35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
dziewczyny koperta mi się zacięLa i ciągle miga choć mam wszystko przeczytane i odznaczone co zrobić ?
peppapig, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
gretka wrote:co nie, co nie!!! trzeba cwiczyc szarek komorki coby na starosc nie dac sie alzheimerowi
Ja strzelałam w Rosję, ale nie reagujesz. Pisz chociaz tak/nie, bo będziemy strzelać do usranej eM.kapturnica, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Reni wrote:Pusur a weź sprawdź u siebie
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/83110eb4f009.jpgBliska 77, iwcia77, Pusurek lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Super, tylko żeby je ćwiczyć, to muszą być jakieś podpowiedzi, a tu tylko tyle, że w Europie, nie UE i kraj nie jest cywilizowany.
Ja strzelałam w Rosję, ale nie reagujesz. Pisz chociaz tak/nie, bo będziemy strzelać do usranej eM.
e tam... liczba krajow europejskich jest ograniczona;-)
iwcia77 lubi tę wiadomość
gretka -
gretka wrote:i na pewno nie jest to kierunek wschodni...
Jak nie wschodni i niecywilizowany, to ja obstawiam Norwegie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2014, 10:23
Reni, moremi, Mega, iwcia77, kkisia, Pusurek, BISCA lubią tę wiadomość
-
chciałam to napisać
bo tam owce się nie myjąpaszczakin wrote:Jak nie wschodni i niecywilizowany, to ja obstawiam Norwegiekapturnica, Bozia3, moremi, Mega, iwcia77, kkisia, Pusurek lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:nie wszytsko pewnie
sprawdź wszystkie zakładki .. są 3iwcia77 lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
peppapig wrote:Bry..kawę pije witaj Gretka skąd kolwiel jesteś kobieto! Może Islandia?
Miłego dnia
to samo chcialam napisac.. bo koncza sie niecywilizowane i niemale kraje do wyborumoremi, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
jest jeszcze Watykan i 120 km w jedną stronę to też nie ma jak
paszczakin wrote:to samo chcialam napisac.. bo koncza sie niecywilizowane i niemale kraje do wyboruBozia3, moremi, Mega, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość