35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Elfik wrote:Wacia, na razie oglądam Żywot Brajana...
Kutas Wielgus i jego żona Dupencja Niezadowolencja...
I czekam na kupno kamieni do kamieniowania...
Pusur, a ja walnelam kiedyś główką niemowlaka o krzesło u lekarza...
Jeszcze 5 lat i zapomnisz o kiecce;-)
Córka za 3 lata...
Małż - nigdy....Pusurek, moremi, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
iwcia77 wrote:o film kult! zajebioza! ogolnie lubie latajacy cyrk Mothy'ego
O żeglarstwo nie pytał, bo przecież na morzu się poznaliśmyiwcia77, Elfik, Iwone, Pusurek, macduska, Mega, Simba, Sabina, Bliska 77, malgos741, kkisia, BISCA lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
gretka wrote:do paszczaka- zaintrygowal mnie temat golabka z komosa- jakies blizsze info?
Gretka, taki zwykly golabek tylko ze zamiast ryzu ma w srodku komose. My (teoretycznie, bo teraz kartofel terrorysta wykopuje mi zarcie z zoladka) jestesmy na montigniac'cowej diecie, wiec bez wegli o wysokim indeksie glikemicznym, a ryz bialy jest zakazany..iwcia77, Elfik, Sabina, Bliska 77, kkisia lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Ale swojego niemowlaka?
No, niestety, żeby choć cudzego brzydala...
Inne dzieci zazwyczaj wyglądają jak zawodnicy sumo, to tkanka tłuszczowa by je amortyzowała...kapturnica, Pusurek, macduska, Mega, Sabina, Bliska 77, kkisia lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:Ja może nie aż tak, ale siedzę i oglądam...
Ten wymiata:-)
Kufa jaki to prawdziwy film...
Cała prawda o ludzkiej mizerii...allo, allo, hotel zacisze i hiacynte moge zawsze obejrzec i mam beczke
...troche gorzej z Jasiem Fasola i benny Hillem
Pusurek, Elfik, Iwone, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
moremi wrote:Dopiero po kilku miesiącach znajomości dowiedziałam się, że mąż zrobił mi test, czy warto sobie mną głowę zawracać. 1. Czy lubisz motory? 2. Czy lubisz Monty Pythona?
O żeglarstwo nie pytał, bo przecież na morzu się poznaliśmy
Motorów bym nie przeszła...
Ale też powiedziałam mojej kumpeli, która jest po rozwodzie, ze jak chce poznać normalnego faceta, to musi się jakim hobby, którym się interesują tez faceci zająć..
O- żeglarstwo, skałki, nurkowanie..
Ona na razie wybrała golfa;-)iwcia77, moremi, Mega, Pusurek, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:ja tam lubie angielski humor
allo, allo, hotel zacisze i hiacynte moge zawsze obejrzec i mam beczke
...troche gorzej z Jasiem Fasola i benny Hillem
O to, tak jak ja, zupełnie! Dwaj ostatni niestrawni, hiacynte kocham! Proszę nie ocierać się o ściany:-)
A teraz Iwcia jak mnie zdenerwujesz będę na ciebie śpiewać..iwcia77, moremi, gretka, Pusurek, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyElfik wrote:Motorów bym nie przeszła...
Ale też powiedziałam mojej kumpeli, która jest po rozwodzie, ze jak chce poznać normalnego faceta, to musi się jakim hobby, którym się interesują tez faceci zająć..
Ona na razie wybrała golfa;-)
wstyd się przyznac ale mój mąz mówił, ze zainteresował się mną bo mu koledzy opowiadali ze jest taka dziewczyna co można się z nią normalnie napić wódki...
i nie wymięka po dwóch kieliszkach
jeśli zaliczyć to do hobby....Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2014, 19:36
moremi, iwcia77, Simba, Mega, SolarPolar, Iwone, Elfik, Sabina, caffe, Parka, Reni, kkisia, BISCA, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:a dzis na kursie rodzenia bylo takie cwiczenie : wyobraz sobie kwiatka w ....cipce
jakies nowe metody zen-ka lub misia yogi
, potem sie pytala o nazwe kwiatka...a mi sie w tamtym miejscu kojarzy tylko anturium czerwone..
Iwcia, padlam! Kur.., to zes mi wizualizacje wyobraźniowa zrobilaiwcia77, moremi, macduska, Mega, Elfik, Bliska 77, kkisia lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:O to, tak jak ja, zupełnie! Dwaj ostatni niestrawni, hiacynte kocham! Proszę nie ocierać się o ściany:-)
A teraz Iwcia jak mnie zdenerwujesz będę na ciebie śpiewać..
tylko uwazaj , bo beda cie palce bolaly od tego spiewaniamoremi, Iwone, Elfik, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:O to, tak jak ja, zupełnie! Dwaj ostatni niestrawni, hiacynte kocham! Proszę nie ocierać się o ściany:-)
A teraz Iwcia jak mnie zdenerwujesz będę na ciebie śpiewać..kkisia lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Elfik wrote:Motorów bym nie przeszła...
Ona na razie wybrała golfa;-)
A ja mojemu tez zrobilam test..Po pijaku go porzadnie wkurwilam ale tak wiecie na maksa......Chcialam zobaczyc jaka reakszyn jest..A on...
sie poplakalZnaczy test tez przeszedl
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2014, 19:37
moremi, macduska, Mega, gretka, iwcia77, Sabina, caffe, Bliska 77, kkisia, BISCA lubią tę wiadomość