35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
faktycznie ..zaaaaaaaaaaaaaaaaaapomniałam
własnie gdzie miśkaBozia3 wrote:pomyśl sobie jaki raj ma Polarmiś - może nawet je mieć z pomalowanymi skorupkami na czerwono...kkisia, Bozia3, Mega, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:I dzien dobry
Zaczynamy kurację..
Dziękuję za pomocBursztyn, Mega, Bliska 77, kkisia, iwcia77, Sabina, moremi, caffe, gosia7122, SolarPolar, ania.g, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja mam kolejnego alergika w rodzinie. Adasia znaczy. Wysypany juz na raczkach i nozkach, nie wiem kurna od czego. Jutro przylatuje aspirator Katarek, bo od dymania nosa Frida mozna zapalenia oplucnej sie nabawic, a gile nie ustaja.
Katar jest od 3 tygodni, boje sie, ze to na kota. I trzeba bedzie dziecko oddac w dobre rece, no bo przeciez nie kota.
Mega, kkisia, iwcia77, Elfik, Sabina, moremi, caffe, SolarPolar, Reni, BISCA lubią tę wiadomość
-
peppapig wrote:Nasza pani psycholog książki zamówione doszły, zamówiłam 2 pozycje shauntiego feldhahna ,,tajemnice bardzo szczesliwych małżeństw ,, oraz w prezencie mikołajkowy chłopu..,,,tylko dla mężczyzn,,,,
Zaczynamy kurację..
Dziękuję za pomocpeppapig, kkisia, iwcia77, Sabina, moremi lubią tę wiadomość
-
Macie pozdrowienia od Inessy, jest juz po zabiegu. Nie bedzie sie przez jakis czas pojawiac, musi dojsc do siebie i psychicznie i fizycznie.
Mega, Bliska 77, kkisia, iwcia77, Iwone, Sabina, moremi, caffe, gosia7122, Bozia3, Reni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny