35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
Nie uwierzycie co zrobilam. Spalilam zelazkiem nowa sukienke corki na bal. Chuj nie matka to malo powiedziane.Sabina, Elfik, iwcia77, macduska, Iwone, moremi, caffe, Mega, gretka, paszczakin, malgos741, Reni, gosia7122, kkisia, ania.g, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPusurek wrote:Nie uwierzycie co zrobilam. Spalilam zelazkiem nowa sukienke corki na bal. Chuj nie matka to malo powiedziane.
córka Cię jeszcze nie zaciukala motyka?
iwcia77, caffe, moremi, Mega, Pusurek, gretka, kkisia lubią tę wiadomość
-
Hehe, widziałam podpis, pasi, zebymbyla chrzestną, co by wytrzymać wzrok ksiondza na chrzcie Golizny
A muza, moja ulubiona, jak muzyka narasta, to mam ciary:-)
I ta do mnie przemawia
http://m.youtube.com/watch?v=FkFB8f8bzbYkapturnica, Bliska 77, kkisia lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:Hehe, widziałam podpis, pasi, zebymbyla chrzestną, co by wytrzymać wzrok ksiondza na chrzcie Golizny
A muza, moja ulubiona, jak muzyka narasta, to mam ciary:-)
I ta do mnie przemawia
http://m.youtube.com/watch?v=FkFB8f8bzbY -
nick nieaktualnyElfik wrote:No pewnie, mam rzeżuche na oknie, rosnie ,że hej!
Chcesz popatrzeć?...
Są momenty...
Ja ją nawilzam, a wata się rozpręża.......rzeżucha rośnie...
Idzie się spocić, nie?
A propos gdzie Wacia?
Jedyna osoba w Polsce, której szczęśliwie udało sieuniknac wiedzy, ze będę się bzykac..
A... I mąż jeszcze nie wie, mam nadzieje, że z radia się nie dowie...
a figę, własnie się dowiedziałam.
Elfik wrote:Na Allaha chyba mi odbiło
Teraz pół Polski, tfu, cala Unia i Szwajcaria wie, ze będę się bzykać..
Chore to trochę..
Dobrze, ze chłop o tym nie wie, bo mógłby się zacukać...
i zachodzę w głowę od czego twój chłop się zacuka - z wrażenia , ze pół Polski wie czy też ze świadomosci, że to już dzisiajiwcia77, moremi, Mega, Elfik, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:Nie uwierzycie co zrobilam. Spalilam zelazkiem nowa sukienke corki na bal. Chuj nie matka to malo powiedziane.
anna maria, macduska, Iwone, Sabina, Pusurek, kkisia lubią tę wiadomość
-
Witam u was tez taka pizdziawa? Moja dzisiejsza rozmowa z siora:ja -zostaniesz jutro okolo 5 godz.z Helka bo chce pojechac na mecz?ona-no pojebana jestes przeciez ja sie jej boje,co zrobie jak bedzie ryczec Cale piec godzin,ja-ponosisz,poblaznujesz ,spacer itp....ona -nie dam rady moze za rok.No i sobie pojechalam
iwcia77, gosia7122, macduska, Iwone, Sabina, Mega, paszczakin, SolarPolar, Parka, malgos741, kkisia, BISCA, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:Witam u was tez taka pizdziawa? Moja dzisiejsza rozmowa z siora:ja -zostaniesz jutro okolo 5 godz.z Helka bo chce pojechac na mecz?ona-no pojebana jestes przeciez ja sie jej boje,co zrobie jak bedzie ryczec Cale piec godzin,ja-ponosisz,poblaznujesz ,spacer itp....ona -nie dam rady moze za rok.No i sobie pojechalam
-
nick nieaktualnyPusurek wrote:Nie uwierzycie co zrobilam. Spalilam zelazkiem nowa sukienke corki na bal. Chuj nie matka to malo powiedziane.
zobaczysz - będzie musiała na terapię chodzić do klubu DDChM ( Dorosłych Dzieci Chujowych Matek)
Mega, Pusurek, Sabina, Iwone, gretka, kkisia lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Pusur, kiedy chcesz Adamka oddać? Muszę tylko koty na wieś wywieźć.
Masz tytuł chujowej matki roku w kieszeni. Córkę też mogę zabrać.
Co Wy dzisiaj z tymi globusami?
AnnaMaria, skąd zabrać Helenkę i o której?
Mega, anna maria, Pusurek, kapturnica, Sabina, Bliska 77, Iwone, gretka, SolarPolar, Parka, malgos741, gosia7122, kkisia, ania.g, BISCA, Bozia3 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny