35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ja obecnie jezdze malym koreanskim bakiem ( Ki£a Pikaczu) ale kupilam go w 2007 roku jak mial 4 lata z przebiegiem 27 tys km i do dzis funkcjonuje bez zarzutu - nigdy nie byl w naprawieIwone wrote:ja tak skromnie, ale za to kupiona w salonie skoda fabia II, mój m też ma fabkę z tego samego roku i też z salonu. Nie chciałam kupować używanego, bo trafił nam się fajny wózek, ale po przeglądzie w salonie okazało się, że jest po poważnym wypadku. Zamiast jednego fajniejszego mamy swoje fabki

kkisia, Iwone, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
To może kiedyś odwiedzę Cięmalgos741 wrote:prawie
do Grunwaldu blisko - warmia
w Olsztynie mam brata, a do Gdańska kursuję dość często, a to po drodze
kkisia, iwcia77, malgos741, Sabina lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
faken...gdybym byla bezmezna i bezdzietna bylby dilIwone wrote:i badania co 5 lat a to dodatkowe koszty. Mój brat jest kierowcą autobusów. Jeszcze kawaler 78 rocznik. Jakaś chętna na bezdzietnego kawalera?
- 78 dobry rocznik
kkisia, moremi, Iwone, peppapig lubią tę wiadomość
-
zapraszam na kawkęmoremi wrote:To może kiedyś odwiedzę Cię
w Olsztynie mam brata, a do Gdańska kursuję dość często, a to po drodze 

a ty Białystok ?
moremi, kkisia lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
fajne autko. Na pewno fajnie się nim jeździ szczególnie po mieście i parkuje. Miałam do niedawna matiza i też byłam z niego zadowolonaiwcia77 wrote:ja obecnie jezdze malym koreanskim bakiem ( Ki£a Pikaczu) ale kupilam go w 2007 roku jak mial 4 lata z przebiegiem 27 tys km i do dzis funkcjonuje bez zarzutu - nigdy nie byl w naprawie

iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
moj Alojz mial matizaIwone wrote:fajne autko. Na pewno fajnie się nim jeździ szczególnie po mieście i parkuje. Miałam do niedawna matiza i też byłam z niego zadowolona
na gaz
ale prowadzic go nie lubilam, choc uwazam ze auto jest okej.
kkisia, Iwone lubią tę wiadomość
-
dobra dziewczynki spadam do łóżeczka bo padam
pa
iwcia77, kkisia, Iwone lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
jak dla mnie, pomimo że jestem wielka bardzo dobrze mi sie nim jeździło po mieście. Miał bardzo dobrą widoczność. Teraz fabką jak parkuję czy cofam, to tak troszkę na wyczucie.iwcia77 wrote:moj Alojz mial matiza
na gaz
ale prowadzic go nie lubilam, choc uwazam ze auto jest okej.
-
no własnie że jej nie umi znaleźć, bo albo mężatka a on od mężatek ucieka, albo trafia na takie.... że woli być sam i jeździ sobie po świecie. Dostał też wizę do stanówiwcia77 wrote:no kurde - taki to pozyje
pewnie dlatego nie decyduje sie na zone
potem mu sie ukroca wyjazdy i podroze 
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH