35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bozia3 wrote:Ło matko, tylko żeby nie pomylili tych dziur...bo jak CI kaśkę rozwiercą i zaplombują, a do zeba włożą usg to miło nie będzie...
takze malgos uwazaj z siadaniem na fotelBozia3, Mega, kkisia, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
gretka -
Pusurek wrote:A ja dostalam okres... Znowu. Co prawda nie w 14, a w 20 dniu cyklu, ale i tak za wczesnie. Ostatnio mam wrazenie, ze moje zycie sklada sie z nieprzespanych nocy i podpasek...
oby nie doszlo tylko do pomylki na linii pampers-podpaskaBozia3, Mega, kkisia, moremi, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
gretka -
anna maria wrote:ja juz dzisiaj bylam o 8:30 ,rano zawsze robie Taka sama trase jak wczesniej kiedy codzilam z kijkami i szybkim tempem,potem popoludniu Taki relaksacyjny spacerek ja Helena i 3 psy:-)a swoja droga Bozia Twoj kajtek to kawal chlopa wago imponujaca ,takze hartowac i jeszcze raz hartowac.
anna maria, Bliska 77, kapturnica, Mega, kkisia, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:2 razy dziennie? Niezła jesteś...ja wychodzę raz, ale na 2-3 godziny, bo tyle śpi, a potem jak się nie obudzi, to wystawiam z wózkiem na balkon. Dzisiaj się tak waham czy isc, bo piździ jak w kieleckim, ale jak sie nie rozpada to jednak pojde...trzeba się hartować...
Co będziemy w styczniu mówić?
anna maria lubi tę wiadomość
-
Pusurek wrote:A ja dostalam okres... Znowu. Co prawda nie w 14, a w 20 dniu cyklu, ale i tak za wczesnie. Ostatnio mam wrazenie, ze moje zycie sklada sie z nieprzespanych nocy i podpasek...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2014, 11:07
caffe, Mega, kkisia, Pusurek, anna maria lubią tę wiadomość
-
Bliska 77 wrote:odnośnie wagi dzieciątek to moja waży 6900, o swojej wadze nie wspomnę
Ja mam wciąż 2-3 kg więcej, niż przed ciążą i 8 za dużo w ogóle..ale ja pochłaniam wielkie ilości słodyczy typu ciasteczka i herbatniczki - coś mi odwaliło i chyba się uzależniłam....Bliska 77, Mega, kkisia, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:ale co z Twoją nie tak? Mówiłaś, że mniej niż przed ciążą - czy szczęśliwie coś się zmieniło i przytyłaś z 5 kolo?
Ja mam wciąż 2-3 kg więcej, niż przed ciążą i 8 za dużo w ogóle..ale ja pochłaniam wielkie ilości słodyczy typu ciasteczka i herbatniczki - coś mi odwaliło i chyba się uzależniłam....moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:a jaką masz teraz dietę? bez cukru i chleba?
obecnie boję sie jeść jako ostatni posiłek wyłączni nabiał (jak to robiłam wcześniej) ze względu na dziecię
już rozmawiała z endokrynolog moją i po odstawieniu od piersi i powtórzeniu badań (glukoza i insulina) na 90% powrócę do metforminy, po niej ładnie cukier i insulina ładnie mi sie wyregulowały a i dieta w końcu zaczęła skutkowaćWiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2014, 11:33
Bozia3, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
Bliska 77 wrote:no niestety całkowicie odstawić nie mogę al ograniczam do minimum, zauważyłam już, że jak zjem dwie kromki chleba około 21 to nie mam w nocy raczej większych problemów z mlekiem, jest ogólnie mało ale jest, natomiast jeśli ostatni posiłek zjem ok 17-18 to mleka praktyczni nie ma
obecnie boję sie jeść jako ostatni posiłek wyłączni nabiał (jak to robiłam wcześniej) ze względu na dziecię
już rozmawiała z endokrynolog moją i po odstawieniu od piersi i powtórzeniu badań (glukoza i insulina) na 90% powrócę do metforminy, po niej ładnie cukier i insulina ładnie mi sie wyregulowały a i dieta w końcu zaczęła skutkowaćiwcia77, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:ale co z Twoją nie tak? Mówiłaś, że mniej niż przed ciążą - czy szczęśliwie coś się zmieniło i przytyłaś z 5 kolo?
Ja mam wciąż 2-3 kg więcej, niż przed ciążą i 8 za dużo w ogóle..ale ja pochłaniam wielkie ilości słodyczy typu ciasteczka i herbatniczki - coś mi odwaliło i chyba się uzależniłam....Mega lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:Ale mam za to chudy brzuch i szczuple uda oraz duze cycki.
anna maria, Mega, dorbie, Reni, kkisia, moremi, Elfik, BISCA, Bursztyn, iwcia77, Bliska 77, macduska, Parka lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:Hello!
u mnie dzis @peppapig, moremi, BISCA, iwcia77, Bliska 77, macduska, ania.g lubią tę wiadomość
-
Oj baby, jak tak któraś was z zewnątrz poczyta to pomyśli: "ale wredne babska"!
Pusurek, dorbie, Reni, kkisia, malgos741, kapturnica, iwcia77, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:z cyckami - miejmy nadzieję - już niedługo się zmieni...;)a wtedy ten chudy brzuch i sterczące uda nie nadrobią pustostanów....
dorbie, Bozia3, Mega, BISCA, iwcia77, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMega wrote:Tu powinien być jeszcze taki przycisk nie lubię....
Od 3 dnia zaczynam brać ClostillbegytMega, moremi, BISCA, Iwone, malgos741, iwcia77, Bliska 77, macduska, Sabina lubią tę wiadomość