35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
moremi wrote:Dzień dobry
Pusur, kiedy chcesz Adamka oddać? Muszę tylko koty na wieś wywieźć.
Masz tytuł chujowej matki roku w kieszeni. Córkę też mogę zabrać.
Co Wy dzisiaj z tymi globusami?
AnnaMaria, skąd zabrać Helenkę i o której?iwcia77, Bliska 77, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
iwcia77 wrote:ale ma dzieci?? czy juz nich wyrosla?
macduska, iwcia77, Sabina, Bliska 77, Iwone, paszczakin, malgos741, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:nie, pogotowie rodzinne
macduska, anna maria, Mega, iwcia77, Pusurek, kapturnica, Sabina, Bliska 77, Iwone, gretka, Parka, malgos741, kkisia, BISCA, Bozia3 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Jutro 14 ,Niemcymoremi wrote:Dzień dobry
Pusur, kiedy chcesz Adamka oddać? Muszę tylko koty na wieś wywieźć.
Masz tytuł chujowej matki roku w kieszeni. Córkę też mogę zabrać.
Co Wy dzisiaj z tymi globusami?
AnnaMaria, skąd zabrać Helenkę i o której?iwcia77, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:a jak ty to zrobilas? sprawdzalas wogole czy ten material mozna prasowac?
Mega, kapturnica, Sabina, Bliska 77, Iwone, caffe, Elfik, malgos741, kkisia lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:Ma syna 23 lata.Mowi ze male dzieci juz nie dla niej,poprostu woli sobie siedziec z nowym narzeczonym i lyskacza spijac:-)
, bo albo za mloda , albo wyrosla juz z pieluch
..tylko szkoda, ze przez to mecz stracicie...
kapturnica, anna maria, Bliska 77, Iwone, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPusurek wrote:Chcialam kiecke odparowac zelazkiem. No i przytknelam je do materialu. Kurwa, jestem debilem. Poryczalam sie od razu, corka sie przestraszyla, ze matka beczy, masakra jakas. Poszla w mojej sukience i bolerku. A ja sie pozbierac nie moge...
nic dziwnego,
ale takie rzeczy po prostu się zdarzają...
wybaczy Ci
Pusurek, iwcia77, Mega, Sabina, Bliska 77, Iwone, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnya Elf co już się ...... e tego, BZYKA?
mogła nam zdawać realcję online
a niby koleżanka, pfffWiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2014, 18:35
iwcia77, Mega, Sabina, anna maria, moremi, kapturnica, Iwone, gretka, Parka, malgos741, kkisia, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Chcialam kiecke odparowac zelazkiem. No i przytknelam je do materialu. Kurwa, jestem debilem. Poryczalam sie od razu, corka sie przestraszyla, ze matka beczy, masakra jakas. Poszla w mojej sukience i bolerku. A ja sie pozbierac nie moge...
A tak na poważnie to córka chyba sie tym mniej przejęła niż tyiwcia77, Pusurek, moremi, kapturnica, Iwone, kkisia, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Chcialam kiecke odparowac zelazkiem. No i przytknelam je do materialu. Kurwa, jestem debilem. Poryczalam sie od razu, corka sie przestraszyla, ze matka beczy, masakra jakas. Poszla w mojej sukience i bolerku. A ja sie pozbierac nie moge...
anna maria, Pusurek, Mega, moremi, kapturnica, Iwone, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:a Elf co już się ...... e tego, BZYKA?
mogła nam zdawać realcję online
a niby koleżanka, pfffiwcia77, Iwone, kkisia lubią tę wiadomość
-
Mega, iwcia77, macduska, kapturnica, Iwone, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
iwcia77 wrote:ja to sie ciesze , ze moj Alojz po polsku nie kuma i moge czymkolwiek go zatkac jak pyta sie o to, co piszemy na forum...juz nie wspomnie jak niedawno zegnalam sie z wami bo szlam na" lody "z Alojzem...a on stal obok z marianem na wierzchu, przebierajac nozkami i sie pytal co ja tam jeszcze do was pisze .." no chyba nie informujesz kolezanek z forum , ze bedziesz mi robic loda?" a ja na to " no cos ty!!! zwariowales!!! co za wstyd!!!"
ale nie ma co; albo mnie dobrze zna albo ma kobieca intuicje
Mega, kapturnica, moremi, anna maria, iwcia77, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
-
Iwone wrote:albo kopiuje co napisałaś na forum i tłumaczy w translatorze google
iwcia77, Bliska 77, Iwone, gretka, kkisia lubią tę wiadomość