..Nie chce oceniac ..No bo nie powinno sie, poki samemu nie bylo sie w takiej sytuacji to dobrze sie nam gada.. Pewnie ,ze powinien sam dupe ruszyc i stac w kolejce..I wogole jako dorosly chlop sam chodzic do lekarzy a nei z mamuska za raczke..Ale czy nam to oceniac ? ;)

caffe, anna maria, Bliska 77, Mega, kkisia, moremi, Iwone lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malgos741 wrote:
    witam kochane :)
    dziś do zaliczenia dentysta i ginek, dwie dziury do zaliczenia ;)
    Ząb mnie napiźdzał o 3.40, musiałam tabletę zapodać i dopiero zasnęłam.
    U mnie pada śnieg.
    Buziaki dla Adasia <3
    Ło matko, tylko żeby nie pomylili tych dziur...bo jak CI kaśkę rozwiercą i zaplombują, a do zeba włożą usg to miło nie będzie...;)

anna maria, Reni, Mega, kkisia, moremi, BISCA, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Ojj ale wiesz zyczenia sobie a realia sobie..Po tym co sie stalo mysle ,ze strach robi tez swoje..Nie chce oceniac ..No bo nie powinno sie, poki samemu nie bylo sie w takiej sytuacji to dobrze sie nam gada.. Pewnie ,ze powinien sam dupe ruszyc i stac w kolejce..I wogole jako dorosly chlop sam chodzic do lekarzy a nei z mamuska za raczke..Ale czy nam to oceniac ? ;)
    Pewnie, że nie..ja nie oceniam...miałam tylko taką refleksję...:) Sama nie wiem co zrobię za parę lat, jak mój będzie dorastać

Iwone, iwcia77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Pewnie, że nie..ja nie oceniam...miałam tylko taką refleksję...:) Sama nie wiem co zrobię za parę lat, jak mój będzie dorastać
    Strach sie bac..
    Nie zazdroszcze Ivonie sytuacji bo nie chcialabym byc na jej miejscu..Trudne to wszystko.. :)

anna maria, Bozia3, Bliska 77, caffe, kkisia, Iwone lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczyny u mnie tez pogoda do dupy,ale na spacery chodzimy 2 razy dziennie obowiazkowo:-)Milego dnia wszystkim zycze

Bozia3, Bliska 77, Mega, moremi, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Witam dziewczyny u mnie tez pogoda do dupy,ale na spacery chodzimy 2 razy dziennie obowiazkowo:-)Milego dnia wszystkim zycze
    2 razy dziennie? Niezła jesteś...ja wychodzę raz, ale na 2-3 godziny, bo tyle śpi, a potem jak się nie obudzi, to wystawiam z wózkiem na balkon. Dzisiaj się tak waham czy isc, bo piździ jak w kieleckim, ale jak sie nie rozpada to jednak pojde...trzeba się hartować...:) Co będziemy w styczniu mówić? :)

anna maria, Bliska 77, caffe, Mega lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2014, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja dostalam okres... Znowu. Co prawda nie w 14, a w 20 dniu cyklu, ale i tak za wczesnie. Ostatnio mam wrazenie, ze moje zycie sklada sie z nieprzespanych nocy i podpasek...

anna maria, Bliska 77, caffe, Mega, Sabina, kkisia, moremi, malgos741, iwcia77, ania.g, Parka lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    2 razy dziennie? Niezła jesteś...ja wychodzę raz, ale na 2-3 godziny, bo tyle śpi, a potem jak się nie obudzi, to wystawiam z wózkiem na balkon. Dzisiaj się tak waham czy isc, bo piździ jak w kieleckim, ale jak sie nie rozpada to jednak pojde...trzeba się hartować...:) Co będziemy w styczniu mówić? :)
    ja juz dzisiaj bylam o 8:30 ,rano zawsze robie Taka sama trase jak wczesniej kiedy codzilam z kijkami i szybkim tempem,potem popoludniu Taki relaksacyjny spacerek ja Helena i 3 psy:-)a swoja droga Bozia Twoj kajtek to kawal chlopa wago imponujaca ,takze hartowac i jeszcze raz hartowac.

Bozia3, Bliska 77, caffe, Mega, kkisia, peppapig, moremi lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sprawiedliwość istnieje ;-)

dzie ANdzej? czeba świece odpalić
    Pusurek wrote:
    A ja dostalam okres... Znowu. Co prawda nie w 14, a w 20 dniu cyklu, ale i tak za wczesnie. Ostatnio mam wrazenie, ze moje zycie sklada sie z nieprzespanych nocy i podpasek...

anna maria, Bozia3, Mega, kkisia, Pusurek, peppapig, moremi, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość

‹‹ 5659 5660 5661 5662 5663 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ