35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Simba wrote:Hej Dziewczynki
Dzieki za wszystkie cieple slowa (Elfik pisz pisz, co masz nie pisac).
Jesli sie zdecyduje na amnio to tylko w wypadku kiedy to mogloby by byc cos co warto zdiagnozowac teraz, zeby podjac leczenie dzieciaka zaraz po porodzie - w piatek widze sie z ginem i bede z nim gadac.
Sabina, ja nie mam dylematu - juz kiedys pisalam, ze przed ciaza mialam bardzo liberalne podejscie do aborcji ale ono sie zmienilo, jak twixy zaczely do mnie machac kulkami z ekranu bodajze w 13tym czy 14tym tygodniu. W dodatku u nas kazda decyzja dotyczaca jednego z nich wplywala na drugiego.
Mojemu M tez sie zmienilo.
Moje przemyslenia sa takie, ze owszem daja mi prawo usmiercenia dziecka w brzuchu jesli cos mialoby byc nie teges. Tylko jaka jest gwarancja, ze jesli urodzisz zdrowe dziecko to ono pozniej tez bedzie zdrowe? Czy gdyby ktos mi powiedzial: teraz w brzuchu dziecko jest zdrowe, urodzi sie zdrowe, ale jednak umrze po osmiu miesiacach, to bym sie na nie nie zdecydowala?
To wszystko jest sprawa indywidualna. Wiemy o sobie tyle na ile nas sprawdzono. Moze podolam macierzynstwu, moze nie? - to w ogole jest jedna wielka niewiadoma. Przeciez moglam sie na nia nie porywac, a jednak
Musze byc dobrej mysli, zeby nie stresowac maluchow. Musze.Aasiula, megan8, kkisia lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:Simba ja bym mojego nie zamieniła na wszyskie skarby tego świata i sto zdrowych dzieci, tak bardzo go kocham.
Oczywiście każdy jest inny.
Nie martw sie na zapas!Mega, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Bozia, boj sie! Bo porownujac wiek i wyczyny dziewczyn Agi i Gosi oraz spanie Adasia, wniosek nasuwa sie sam. Zostal Ci tylko miesiac luzu.
potem dolaczysz do nas, zrzedzacych i niewyspanych.
, zawsze jakieś pocieszenie, prawda?
moremi, Bozia3, Pusurek, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Arytmia wrocila, taka pierwsza diagnoza ale dalej szukaja
Bliska 77, Sabina, Aasiula lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
ania.g wrote:Zaliczyliśmy dziś wizytę u pediatry. Wygląda na to że Marcel może nie tolerować zwykłego mleka ( tak było z jego siostrą). Kolki, bóle brzuszka, ulewanie. Od ok 13 do ok 18/19 jazdy. Nie da się go uspokoić na dłużej(dostaje szału nawet na rękach), sen krótki i przerywany. Uspokaja się po wieczornej kąpieli i wtedy śpi od ok 21 jakieś 4 lub 5 godz. Potem jest rundka ok 4 godz. Takie dłuższe spanie nocne jest od trzech dni i mam nadzieję że zostanie i będzie się wydłużać. Wracając do pediatry i mleka to teraz dostaliśmy Bebilon Pepti, mam mieszane uczucia co do tego produktu. Opinie na forach o tym mleku są średnie i czytałam że co najmniej trzeba czekać ze dwa tyg żeby sprawdzić czy działa. Do mleka mamy mu podawać Debridat. Jeśli Bebilon Pepti nie da rady będziemy testować Nutramigen (na to mleko reagowała bardzo dobrze siostra Marcela)
A Marcel waży już 5130
Kolejna farciaraMega, moremi, iwcia77, ania.g, kkisia, Aasiula, Bozia3, Pusurek, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
ania.g wrote:Oby pomogło i Marcelowi. A śmierdzi ten Bebilon jak zdechły pies... Dobrze że Marcel w ogóle chce to jeść.
moremi, iwcia77, ania.g, kkisia lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Pojawily sie duze problemy z cisnieniem nue mogli tego opanowac jakies napadowe kosmiczne skoki
Zabrabli mnie z domu jak stracilam przytomnosc
Teraz jakos Wracam do zywych
Sporo czasu mi to zajelo kurdeWiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2014, 23:24
Mega, moremi, Sabina, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Marcel jaki wielgasny! Adas jest od niego 2 miesiace starszy, a wazy tylko 1 kg wiecej. Respekcik!
Mega, moremi, iwcia77, Sabina, kapturnica, Bliska 77, ania.g, kkisia, Aasiula, Pusurek, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyUprzejmie donoszę, że byłam dzisiaj u endokrynologa.
Mówi , ze najprawdopodobniej mam to hasimotto
mam zrobić milion badań krwi i wrócić do niego za miesiąc
majątek zapłacę w laboratorium
dobranoc
iwcia77, Sabina, kapturnica, moremi, Mega, Bliska 77, Iwone, ania.g, kkisia, Aasiula, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Macduska a co ci zlecil??Bo moze czesc tych badan bys zrobila na nfz wydzierajhjac skierowanie od lekarza 1szego kontaktu....Moj jak stwierdzil niedoczynnosc i hashi to nie kazal nic specjalnie robic..Tylko morfologie , cholesterol i zelazo..Wiec naciaglam moja rodzinna..Ile mozna za wszystko placic..
Iwone, moremi, Mega, Bliska 77, kkisia lubią tę wiadomość