35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Moremi żłobek otwierasz?moremi wrote:Dzień dobry

Pusur, kiedy chcesz Adamka oddać? Muszę tylko koty na wieś wywieźć.
Masz tytuł chujowej matki roku w kieszeni. Córkę też mogę zabrać.
Co Wy dzisiaj z tymi globusami?
AnnaMaria, skąd zabrać Helenkę i o której?
iwcia77, Bliska 77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ma syna 23 lata.Mowi ze male dzieci juz nie dla niej,poprostu woli sobie siedziec z nowym narzeczonym i lyskacza spijac:-)iwcia77 wrote:ale ma dzieci?? czy juz nich wyrosla?

nick nieaktualny, iwcia77, nick nieaktualny, Bliska 77, Iwone, paszczakin, malgos741, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyanna maria wrote:Ma syna 23 lata.Mowi ze male dzieci juz nie dla niej,poprostu woli sobie siedziec z nowym narzeczonym i lyskacza spijac:-)
każdy by wolał
w sumie
anna maria, kapturnica, Elfik, nick nieaktualny, BISCA, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Nie zgadłyście. Pisałam wczoraj, że marzy mi się trójeczka? Za jednym zamachem bym komplet zebrała.macduska wrote:nie, pogotowie rodzinne

nick nieaktualny, anna maria, Mega, iwcia77, nick nieaktualny, kapturnica, nick nieaktualny, Bliska 77, Iwone, gretka, Parka, malgos741, nick nieaktualny, BISCA, Bozia3 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Jutro 14 ,Niemcymoremi wrote:Dzień dobry

Pusur, kiedy chcesz Adamka oddać? Muszę tylko koty na wieś wywieźć.
Masz tytuł chujowej matki roku w kieszeni. Córkę też mogę zabrać.
Co Wy dzisiaj z tymi globusami?
AnnaMaria, skąd zabrać Helenkę i o której?
iwcia77, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyChcialam kiecke odparowac zelazkiem. No i przytknelam je do materialu. Kurwa, jestem debilem. Poryczalam sie od razu, corka sie przestraszyla, ze matka beczy, masakra jakas. Poszla w mojej sukience i bolerku. A ja sie pozbierac nie moge...iwcia77 wrote:a jak ty to zrobilas? sprawdzalas wogole czy ten material mozna prasowac?
Mega, kapturnica, nick nieaktualny, Bliska 77, Iwone, caffe, Elfik, malgos741, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
aaaaaaaa no tak wlasnie myslalm , ze cos musi byc na rzeczyanna maria wrote:Ma syna 23 lata.Mowi ze male dzieci juz nie dla niej,poprostu woli sobie siedziec z nowym narzeczonym i lyskacza spijac:-)
, bo albo za mloda , albo wyrosla juz z pieluch
..tylko szkoda, ze przez to mecz stracicie...
kapturnica, anna maria, Bliska 77, Iwone, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPusurek wrote:Chcialam kiecke odparowac zelazkiem. No i przytknelam je do materialu. Kurwa, jestem debilem. Poryczalam sie od razu, corka sie przestraszyla, ze matka beczy, masakra jakas. Poszla w mojej sukience i bolerku. A ja sie pozbierac nie moge...
nic dziwnego,
ale takie rzeczy po prostu się zdarzają...
wybaczy Ci
nick nieaktualny, iwcia77, Mega, nick nieaktualny, Bliska 77, Iwone, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnya Elf co już się ...... e tego, BZYKA?
mogła nam zdawać realcję online
a niby koleżanka, pfffWiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2014, 18:35
iwcia77, Mega, nick nieaktualny, anna maria, moremi, kapturnica, Iwone, gretka, Parka, malgos741, nick nieaktualny, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
czy jest na sali terapeuta? Bo nie wiem czy ja trzeba pocieszać czy opierdzielacPusurek wrote:Chcialam kiecke odparowac zelazkiem. No i przytknelam je do materialu. Kurwa, jestem debilem. Poryczalam sie od razu, corka sie przestraszyla, ze matka beczy, masakra jakas. Poszla w mojej sukience i bolerku. A ja sie pozbierac nie moge...

A tak na poważnie to córka chyba sie tym mniej przejęła niż ty
iwcia77, nick nieaktualny, moremi, kapturnica, Iwone, nick nieaktualny, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
oj juz trudno...nie becz nad rozlanym mlekiem , kiecki nie odratujesz a problem rozwiazalas , wiec wybacz juz sobie , bo corka to ci chyba juz dawno wybaczylaPusurek wrote:Chcialam kiecke odparowac zelazkiem. No i przytknelam je do materialu. Kurwa, jestem debilem. Poryczalam sie od razu, corka sie przestraszyla, ze matka beczy, masakra jakas. Poszla w mojej sukience i bolerku. A ja sie pozbierac nie moge...
anna maria, nick nieaktualny, Mega, moremi, kapturnica, Iwone, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
tez mialam taki plan, w sensie bzykania, ale mój małż idzie na pifko z kolegamimacduska wrote:a Elf co już się ...... e tego, BZYKA?
mogła nam zdawać realcję online
a niby koleżanka, pfff
iwcia77, Iwone, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Zapamiętaj - z żelazkiem nie można żyć w przyjaźni. Ja swojemu bratu w dzień ślubu bielusieńką koszulę tak uprasowałam, że mankiety były żółte. Waliło pózniej od niego wybielaczemPusurek wrote:Chcialam kiecke odparowac zelazkiem. No i przytknelam je do materialu. Kurwa, jestem debilem. Poryczalam sie od razu, corka sie przestraszyla, ze matka beczy, masakra jakas. Poszla w mojej sukience i bolerku. A ja sie pozbierac nie moge...

Mega, iwcia77, nick nieaktualny, kapturnica, Iwone, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
albo kopiuje co napisałaś na forum i tłumaczy w translatorze googleiwcia77 wrote:ja to sie ciesze , ze moj Alojz po polsku nie kuma i moge czymkolwiek go zatkac jak pyta sie o to, co piszemy na forum...juz nie wspomnie jak niedawno zegnalam sie z wami bo szlam na" lody "z Alojzem...a on stal obok z marianem na wierzchu, przebierajac nozkami i sie pytal co ja tam jeszcze do was pisze .." no chyba nie informujesz kolezanek z forum , ze bedziesz mi robic loda?" a ja na to " no cos ty!!! zwariowales!!! co za wstyd!!!"
ale nie ma co; albo mnie dobrze zna albo ma kobieca intuicje

Mega, kapturnica, moremi, anna maria, iwcia77, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
hehehe tego nie przewidziałaIwone wrote:albo kopiuje co napisałaś na forum i tłumaczy w translatorze google

iwcia77, Bliska 77, Iwone, gretka, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
a mi zle hormony skacza...wojuje z Alojzem, nie bedzie mi tu chlop dyktatury uprawial w moim domu!!! Mussoliniemu stanowczo mOwie NIE!!!!!
Mega, Bliska 77, Iwone, nick nieaktualny, nick nieaktualny, gretka, paszczakin, nick nieaktualny lubią tę wiadomość