35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bliska 77 wrote:kazdy pomysl jest dobry, byle dobrze sie bawic a dzidzia sama przyjdzie, zobaczysz
Nooo, tylko wzrok u mnie słaby po czytaniu nocami, jakoś dostrzec nie mogę...
Ale wiem, ze z dobrego serca piszesz..
Tylko - nie muszę odpuszczać?Bliska 77, kapturnica, Sabina, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
Na Allaha chyba mi odbiło
Teraz pół Polski, tfu, cala Unia i Szwajcaria wie, ze będę się bzykać..
Chore to trochę..
Dobrze, ze chłop o tym nie wie, bo mógłby się zacukać...Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2014, 17:39
iwcia77, Bliska 77, kapturnica, Sabina, Mega, moremi, paszczakin, SolarPolar, Parka, kkisia, BISCA lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:Nooo, tylko wzrok u mnie słaby po czytaniu nocami, jakoś dostrzec nie mogę...
Ale wiem, ze z dobrego serca piszesz..
Tylko - nie muszę odpuszczać?iwcia77, Elfik, kapturnica, Sabina, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:Na Allaha chyba mi odbiło
Teraz pół polski, tfu, cala Unia i Szwajcaria wie, ze będę się bzykać..
Chore to trochę..
Dobrze, ze chłop o tym nie wie, bo mógłby się zacukać...iwcia77, Mega, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
No pewnie, mam rzeżuche na oknie, rosnie ,że hej!
Chcesz popatrzeć?...
Są momenty...
Ja ją nawilzam, a wata się rozpręża.......rzeżucha rośnie...
Idzie się spocić, nie?
A propos gdzie Wacia?
Jedyna osoba w Polsce, której szczęśliwie udało sieuniknac wiedzy, ze będę się bzykac..
A... I mąż jeszcze nie wie, mam nadzieje, że z radia się nie dowie...kapturnica, iwcia77, Bliska 77, Mega, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:Na Allaha chyba mi odbiło
Teraz pół Polski, tfu, cala Unia i Szwajcaria wie, ze będę się bzykać..
Chore to trochę..
Dobrze, ze chłop o tym nie wie, bo mógłby się zacukać...
ja to sie ciesze , ze moj Alojz po polsku nie kuma i moge czymkolwiek go zatkac jak pyta sie o to, co piszemy na forum...juz nie wspomnie jak niedawno zegnalam sie z wami bo szlam na" lody "z Alojzem...a on stal obok z marianem na wierzchu, przebierajac nozkami i sie pytal co ja tam jeszcze do was pisze .." no chyba nie informujesz kolezanek z forum , ze bedziesz mi robic loda?" a ja na to " no cos ty!!! zwariowales!!! co za wstyd!!!"ale nie ma co; albo mnie dobrze zna albo ma kobieca intuicje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2014, 17:45
Elfik, Bliska 77, Sabina, Mega, macduska, moremi, caffe, Iwone, paszczakin, SolarPolar, Parka, kkisia, ania.g, BISCA lubią tę wiadomość
-
No wlasnie przymierzam sie do zakupu tych worków ale takich mocniejszych....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2014, 18:20
iwcia77, Elfik, Bliska 77, kkisia lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:ja to sie ciesze , ze moj Alojz po polsku nie kuma i moge czymkolwiek go zatkac jak pyta sie o to, co piszemy na forum...juz nie wspomnie jak niedawno zegnalam sie z wami bo szlam na" lody "z Alojzem...a on stal obok z marianem na wierzchu, przebierajac nozkami i sie pytal co ja tam jeszcze do was pisze .." no chyba nie informujesz kolezanek z forum , ze bedziesz mi robic loda?" a ja na to " no cos ty!!! zwariowales!!! co za wstyd!!!"
ale nie ma co; albo mnie dobrze zna albo ma kobieca intuicje
Iwcia, zbereźnico, po groch i na kolana...!
Ze wzgledu na twój stan może być konserwowy;-)iwcia77, kapturnica, macduska, moremi, Mega, Bliska 77, Iwone, Simba, paszczakin, Parka, kkisia lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:Iwcia, zbereźnico, po groch i na kolana...!
Ze wzgledu na twój stan może być konserwowy;-)a z takiego twardego to lepiej mi pojdzie. ostatnio ciezko mi sie podnies z krzesla, lozka i wysiasc z auta
Elfik, Iwone, kkisia lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:lepiej nie , bo w miekkim sie zapadne i nie wstane- bedzie trza dzwig wzywac
a z takiego twardego to lepiej mi pojdzie. ostatnio ciezko mi sie podnies z krzesla, lozka i wysiasc z auta
Mała rocznica dziś..
60 dni do opuszenia miejsca zakwaterowania:-)
A nie wygladasz, może to twixy, jeden na partyzanta się za wątrobą ukrywa....?iwcia77, kapturnica, macduska, moremi, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:Iwcia, na tym grochu i na kolanach, to modlić się, a nie....
Bo mogła wyjść niejasność ..., z twardego juz bardziej, tez sie spoce, nawyginam, poturlam ale z twardego jest inne wybicie
-
Elfik wrote:Mała rocznica dziś..
60 dni do opuszenia miejsca zakwaterowania:-)
A nie wygladasz, może to twixy, jeden na partyzanta się za wątrobą ukrywa....?....belly mowi cos o 8 miesiacu
Iwone lubi tę wiadomość
-
a dzis na kursie rodzenia bylo takie cwiczenie : wyobraz sobie kwiatka w ....cipce
jakies nowe metody zen-ka lub misia yogi
, potem sie pytala o nazwe kwiatka...a mi sie w tamtym miejscu kojarzy tylko anturium czerwone..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2014, 18:03
kapturnica, Elfik, macduska, moremi, Mega, Iwone, gretka, paszczakin, kkisia, BISCA lubią tę wiadomość