35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
iwcia77 wrote:Elfik dobrej zabawy na "placu zabaw" i oczywiscie plodnej w skutkach
Tu nie ma placu zabaw, tu jest wojna!
Armia męża może i mężna, ale nie wiem czy przeciwnik nie za bardzo trudnego udaje...
Po piętnastu latach razem, to juz przesada...
Kufa, założę białe majtki, na znak, że się poddaję....
kapturnica, Bliska 77, iwcia77, macduska, Mega, moremi, Simba, Parka, kkisia, ania.g, BISCA lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:EE doktor przereklamowany..Tera w modzie jakies wiązania , podduszanka i te inne gady
O ja p....
A u mnie jak w muzeum, na misjonarza, nawet smyczy nie mamy...
Kufa, cofam misjonarza, bo się jeszcze komuś skojarzy z krzewieniem wiary małym chłopcom na Dominikanie...
Sabina, Bliska 77, macduska, Mega, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:A ja dzis jakas zmieta jestem..Nic sie mi nie chce..Mialam chleb piec.Napieczone.
Depresja???
Widzialam wyzej ze lubisz byc pocieszona- to pocieszam- mnie leb napizdza ze hej- 2 godziny temu po dzialaniach kuchennych bol glowy i i chyba agonia miesiaczki- to sie polozylam.
Wstalam z kumulacja bolu glowy , zapodalam 1 g paracetamolu i ni huhu.
Lepiej ?iwcia77 lubi tę wiadomość
gretka -
Dodatkowo zlapalam wkurwa..Umowiony byl mlody dzis na wizyte u ortodonty czekalismy 2miesiace.Wizyta oczywiscie prywatna..Mial miec mlody dzis pobrany wycisk dolu na aparat..Przychodzimy.Mlody plask na fotel gebe rozdziawia a ja sie nastawiam na dluzsze czekanie . Zmienila mu gumki w aparacie na gorze ..I mowi wszystklo ok,dziekuje..A ja oczy jak talerze i mowie ale ale mial miec brany wycisk na dolnyaparat..Ona patrzy w rezerwacje i ..I jakas glupia pierdolona cipa zapisala mlodego tylko na wizyte kontrolna!!Wkurwilam sie na chuja i robie dym ,nosz kur...
Tyle czekania bo nast wizyta dopiero w lutym..Wpisala mlodego na liste rezerwowa.A 2minutowa wizyta kosztowala mnie 100zl..Jprdole jaki biznes tylko dziecia pchac na ortodonte bedzie hajs kosil jak zboze w lecie..iwcia77, Sabina, Mega, moremi, Iwone, SolarPolar, kkisia, ania.g lubią tę wiadomość
-
gretka wrote:Widzialam wyzej ze lubisz byc pocieszona- to pocieszam- mnie leb napizdza ze hej- 2 godziny temu po dzialaniach kuchennych bol glowy i i chyba agonia miesiaczki- to sie polozylam.
Wstalam z kumulacja bolu glowy , zapodalam 1 g paracetamolu i ni huhu.
Lepiej ?Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:O ja p....
Kufa, cofam misjonarza, bo się jeszcze komuś skojarzy z krzewieniem wiary małym chłopcom na Dominikanie...Mega lubi tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Kurka no wlasnie .. wiesz ,ze nie??Moze skrec jaka noge albo chociaz zatnij sie w palec ?
iwcia77, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
gretka -
Elfik wrote:O ja p....
Kufa, cofam misjonarza, bo się jeszcze komuś skojarzy z krzewieniem wiary małym chłopcom na Dominikanie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2014, 17:26
iwcia77 lubi tę wiadomość