35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
oj tam oj tam
Polsza też taka jest ..niezależnie czy jest samodzielna czy nie wystarczy zachować spokój zainwestować w zatyczki do uszu i jest cicho
wszędzie dobrze gdzie nas nie ma
i w PL możesz sobie robić bety kiedy chcesz ile chcesz, usg kiedy chcesz i w ogóle
Bozia3 wrote:niezależny, samodzielny, bogaty, spokojny i cichy kraj...Cechy, które cenię...
Bozia3, gretka, moremi, iwcia77, kkisia, Bliska 77, kapturnica, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:ej Szwajcaria jest cywilizowana!
zmyła była!
moja pierwsza wizyta u lekarza- mowie objawy - a on nie zeby dyskretnie wstukal w kompa,oj nie !!!!
Bezczelnie wyciagnal podrecznik neurologii i kartkowal(nie wiem cz kartkowanie powinno byc na plus?)Bozia3, Mega, iwcia77, Sabina, kkisia, kapturnica, Pusurek, gosia7122 lubią tę wiadomość
gretka -
gretka wrote:co do cywilizacji- jestes pewna?
moja pierwsza wizyta u lekarza- mowie objawy - a on nie zeby dyskretnie wstukal w kompa,oj nie !!!!
Bezczelnie wyciagnal podrecznik neurologii i kartkowal(nie wiem cz kartkowanie powinno byc na plus?)Reni lubi tę wiadomość
-
hahaha może w Eskk jeszcze tego nie przerabiali
spokojnie przyjdzie z następnym zeszytem i płytą.. do następnej wizyty nadrobi
Bezczelnie wyciagnal podrecznik neurologii i kartkowal(nie wiem cz kartkowanie powinno byc na plus?)moremi, Mega, iwcia77, Sabina, kkisia, kapturnica, Simba, BISCA lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:oj tam oj tam
Polsza też taka jest ..niezależnie czy jest samodzielna czy nie wystarczy zachować spokój zainwestować w zatyczki do uszu i jest cicho
wszędzie dobrze gdzie nas nie ma
i w PL możesz sobie robić bety kiedy chcesz ile chcesz, usg kiedy chcesz i w ogóleiwcia77 lubi tę wiadomość
-
ale macie chociaż fioletowe krowy
ciekawe czy mleko tez jest fioletowe
gretka wrote:co za cywilizacja ze ja na clomid czekam juz ponad tydzien bo zamawiaja z Niemiec...
a bety, monitoringi,eh....moremi, Mega, iwcia77, kkisia, kapturnica, peppapig lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:czytam i czytam..i tak się zastanowiłam...gdzie te bety można sobie robić??? Wiem, że są ciuchlandy, galerie i krawcowe..ale żeby samemu je robic??
yyy, w kazdym labie?gretka, moremi, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:hahaha może w Eskk jeszcze tego nie przerabiali
spokojnie przyjdzie z następnym zeszytem i płytą.. do następnej wizyty nadrobi
Cale szczescie juz zmienilam, zreszta tu bardzo duzo lekarzy jest zagranicznych, faktycznie moze maja srodki na badania ale lekarzy-to tylko zagranicznych.
Zreszta sami szwajcarzy wybieraja lekarzy z innych krajow- to chyba mowi samo za siebie.iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
gretka -
Bezczelnie wyciagnal podrecznik neurologii i kartkowal(nie wiem cz kartkowanie powinno byc na plus?)
w sumie to pewna nie jestem, bo kraj sie wlasnie poznaje po codziennych upierdliwych zajeciach, a nie na wakacjach.. ale z zewnatrz wyglada dosc przyjemnie (oprocz cen), chyba, ze jest sie bezrobotna zona zapracowanego biznesmena.. Zony ze Stepford to maly pikus, kolezanka mieszkajaca na przedmiesciach Genewy opowiadala mi o presji towarzyskiej przynalezenia do kolek ksiazkowych i takich tam.. Prawda to?iwcia77, kkisia, kapturnica lubią tę wiadomość
-
a to może ona na wakacjach u Was była
do czego to doszło, że nawet Milka ze Szwajcarii uciekła
gretka wrote:u nas nie fiolet -to Niemcy i AustriaWiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2014, 11:30
moremi, Mega, iwcia77, kkisia, kapturnica lubią tę wiadomość
-
ciekawe czy mają kółko ovufrendowepaszczakin wrote:Zony ze Stepford to maly pikus, kolezanka mieszkajaca na przedmiesciach Genewy opowiadala mi o presji towarzyskiej przynalezenia do kolek ksiazkowych i takich tam.. Prawda to?
Bozia3, Mega, iwcia77, kkisia, kapturnica, Pusurek lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:yyy, w kazdym labie?
paszczakin, iwcia77, kkisia, kapturnica, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!