35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bliska 77 wrote:wiesz co, niestety czesto tak sie zdarza ale najwazniejsze ze jestescie na dobrej drodze
Mega, Aasiula, moremi lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Asiula witaj po przerwie. Zdrówka dla Ciebie
Jakaś masakra z tym mlekiem. Po trzech karmieniach tym nowym o 6:30 wrzask i ewidentny ból brzuszka. Mąż dopiero z apteki przywiózł Debridat ale mały padł i śpi na mnie więc na razie mu nie podam. A mnie boli gardłoBliska 77, kkisia, Aasiula, Iwone, Parka lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Iwone wrote:W pewnym momencie koledzy i komputer był ważniejszy. Rodzina nie była mu potrzebna. Nie mogłam rywalizować z kolegami, bo się nie dało. Na szczęście wiele po tym wszystkim zrozumiał.
Aasiula, Iwone lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ania.g wrote:Dzień dobry
Asiula witaj po przerwie. Zdrówka dla Ciebie
Jakaś masakra z tym mlekiem. Po trzech karmieniach tym nowym o 6:30 wrzask i ewidentny ból brzuszka. Mąż dopiero z apteki przywiózł Debridat ale mały padł i śpi na mnie więc na razie mu nie podam. A mnie boli gardłoAasiula, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bliska, ja wczoraj byłam z małym na spacerze. Wsadziłam go w śpiwór i godzinę chodziliśmy. Też ma katar i lekki kaszel, ale nie wiem czy czasem nie udaje z tym kaszlem, bo on tak potrafi.
kkisia, Bliska 77, Iwone, Parka, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
caffe wrote:Bliska, ja wczoraj byłam z małym na spacerze. Wsadziłam go w śpiwór i godzinę chodziliśmy. Też ma katar i lekki kaszel, ale nie wiem czy czasem nie udaje z tym kaszlem, bo on tak potrafi.
u nas wczoraj spacer był wykluczony bo cała czas padał albo siąpił deszcz/zlodowaciały deszczcaffe lubi tę wiadomość