35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Simba wrote:Liste podpisuje i wracam do kartonu z dołem (który to kolor?) . Nie będę tu medzic.
Ominęły mnie paszczakowe gołąbki. Eh..
Wróćiwcia77, Mega, gretka, Sabina, Parka, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
iwcia77 wrote:aaaaaaaa no tak wlasnie myslalm , ze cos musi byc na rzeczy
, bo albo za mloda , albo wyrosla juz z pieluch
..tylko szkoda, ze przez to mecz stracicie...
no czyjes 4-miesieczne to ja tez balabym sie pilnowac.. w tym roku zaliczylismy babysitting z okolo 10-miesiecznym dzieckiem i tez byl troche hardcore jak sie obudzil..iwcia77, Mega, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Gretka, taki zwykly golabek tylko ze zamiast ryzu ma w srodku komose. My (teoretycznie, bo teraz kartofel terrorysta wykopuje mi zarcie z zoladka) jestesmy na montigniac'cowej diecie, wiec bez wegli o wysokim indeksie glikemicznym, a ryz bialy jest zakazany..
dzieki, w sumie to cos dla mnie z tym IGgretka -
paszczakin wrote:no czyjes 4-miesieczne to ja tez balabym sie pilnowac.. w tym roku zaliczylismy babysitting z okolo 10-miesiecznym dzieckiem i tez byl troche hardcore jak sie obudzil..
dalas rade z 10 miesiecznym to i z 4 dasz se rade
Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:Wacia, na razie oglądam Żywot Brajana...
Kutas Wielgus i jego żona Dupencja Niezadowolencja...
I czekam na kupno kamieni do kamieniowania...
oo, a ja wybieram z tych wszytkich Swietego Graala. Uwielbiam!
http://www.youtube.com/watch?v=yp_l5ntikaUmoremi, iwcia77, Reni lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:Motorów bym nie przeszła...
Ale też powiedziałam mojej kumpeli, która jest po rozwodzie, ze jak chce poznać normalnego faceta, to musi się jakim hobby, którym się interesują tez faceci zająć..
O- żeglarstwo, skałki, nurkowanie..
Ona na razie wybrała golfa;-)Mega, Elfik, kkisia lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:A ja tam pilke nozna lubie..I moze przez to test przeszlam
A ja mojemu tez zrobilam test..Po pijaku go porzadnie wkurwilam ale tak wiecie na maksa......Chcialam zobaczyc jaka reakszyn jest..A on...
sie poplakalZnaczy test tez przeszedl
Ja mojemu po nocy pijaństwa (jego, nie mojego) wycięłam inny numer. Żart miał być, a wyszło jak zwykle. Wstałam zanim się obudził, więc jak się ocknął, to zapytał gdzie spałam. Odpowiedziałam, że z bardzo znanym kapitanem. Uwierzył. Nie robił awantury, tylko chodził struty cały dzień. No kurde pacan normalnie.Pusurek, Mega, macduska, iwcia77, Sabina, gretka, caffe, kapturnica, Parka, malgos741, kkisia, Iwone, BISCA lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Simba wrote:Liste podpisuje i wracam do kartonu z dołem (który to kolor?) . Nie będę tu medzic.
Ominęły mnie paszczakowe gołąbki. Eh..
nienienienie, mowilam, ze ci nowe zrobie! i serio moge przywieźć jak troszke na dola pomoga!Mega, moremi, iwcia77, gretka, Parka, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoremi wrote:To ma być test?
Ja mojemu po nocy pijaństwa (jego, nie mojego) wycięłam inny numer. Żart miał być, a wyszło jak zwykle. Wstałam zanim się obudził, więc jak się ocknął, to zapytał gdzie spałam. Odpowiedziałam, że z bardzo znanym kapitanem. Uwierzył. Nie robił awantury, tylko chodził struty cały dzień. No kurde pacan normalnie.Mega, macduska, moremi, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymoremi wrote:To ma być test?
Ja mojemu po nocy pijaństwa (jego, nie mojego) wycięłam inny numer. Żart miał być, a wyszło jak zwykle. Wstałam zanim się obudził, więc jak się ocknął, to zapytał gdzie spałam. Odpowiedziałam, że z bardzo znanym kapitanem. Uwierzył. Nie robił awantury, tylko chodził struty cały dzień. No kurde pacan normalnie.
może pacan ale poczciwyMega, iwcia77, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Grubo. Ale moj tez by uwierzyl. Chlopy to dziwne sa.
masakra, moj by nigdy nie uwierzyl.. bo mialo byc jak juz razem byliscie?
takie lęki to ja glownie mialam- snilo mi sie kilka razy, ze bedac juz z moim chuopem puscilam sie z kims po pijaku. Bosz, nie wiecie jaka to byla ulga sie z takiego snu obudzic..
iwcia77, moremi, Mega, Parka, Pusurek, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny