35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyIwone wrote:mi to chyba stanowisko sprzątaczki zaproponujecie
może lepiej informatyka, albo wyszukiwacza nowościWiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2014, 23:16
Iwone, iwcia77, kkisia, malgos741, moremi, Mega, kapturnica lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:ty bedziesz glownym informatykiem
, administarcje poprowadzisz , wizytowki bedziesz drukowac, i zajmiesz sie PR
no tak, PR nam bedzie potrzebny, zebysmy sobie te 9 kandydatek podobieraly do kazdej z was
potem bedzie
dziunia- nie wyszlo
dziunia- nie wyszlo
dziunia- nie wyszlo
dziunia- nie wyszlo
dziunia- nie wyszlo
dziunia- nie wyszlo
dziunia- nie wyszlo
dziunia- nie wyszlo
dziunia- nie wyszlo
35+ bingo!
dziunia- nie wyszlo
dziunia- nie wyszlo
itdtylko kolejnosci trzeba pilnowac
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2014, 23:18
Iwone, kkisia, macduska, malgos741, iwcia77, moremi, Mega, Sabina, kapturnica, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo dobra to ja moge sprzatac
Chlop mi wiecznie mowi ze nie oszczedzam wody ani pradu bo za duzo sprzatam , wiec jak bym klinike sprzatala to w domu by bylo troche oszczednoscimalgos741, Iwone, macduska, iwcia77, moremi, Mega, Sabina, kapturnica, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
ale super, to kiedy pierwsza iui?
kkisia, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
malgos741 wrote:ale super, to kiedy pierwsza iui?
Renek-?
Bozia-? aha sekretarka
Pusur- higienistka?
caffe?
Paszczak-?
Simba?
Burszta- wiadomo
Andzej- wiadomo- wsparcie duchowe i spowiedz oraz kadzidla i modlenie sie za udana insemke
kogo tam brakuje ???kkisia, Iwone, moremi, Mega, Sabina, kapturnica, Pusurek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwa to nie tak , dla niektorych to metoda supeer jak np maja wrogi sluz , bo sie go omija , statystyki niestety nie powalaja , ale co zaszkodzi sprobowac , a noz sie uda
To tak jak z tymi zilami ,soda , dongami itdiwcia77, EwaT, Iwone, moremi, malgos741, Mega, macduska, Sabina lubią tę wiadomość
-
malgos - skoro jedziesz taki kawał drogi, to może spróbuj w tej klinice w Krakowie u Ludwinów? U nich kosztuje ta insemka około 2 tys, ale podobno skuteczność jak in vitro? Nie wiem, jak masz daleko od Krakowa?
iwcia77, EwaT, kkisia, moremi, malgos741, macduska, Sabina lubią tę wiadomość
-
do tego mamy w pakiecie kliniki salon beauty:
Malgos - wlosy ulozy
Dorka- dj radio jakis wstrzas jebnie odchudzajacy
sorki ale zapomnialam- kto tu robi paznokcie?kkisia, Iwone, moremi, Mega, macduska, Sabina, Pusurek, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:ty czekaj, bo najpierw trzeba stanowiska obsadzic
Renek-?
Bozia-? aha sekretarka
Pusur- higienistka?
caffe?
Paszczak-?
Simba?
Burszta- wiadomo
Andzej- wiadomo- wsparcie duchowe i spowiedz oraz kadzidla i modlenie sie za udana insemke
kogo tam brakuje ???
Cafe księgowośćiwcia77, malgos741, Sabina, caffe lubią tę wiadomość
-
Ewa - EEG dużo CI powie, ale badanie przesrane jest przy takich malutkich dzieciach. Jak pisałam wczesniej - u mojego pierwszego też były jakies tam podejrzenia i też skierowanie na EEG w takim wieku jak Twój Tomcio...Przeżycie kosmiczne po prostu...bardzo trudne badanie - bo oni go muszą poprzypinać w te wszystkie urządzenia, kable itp, ale potem Ty go musisz w tym sprzęcie jakoś uśpić - bo tak to badanie przebiega...chyba, że teraz po 12 latach coś się zmieniło....ja pamiętam, że wisiałam nad tymi kablami z cyckiem, żeby go uspokoić i uśpić - jakoś mi się udało w końcu, ale wiele kobiet z dziećmi wychodziły z niczym....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2014, 23:32
-
kkisia wrote:No dobra to ja moge sprzatac
Chlop mi wiecznie mowi ze nie oszczedzam wody ani pradu bo za duzo sprzatam , wiec jak bym klinike sprzatala to w domu by bylo troche oszczednosciiwcia77, Iwone, kkisia, moremi, malgos741, Mega, macduska, Sabina, Bliska 77 lubią tę wiadomość