X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2014, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do humoru angielskiego to i ja się piszę :-) uwielbiam Powolniaka B-)

Elfik, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Elfik Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2014, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moremi, ale test paskudny i niesmieszny..
    I jakaś zadra zostaje.
    I kurcze, dlaczego on wierzy, ze ty się moglas puścić.
    Złe przeżycia z poprzednia laska?

iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2014, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    Chyba z nimi...
    Kurcze mam wyobraźnię, a jednak
    Z mięsa to może coś...

łosoś tylko łosoś :-P

iwcia77, Elfik, Mega, moremi, kkisia lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2014, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    To ma być test?
    Ja mojemu po nocy pijaństwa (jego, nie mojego) wycięłam inny numer. Żart miał być, a wyszło jak zwykle. Wstałam zanim się obudził, więc jak się ocknął, to zapytał gdzie spałam. Odpowiedziałam, że z bardzo znanym kapitanem. Uwierzył. Nie robił awantury, tylko chodził struty cały dzień. No kurde pacan normalnie.
    hahahahahahah No akurat ja mu nie wmowilam ,ze sie z kims przespalam ale udawalam z jego kumplem ze sie migdalimy =D

iwcia77, Mega, kkisia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2014, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no moj Alojz ma taka kolezanke ze szkoly, znaja sie od 25 lat, i ta jest jakas pojechana jak dla mnie..chyba nie ma przyjaciolek, bo mojemu sie zwerzyla ostatnio, ze w malzenstwie klops i ze ma kochanka...moj sie zjezyl jak kot...ale staral sie nie mieszac ( zna jej meza) , wrocil do chaty jakis niemrawy i mowi tak: przyznaj sie , pewnie tez kiedys mnie zdradzilas a ja nigdy sie o tym nie dowiem .?" myslalam ze zadzwonie do tej kolezanki i powiem jej do sluchu , zeby pogadala sobie z jakas baba na te tematy a nie z moim dziadem , bo Alojz dostal paranoi

Bliska 77, Iwone, ania.g lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2014, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    Moremi, ale test paskudny i niesmieszny..
    I jakaś zadra zostaje.
    I kurcze, dlaczego on wierzy, ze ty się moglas puścić.
    Złe przeżycia z poprzednia laska?
    Kazdy chlop wierzy,ze sie jego baba moze puscic..To tak jak i normalna babeczka tez bierze to pod uwage 8) Nie ma co sie obrazac czy zniesmaczac =D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2014, 19:56

moremi, Pusurek, Iwone lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2014, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeśli chodzi o testowanie mojego faceta jako ewentualnego kandydata na męża to ja klasycznie udałam, ze jest mi baaardzo zimno w dosyć chłodną noc - zdjął i oddał mi marynarkę bez zmrużenia oka i zaiwaniał w samej koszuli...

paszczakin, iwcia77, Mega, moremi, kkisia, ania.g lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jednak sie zmusilam do zrobienia zaczynu na chleb..Niestety ttylko orkiszowy na drozdzach bedzie..Elfi tych wszystkich nasion babek itd nie dalam rade dostac..Wiec z samych ziaren nie bedzie chleba ..

Mega lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • iwcia77 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    masakra, moj by nigdy nie uwierzyl.. bo mialo byc jak juz razem byliscie?

takie lęki to ja glownie mialam- snilo mi sie kilka razy, ze bedac juz z moim chuopem puscilam sie z kims po pijaku. Bosz, nie wiecie jaka to byla ulga sie z takiego snu obudzic..
    e tam, we snie to nie zdrada ;D ja to w realu bym nie dala rady ale we snie caly czas z eksami :D i wcale nie czuje sie winna ..no raz z kolega z klasy ...wszystkie sny byly fajne :D

SolarPolar, moremi, Mega, kkisia, Iwone lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    jeśli chodzi o testowanie mojego faceta jako ewentualnego kandydata na męża to ja klasycznie udałam, ze jest mi baaardzo zimno w dosyć chłodną noc - zdjął i oddał mi marynarkę bez zmrużenia oka i zaiwaniał w samej koszuli...
    EE to jak facet byl napalony to i oddal ci marynare..Grzala go chuć Na uj mu bylo okrycie wierzchnie heheh

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2014, 19:59

macduska, gretka, Mega, kkisia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2014, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja męża nie testowalam, ani on mnie ;-) Moze już za starzy byliśmy i inaczej patrzyliśmy na związek? Że oboje wiemy czego chcemy z całym dobrodziejstwem inwentarza ;-)

iwcia77, Elfik, Simba, Mega, kkisia, Iwone lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2014, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    pewnie jakbys powiedziala ze ci w cipke zimno to penie gatki tez by ci dal ;D i jeszcze ogrzac chcial :D

macduska, kapturnica, moremi, kkisia, Iwone lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2014, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Ja męża nie testowalam, ani on mnie ;-) Moze już za starzy byliśmy i inaczej patrzyliśmy na związek? Że oboje wiemy czego chcemy z całym dobrodziejstwem inwentarza ;-)
    Sabcia chcienie to jedno a zachowanie sie w pewnych sytuacjach to drugie,,U mnie byc moze wynikalo to z pewnych przezyc z dziecinstwa..Moze dlatego bylam podejrzliwa i wielokrotnie staralam sie go doprowadzic do wscieku dupy...\

Niestety zdarza sie ,ze facet pitu pitu kocha i takie tam sraniew porcelane...a jak mu odjebie to reka swedzi...Wiesz co ma na mysli..To byly moje motywy..Jakos facet typu moj stary mnie rpzerazal..Podobno tez byl taki kurwa gentelman , kwiatuszki , podawanie rączki a jak cos nie poszlo po jego mysli to wpierdol 8)

macduska, iwcia77, Sabina, Elfik, moremi, Mega, kkisia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2014, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Kazdy chlop wierzy,ze sie jego baba moze puscic..To tak jak i normalna babeczka tez bierze to pod uwage 8) Nie ma co sie obrazac czy zniesmaczac =D

A nie!
    Ja byłam z moim ponad rok, i jak nie mógł się wyrwać, a ja studentka, to z moim przyjacielem polecialam do Grecji.
    Razem zwiedzalismy i braliśmy pokój z dwoma łóżkami, raz z jednym, bo tak wyszło...
    Mój wiedział, a jak się ludziska dziwili, to powiedział, ze mnie zna i szanuje, to takich pierdol nie wymyśla..
    :-)

macduska, iwcia77, moremi, kkisia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba,
    a wiesz już coś więcej o Twixsie?

iwcia77, malgos741, kkisia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zresztą stwierdziłem że chłop jest odważny i nie ma co wybrzydzac ;-) jak pierwszy raz do mnie przyjechal była taka moja rodzina, 3 bracia z rodzinami i rodzice ;-) i nie zwial jak zobaczyl taka horde :-P

macduska, Elfik, kapturnica, moremi, kkisia, ania.g lubią tę wiadomość

• Elfik Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2014, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kap, no widzisz, u mnie tez tak wtedy było z przepisem, ze cos tam zastepowalam, może dlatego nie wyszedł:-(

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2014, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba, dzis tutaj mamy prawdziwe wariatkowo, nic tylko sie odstresujesz

iwcia77, Simba lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• kapturnica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    A nie!
    Ja byłam z moim ponad rok, i jak nie mógł się wyrwać, a ja studentka, to z moim przyjacielem polecialam do Grecji.
    Razem zwiedzalismy i braliśmy pokój z dwoma łóżkami, raz z jednym, bo tak wyszło...
    Mój wiedział, a jak się ludziska dziwili, to powiedział, ze mnie zna i szanuje, to takich pierdol nie wymyśla..
    ło matko z corka..No wyjatek a wyjatek potwierdza tylko regule =D Siedz tam cicho mi ,grzeb w glucie coby go przygotowac na wieczorne czochranie bobera =D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2014, 20:08

Bliska 77, iwcia77, moremi, Mega, kkisia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    A nie!

mój podobnie - zadnych scen zazdrosci i podejrzeń ale
    myślę że jakby co,
    to by mi nie wybaczył

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2014, 20:07

iwcia77, moremi, paszczakin, Mega, kkisia, Iwone lubią tę wiadomość

‹‹ 5700 5701 5702 5703 5704 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ