35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć Parka
Zaraz pewnie Kapta odpowie, albo Misiek.
A ja właśnie przeczytałam na Matka jest tylko jedna taki tekst
"Wiecie, co zrobiłam z tymi upapranymi żywicą spodniami chłopa? Kompletnie nic, ale jemu powiedziałam, że czyściłam je cały poranek, więc się niesamowicie ucieszył, obejrzał, pochwalił, że znakomicie dałam sobie radę i kupił mi w podzięce czekoladę Nigdy się nie dowiem, czy naprawdę nie zauważył, że nie ruszyłam palcem, czy po prostu był uprzejmy, ale co się będę nad tym zastanawiać, skoro wszyscy są zadowoleni?"
To ja jutro tak będę mieszkanie sprzątać.Parka, macduska, Mega, Pusurek, Sabina, Simba, kkisia, Iwone, iwcia77, ania.g, BISCA lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Chcialam tez zrobic dzis prolaktyne ale laborantki sie nie zgodzily bo maja napisane ze mozna to badanie zrobic tylko do 10:00 (taki wymog stawia laboratorium zeby wyniki byly wiarygodne).
I jeszcze bylam dzisiaj na mammografii - pierwszy raz w zyciu bo dotad zawsze robilam usg. O Jezusienku, jak to boli, zwlaszcza jak przygniataja piersi od gory i od dolu, w dodatku trzeba stac a pode mna to z bolu nogi sie uginaly! Robilyscie kiedys?malgos741, Iwone, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Mega wrócę jeszcze do tematu worków..
ja używam zajebista sprawa
a mój chuop w wakacje sie w niego spakował i wrzucił do bagarka na wierzch hahaha jak kocstwierdził, że już toreb na Mazury nie będzie używał
w sumie dobrze więcej miejsca było na moje rzeczy i psa
Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
niestety ją rozumiem.. też bym nie zostałaanna maria wrote:Witam u was tez taka pizdziawa? Moja dzisiejsza rozmowa z siora:ja -zostaniesz jutro okolo 5 godz.z Helka bo chce pojechac na mecz?ona-no pojebana jestes przeciez ja sie jej boje,co zrobie jak bedzie ryczec Cale piec godzin,ja-ponosisz,poblaznujesz ,spacer itp....ona -nie dam rady moze za rok.No i sobie pojechalam
Elfik, anna maria lubią tę wiadomość
-
czego się nakręcasz! przeciez i tak w nim nie siedzisz.. więc chuj z domemPusurek wrote:Co sie jeszcze dzis kurwa wydarzy? Meteoryt pierdolnie w dom i tez pewnie bedzie moja wina...
Mega, moremi, Elfik, kkisia, BISCA, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nie trzeba miec niestety hasła, żeby czytać
warto może to zgłosic, żeby zablokowaliiwcia77 wrote:wlasnie ze musi, bo ja wylaczam rozowe forum jak Alojz okupuje kompapoza tym jakby wrzucic nasze slogany, gware uliczna i slangi to google wysiada z tlumeczeniem..ni cholery nie wyjdzie z tego nic sensowngo
Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
kocham
– Dobra, dobra – jestem Mesjaszem!
– Jee! Wiwat Mesjasz!
– A teraz się odpierdolcie!
– Jak mamy się odpierdolić, o panie?
Elfik wrote:Wacia, na razie oglądam Żywot Brajana...
Kutas Wielgus i jego żona Dupencja Niezadowolencja...
I czekam na kupno kamieni do kamieniowania...
.Mega, Sabina, moremi, Elfik, kkisia, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość
-
Parka wrote:Chcialam tez zrobic dzis prolaktyne ale laborantki sie nie zgodzily bo maja napisane ze mozna to badanie zrobic tylko do 10:00 (taki wymog stawia laboratorium zeby wyniki byly wiarygodne).
I jeszcze bylam dzisiaj na mammografii - pierwszy raz w zyciu bo dotad zawsze robilam usg. O Jezusienku, jak to boli, zwlaszcza jak przygniataja piersi od gory i od dolu, w dodatku trzeba stac a pode mna to z bolu nogi sie uginaly! Robilyscie kiedys?
omg Parka, nawet mi nie mow, ja mam bardzo bujna wyobraznie.. na szczescie moj gin twierdzi, ze przed 40stka nie robimy, wiec jeszcze chwile mam z glowy..Parka lubi tę wiadomość
-
tak tak
pierdzę ogólnie w waszym kierunku hahah dobrepaszczakin wrote:oo, a ja wybieram z tych wszytkich Swietego Graala. Uwielbiam!
http://www.youtube.com/watch?v=yp_l5ntikaUpaszczakin, malgos741, Elfik, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
spadam na kolacje.. jako ze dzis wieczor w domu i goscie dopiero w niedziele to na kolacje mam kanapki z czosnkiem ! ha, dobrze, ze chuop pije wino, to bedzie mial szanse zasnac, zanim go zabije oddechem
moremi, Elfik, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:jak się zapatrujesz na problem winy i przebaczenia odnośnie zniszczenia przez Pusura fryzury córki?
Pytam jako eksperta
często tak się zdarza u mam, ja zawsze radzę psikać tylko lakierem do woliPusurek, moremi, Elfik, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Parka wrote:Chcialam tez zrobic dzis prolaktyne ale laborantki sie nie zgodzily bo maja napisane ze mozna to badanie zrobic tylko do 10:00 (taki wymog stawia laboratorium zeby wyniki byly wiarygodne).
I jeszcze bylam dzisiaj na mammografii - pierwszy raz w zyciu bo dotad zawsze robilam usg. O Jezusienku, jak to boli, zwlaszcza jak przygniataja piersi od gory i od dolu, w dodatku trzeba stac a pode mna to z bolu nogi sie uginaly! Robilyscie kiedys?Parka lubi tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
paszczakin wrote:omg Parka, nawet mi nie mow, ja mam bardzo bujna wyobraznie.. na szczescie moj gin twierdzi, ze przed 40stka nie robimy, wiec jeszcze chwile mam z glowy..
Nie, nie chcialam straszyc, bo to jest do przezycia, wazne zeby pojsc wtedy jak piersi sa zupelnie niebolesne, tak ok. 10-12 dc. Robia 4 zdjecia i koniec, na szczescie trwa to dosc krotko, wiec trzymaja piersi w tych imadlach kilka sekund, tyle ile zajmuje technikowi dojscie i wcisniecie guzika. Btw, moze przy wiekszych bablach mniej boli ? Bo wiecej tkanki tluszczowej? Oby!Iwone lubi tę wiadomość
-
Parka wrote:Nie, nie chcialam straszyc, bo to jest do przezycia, wazne zeby pojsc wtedy jak piersi sa zupelnie niebolesne, tak ok. 10-12 dc. Robia 4 zdjecia i koniec, na szczescie trwa to dosc krotko, wiec trzymaja piersi w tych imadlach kilka sekund, tyle ile zajmuje technikowi dojscie i wcisniecie guzika. Btw, moze przy wiekszych bablach mniej boli ? Bo wiecej tkanki tluszczowej? Oby!
Parka, Iwone lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017