35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
moremi wrote:To ma być test?
Ja mojemu po nocy pijaństwa (jego, nie mojego) wycięłam inny numer. Żart miał być, a wyszło jak zwykle. Wstałam zanim się obudził, więc jak się ocknął, to zapytał gdzie spałam. Odpowiedziałam, że z bardzo znanym kapitanem. Uwierzył. Nie robił awantury, tylko chodził struty cały dzień. No kurde pacan normalnie.iwcia77, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
no moj Alojz ma taka kolezanke ze szkoly, znaja sie od 25 lat, i ta jest jakas pojechana jak dla mnie..chyba nie ma przyjaciolek, bo mojemu sie zwerzyla ostatnio, ze w malzenstwie klops i ze ma kochanka...moj sie zjezyl jak kot...ale staral sie nie mieszac ( zna jej meza) , wrocil do chaty jakis niemrawy i mowi tak: przyznaj sie , pewnie tez kiedys mnie zdradzilas a ja nigdy sie o tym nie dowiem .?" myslalam ze zadzwonie do tej kolezanki i powiem jej do sluchu , zeby pogadala sobie z jakas baba na te tematy a nie z moim dziadem , bo Alojz dostal paranoi
Bliska 77, Iwone, ania.g lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:Moremi, ale test paskudny i niesmieszny..
I jakaś zadra zostaje.
I kurcze, dlaczego on wierzy, ze ty się moglas puścić.
Złe przeżycia z poprzednia laska?Nie ma co sie obrazac czy zniesmaczac
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2014, 19:56
moremi, Pusurek, Iwone lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyjeśli chodzi o testowanie mojego faceta jako ewentualnego kandydata na męża to ja klasycznie udałam, ze jest mi baaardzo zimno w dosyć chłodną noc - zdjął i oddał mi marynarkę bez zmrużenia oka i zaiwaniał w samej koszuli...
paszczakin, iwcia77, Mega, moremi, kkisia, ania.g lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:masakra, moj by nigdy nie uwierzyl.. bo mialo byc jak juz razem byliscie?
takie lęki to ja glownie mialam- snilo mi sie kilka razy, ze bedac juz z moim chuopem puscilam sie z kims po pijaku. Bosz, nie wiecie jaka to byla ulga sie z takiego snu obudzic..ja to w realu bym nie dala rady ale we snie caly czas z eksami
i wcale nie czuje sie winna ..no raz z kolega z klasy ...wszystkie sny byly fajne
SolarPolar, moremi, Mega, kkisia, Iwone lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:jeśli chodzi o testowanie mojego faceta jako ewentualnego kandydata na męża to ja klasycznie udałam, ze jest mi baaardzo zimno w dosyć chłodną noc - zdjął i oddał mi marynarkę bez zmrużenia oka i zaiwaniał w samej koszuli...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2014, 19:59
macduska, gretka, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:jeśli chodzi o testowanie mojego faceta jako ewentualnego kandydata na męża to ja klasycznie udałam, ze jest mi baaardzo zimno w dosyć chłodną noc - zdjął i oddał mi marynarkę bez zmrużenia oka i zaiwaniał w samej koszuli...
i jeszcze ogrzac chcial
macduska, kapturnica, moremi, kkisia, Iwone lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Ja męża nie testowalam, ani on mnie
Moze już za starzy byliśmy i inaczej patrzyliśmy na związek? Że oboje wiemy czego chcemy z całym dobrodziejstwem inwentarza
Niestety zdarza sie ,ze facet pitu pitu kocha i takie tam sraniew porcelane...a jak mu odjebie to reka swedzi...Wiesz co ma na mysli..To byly moje motywy..Jakos facet typu moj stary mnie rpzerazal..Podobno tez byl taki kurwa gentelman , kwiatuszki , podawanie rączki a jak cos nie poszlo po jego mysli to wpierdolmacduska, iwcia77, Sabina, Elfik, moremi, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Kazdy chlop wierzy,ze sie jego baba moze puscic..To tak jak i normalna babeczka tez bierze to pod uwage
Nie ma co sie obrazac czy zniesmaczac
A nie!
Ja byłam z moim ponad rok, i jak nie mógł się wyrwać, a ja studentka, to z moim przyjacielem polecialam do Grecji.
Razem zwiedzalismy i braliśmy pokój z dwoma łóżkami, raz z jednym, bo tak wyszło...
Mój wiedział, a jak się ludziska dziwili, to powiedział, ze mnie zna i szanuje, to takich pierdol nie wymyśla..
macduska, iwcia77, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZresztą stwierdziłem że chłop jest odważny i nie ma co wybrzydzac
jak pierwszy raz do mnie przyjechal była taka moja rodzina, 3 bracia z rodzinami i rodzice
i nie zwial jak zobaczyl taka horde
macduska, Elfik, kapturnica, moremi, kkisia, ania.g lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:A nie!
Ja byłam z moim ponad rok, i jak nie mógł się wyrwać, a ja studentka, to z moim przyjacielem polecialam do Grecji.
Razem zwiedzalismy i braliśmy pokój z dwoma łóżkami, raz z jednym, bo tak wyszło...
Mój wiedział, a jak się ludziska dziwili, to powiedział, ze mnie zna i szanuje, to takich pierdol nie wymyśla..
Siedz tam cicho mi ,grzeb w glucie coby go przygotowac na wieczorne czochranie bobera
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2014, 20:08
Bliska 77, iwcia77, moremi, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyElfik wrote:A nie!
mój podobnie - zadnych scen zazdrosci i podejrzeń ale
myślę że jakby co,
to by mi nie wybaczyłWiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2014, 20:07
iwcia77, moremi, paszczakin, Mega, kkisia, Iwone lubią tę wiadomość