35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bozia3 wrote:Ewa - EEG dużo CI powie, ale badanie przesrane jest przy takich malutkich dzieciach. Jak pisałam wczesniej - u mojego pierwszego też były jakies tam podejrzenia i też skierowanie na USG w takim wieku jak Twój Tomcio...Przeżycie kosmiczne po prostu...bardzo trudne badanie - bo oni go muszą poprzypinać w te wszystkie urządzenia, kable itp, ale potem Ty go musisz w tym sprzęcie jakoś uśpić - bo tak to badanie przebiega...chyba, że teraz po 12 latach coś się zmieniło....ja pamiętam, że wisiałam nad tymi kablami z cyckiem, żeby go uspokoić i uśpić - jakoś mi się udało w końcu, ale wiele kobiet z dziećmi wychodziły z niczym....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2014, 23:32
iwcia77, moremi, macduska, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Iwone wrote:z tego co pamiętam, to trzeba przetrzymać dziecko ze spaniem i jedzeniem ok 3-4 godz, tak, by szybko zasnęło po założeniu czepka.
iwcia77, Iwone, kkisia, Mega, Elfik lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:ty czekaj, bo najpierw trzeba stanowiska obsadzic
Renek-?
Bozia-? aha sekretarka
Pusur- higienistka?
caffe?
Paszczak-?
Simba?
Burszta- wiadomo
Andzej- wiadomo- wsparcie duchowe i spowiedz oraz kadzidla i modlenie sie za udana insemke
kogo tam brakuje ???
A ja?iwcia77, kkisia, Iwone, Reni, macduska, Sabina, kapturnica lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Bozia3 wrote:no właśnie - ale wiesz..dla niemowlaka to też stres...ono to czuje wszystko - i odczuwa obce otoczenie i zdenerwowanie matki....no wiem, że łatwo nie miałam...
iwcia77, kkisia, kapturnica lubią tę wiadomość
-
kkisia wrote:Ale co zrobic jak lubie
Iwone, iwcia77, kkisia, Reni, Sabina lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Reni oczywiście będzie dyrektorem
A ja?I chodziłabys na posiedzenia do Reni potem....
iwcia77, kkisia, moremi, Reni, macduska, Sabina, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:ja pierdykam....że ja tak nie mam....ale znam, znam takie egzemplarze...za to ta, którą znam - nie cierpi gotować....kiedyś chciała sie ze mną ozenic - ja bym gotowała, a ona sprzatała..(ona ma nawet ułożone ciuchy w szafach kolorami....)
Tez tam mam ulozonei gotowac tez lubie
Ivon mieszkam w sumie niedaleko
Mialam wam jeszcze powiedziec ze mialam dzis plan , ze ugotuje ogorkowa na dzis i jutro , bo jutro imprez i moze mi braknac czasu na obiad i co zezarli dzis cala
Jutro obiadu nie bedzie , bedzie za to lepsza kolacja
Iwone, iwcia77, Bozia3, malgos741, moremi, Mega, Sabina, kapturnica lubią tę wiadomość
-
kkisia wrote:Tez tam mam ulozone
i gotowac tez lubie
Mialam wam jeszcze powiedziec ze mialam dzis plan , ze ugotuje ogorkowa na dzis i jutro , bo jutro imprez i moze mi braknac czasu na obiad i co zezarli dzis cala
Jutro obiadu nie bedzie , bedzie za to lepsza kolacja
kkisia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:ale kiksia jest zmotoryzowana
I tez mieszkam blisko autostradya od soboty mam nowe stare auto
Z Francji przywiezione az 7 osobowe to tak na przyszlosc juz kupione
Ostatnia dzielica przed Kato i ostatni zjazd na a4Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2014, 23:48
iwcia77, Iwone, malgos741, moremi, Sabina, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:malgos - skoro jedziesz taki kawał drogi, to może spróbuj w tej klinice w Krakowie u Ludwinów? U nich kosztuje ta insemka około 2 tys, ale podobno skuteczność jak in vitro? Nie wiem, jak masz daleko od Krakowa?
kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
kkisia wrote:Tez tam mam ulozone
i gotowac tez lubie
Jutro obiadu nie bedzie , bedzie za to lepsza kolacjaIwone, kkisia, malgos741, Bozia3, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny