35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Klinikę stworzyły, stanowiska obsadzone, a kogo będziecie inseminowac jak sie pozatrudnialyscie?
iwcia77, Iwone, kkisia, kapturnica, moremi, peppapig, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Ja tez uciekam....chłop przeprosił wiec zaliczenie było
Dobranociwcia77, Iwone, peppapig, kkisia, moremi, gretka, Bliska 77, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Iwone wrote:ja też zmykam, bo muszę jeszcze kanapki zrobić i pranie powiesić
iwcia77, Iwone, kkisia, kapturnica lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:a moze to sa dwie pary gatek i kilka par skarpeciorow - szybko pojdzie
iwcia77, Iwone, kkisia lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:chyba zebys nie miala gaci na jutro to bys powiesila
Do rana bez problemu wyschną na kaloryferze
peppapig, kkisia, kapturnica, moremi, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhe he,
piszę w końcu te papierzyska
odgłos szorowania garów przez mojego męrza - bezcenny
miłej nocyWiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2014, 01:05
Sabina, peppapig, Elfik, kkisia, kapturnica, moremi, Mega, gretka, Iwone, malgos741, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wreszcie dyskusja nie o magnesach a mnie nie było...
Buuu
Macduska, ja od lata się łamie, żeby rzucić te starania i jakoś trudno...
Pułapka konsekwencji..
Tylko ja sama siebie nie rozumiem
Dzieci nie lubię, więcej niewyspania może mnie zabić, tęsknię za nieskrepowanymi wypadami do kina, swoimi zainteresowaniami, po co mi niemowlak?
Czas wyluzowac?kkisia, Sabina, moremi, Mega, gretka, Iwone, Bliska 77, malgos741, peppapig, Bozia3, iwcia77, Parka lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:no właśnie - ale wiesz..dla niemowlaka to też stres...ono to czuje wszystko - i odczuwa obce otoczenie i zdenerwowanie matki....no wiem, że łatwo nie miałam...
Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
gretka wrote:uff doczytalam Was, zeby nie bylo, ze ja sie ie staram- zrobilam dzisiaj 240km zeby kupic Inofolik... padam
Poza cuywilizowana EU nie ma aptek internetowych??? To kaj ty mieszkasz??w Etiopii??Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2014, 08:00
Mega, Iwone, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość