X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2014, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przyznam ze anturium mnie rozwalilo!

iwcia77, paszczakin, kkisia lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2014, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Sabcia chcienie to jedno a zachowanie sie w pewnych sytuacjach to drugie,,U mnie byc moze wynikalo to z pewnych przezyc z dziecinstwa..Moze dlatego bylam podejrzliwa i wielokrotnie staralam sie go doprowadzic do wscieku dupy...\

Niestety zdarza sie ,ze facet pitu pitu kocha i takie tam sraniew porcelane...a jak mu odjebie to reka swedzi...Wiesz co ma na mysli..To byly moje motywy..Jakos facet typu moj stary mnie rpzerazal..Podobno tez byl taki kurwa gentelman , kwiatuszki , podawanie rączki a jak cos nie poszlo po jego mysli to wpierdol 8)
    fakt, ponoc jakos z automatu podswiadomosci wybiera sie na mezow ...wzor tatusia...mialas podstawy...cos wiem na ten temat...ja zostawilam chlopa po 7 latach "chodzenia" bo na mnie raz reke podniosl ...bylo mi ciezko, ale nie popuszcze..wizja mojego domu rodzinnego i damskiego boksera byla zbyt przerazajaca by ustawic sie w roli ofiary jak byla i jest moja mamma ...

kapturnica, Sabina, moremi, Mega, kkisia, Iwone, ania.g lubią tę wiadomość

• Elfik Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2014, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Zresztą stwierdziłem że chłop jest odważny i nie ma co wybrzydzac ;-) jak pierwszy raz do mnie przyjechal była taka moja rodzina, 3 bracia z rodzinami i rodzice ;-) i nie zwial jak zobaczyl taka horde :-P

Ja bym uciekła...
    Tłum mnie przeraża...;-)
    Heros ci sie trafił, albo mu sie mocno pobalas :-)

iwcia77, macduska, Bliska 77, Sabina, moremi, Mega, kkisia lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2014, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    mój podobnie - zadnych scen zazdrosci i podejrzeń ale
    myślę że jakby co,
    to by mi nie wybaczył
    farciara :)

macduska, Bliska 77, kkisia lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2014, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    Kap, no widzisz, u mnie tez tak wtedy było z przepisem, ze cos tam zastepowalam, może dlatego nie wyszedł:-(
    dlatego plierdole nie robie,,Ta babka czy cos ma tosklejac..Bez tego nei wyjdzie..

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2014, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    Moremi, ale test paskudny i niesmieszny..
    I jakaś zadra zostaje.
    I kurcze, dlaczego on wierzy, ze ty się moglas puścić.
    Złe przeżycia z poprzednia laska?
    Nie robiłam testu. Powiedziałam to w obecności naszych przyjaciół, uchachana od ucha do ucha i jak to można poważnie przyjąć? Wszyscy się śmiali, więc temat się skończył. Przez cały dzień chodził struty, a ja myślałam, że to kac gigant. Dopiero wieczorem zapytał.
    Zrzucam to na karb pijaństwa.

iwcia77, macduska, kapturnica, Pusurek, Mega, Elfik, kkisia, Iwone lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2014, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    ło matko z corka..No wyjatek a wyjatek potwierdza tylko regule =D Siedz tam cicho mi ,grzeb w glucie coby go przygotowac na wieczorne czochranie bobera =D
    moj maz zawsze przed wyjazdem do pracy do szwecji lub norwegii dostawal ode mnie paczke prezerwatyw coby mi jakiegos gowna nie przywiozl, paczka zawsze wracala nieruszona ale do dzis nie wiem, ktory wariant jest prawdziwy:
    a. kupowal na miejscu
    b. nie zabezpieczal sie
    c. nie byl skokj w bok
    i badz tu czlowieku madry ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2014, 20:12

kapturnica, iwcia77, moremi, macduska, Elfik, Simba, Iwone, Mega, kkisia lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2014, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    A nie!
    Ja byłam z moim ponad rok, i jak nie mógł się wyrwać, a ja studentka, to z moim przyjacielem polecialam do Grecji.
    Razem zwiedzalismy i braliśmy pokój z dwoma łóżkami, raz z jednym, bo tak wyszło...
    Mój wiedział, a jak się ludziska dziwili, to powiedział, ze mnie zna i szanuje, to takich pierdol nie wymyśla..
    :-)

dokladnie.. ja jestem z chuopem 12 lat, od 10 lat jezdze na tygodniowe delegacje bardzo czesto tylko z facetami i moj wie, ze nie ma sie czego bac..
    oboje mamy na tyle szacunku do siebie ze jakby sie zebrala ochota na romanse to najpierw zakonczymy ten zwiazek.. dla mnie zdrada jest kompletnie, kompletnie niewybaczalna..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2014, 20:16

Bliska 77, iwcia77, macduska, Elfik, moremi, Parka, kkisia lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2014, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    fakt, ponoc jakos z automatu podswiadomosci wybiera sie na mezow ...wzor tatusia...mialas podstawy...cos wiem na ten temat...ja zostawilam chlopa po 7 latach "chodzenia" bo na mnie raz reke podniosl ...bylo mi ciezko, ale nie popuszcze..wizja mojego domu rodzinnego i damskiego boksera byla zbyt przerazajaca by ustawic sie w roli ofiary jak byla i jest moja mamma ...

no to ju noł łot aj min..
    Mialam od zawsze lampke kontrolna na zoltym wlaczona..Moj wiedzial ,ze jesli by podniosl reke to pierwszy i ostatni raz i albo bysmy sie wyzabijali albo ja bym go zajeVala.......A okrutna prawda jest taka- facet jak raz podniesie to niech ktos mowi co chce ale nie ma bata ,ze jak raz sie zdarzylo to drugi tez ..I smiesza mnie teksty jak ktoras dostaje wpierdola pozniej wybacza bo on mowi ,ze sie zmieni...

Moja zmadrzala jak jej zagrozilam odebraniem siostry ..Papiery do sadu o zabranie im praw juz mialam przygotowane..Chyba to ja zmotywowalo by wreszcie otrzasnac sie z tego marazmu....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2014, 20:14

Bliska 77, iwcia77, moremi, ania.g, caffe lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2014, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kap, iwcia...<3

U mnie w domu tata lubił alkohol, bez patologii, ale jednak
    Mój, pierwsze trzy razy kiedy go widziałam mocno wstawiony...
    juz przyjaciolkom powiedziałem, ze daje sobie spokój, alkoholika nie biorę...

A to były 21 urodziny jego kolegi, Sylwester, i obrona jego magisterski, hihi, no miał prawo...

Poza tym prawie w ogóle nie pije, piwko czasem, wodki w ogóle, potem przez 15 lat tylko raz się nawalil po pogrzebie kolegi...

A ja juz go na straty spisalam...:-) :-) :-) :-)

kapturnica, Bliska 77, iwcia77, macduska, moremi, Mega, kkisia lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2014, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    moj maz zawsze przed wyjazdem do pracy do szwecji lub norwegii dostawal ode mnie paczke prezerwatyw coby mi jakiegos gowna nie przywiozl, paczka zawsze wracala nieruszona ale do dzis nie wiem, ktory wariant jest prawdziwy:
    a. kupowal na miejscu
    b. nie zabezpieczal sie
    c. nie byl skokj w bok
    i badz tu czlowieku madry ;)
    Ja tam mojemu powtarzam..Jak juz masz miec lewizne to nie z czarnuchem-sory ale rasizm wylazi i nie przydzwigaj mi jakiego trypla..Bo za trypla zaprdole... 8)

Bliska 77, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2014, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    Simba, dzis tutaj mamy prawdziwe wariatkowo, nic tylko sie odstresujesz
    Jestem i czytam z pudełka tylko pisać mi się nie chce

Bliska 77, iwcia77, gretka, moremi, malgos741, Pusurek, Parka, Mega, kkisia lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2014, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Upiasalam długachnego postara i mi go zezarlo :-(

Elfik mąż się od razu zakochał, aż mi go było szkoda ;-) bo mi to zajęło trochę czasu ;-)

kapturnica, iwcia77, Bliska 77, macduska, Elfik, kkisia, Iwone lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2014, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Jestem i czytam z pudełka tylko pisać mi się nie chce
    najwazniejsze ze jestes <3

iwcia77, macduska, gretka, Simba, Elfik, kkisia lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• kapturnica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    Kap, iwcia...<3

U mnie w domu tata lubił alkohol, bez patologii, ale jednak
    Mój, pierwsze trzy razy kiedy go widziałam mocno wstawiony...
    juz przyjaciolkom powiedziałem, ze daje sobie spokój, alkoholika nie biorę...

A to były 21 urodziny jego kolegi, Sylwester, i obrona jego magisterski, hihi, no miał prawo...

Poza tym prawie w ogóle nie pije, piwko czasem, wodki w ogóle, potem przez 15 lat tylko raz się nawalil po pogrzebie kolegi...

A ja juz go na straty spisalam...:-) :-) :-) :-)

A tata twoj tylko lubil wypic..Teraz pomysl jakby lubil baaardzo wypic i przy okazji zrobic totalny rozpierdol w domu lacznie z mordobiciem....
    Schiza zostaje na cale zycie..Jestem stara kobyla a do dzis zdarzaja mi sie czasem horrory senne ze starymw roli glownej..

Bliska 77, iwcia77, Sabina, kkisia, Iwone lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • iwcia77 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tez problemu nie robilam jak moj na wakacje jechal sam do brazylii lub tajlandii- huj nie mydlo- nie wymydli sie ;D ale to zart. nie chce go ograniczac i ufam mu ,wiem jakie ma priorytety i zasady .

kapturnica, Bliska 77, moremi, macduska, Mega, Sabina, Pusurek, Elfik, kkisia, Iwone lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2014, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Ja tam mojemu powtarzam..Jak juz masz miec lewizne to nie z czarnuchem-sory ale rasizm wylazi i nie przydzwigaj mi jakiego trypla..Bo za trypla zaprdole... 8)
    no ja lubie wszelkie masci, moj lubi brunetki a ja blondynka hahahha

kapturnica, moremi, iwcia77, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2014, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    no to ju noł łot aj min..
    Mialam od zawsze lampke kontrolna na zoltym wlaczona..Moj wiedzial ,ze jesli by podniosl reke to pierwszy i ostatni raz i albo bysmy sie wyzabijali albo ja bym go zajeVala.......A okrutna prawda jest taka- facet jak raz podniesie to niech ktos mowi co chce ale nie ma bata ,ze jak raz sie zdarzylo to drugi tez ..I smiesza mnie teksty jak ktoras dostaje wpierdola pozniej wybacza bo on mowi ,ze sie zmieni...

Moja zmadrzala jak jej zagrozilam odebraniem siostry ..Papiery do sadu o zabranie im praw juz mialam przygotowane..Chyba to ja zmotywowalo by wreszcie otrzasnac sie z tego marazmu....
    moja nadal w nim siedzi , ale beze mnie - jestem jedynaczka :)

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2014, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    ja tez problemu nie robilam jak moj na wakacje jechal sam do brazylii lub tajlandii- huj nie mydlo- nie wymydli sie ;D ale to zart. nie chce go ograniczac i ufam mu ,wiem jakie ma priorytety i zasady .
    Prawda taka ,ze ograniczanie czy kontroling owno by dal..Acos co ejst zakazane i zabronione jeszcze bardziej ciagnie..Jak ktos bedzie chcial isc na lewizne to pojdzie... 8)

iwcia77, Elfik, kkisia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2014, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    A tata twoj tylko lubil wypic..Teraz pomysl jakby lubil baaardzo wypic i przy okazji zrobic totalny rozpierdol w domu lacznie z mordobiciem....
    Schiza zostaje na cale zycie..Jestem stara kobyla a do dzis zdarzaja mi sie czasem horrory senne ze starymw roli glownej..
    cos w tym jest...

iwcia77, kapturnica, kkisia lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

‹‹ 5701 5702 5703 5704 5705 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ