X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2014, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    czego się nakręcasz! przeciez i tak w nim nie siedzisz.. więc chuj z domem
    Wieczorami tam siedze. W ogrodzie juz ciemno.

Mega, moremi, kkisia lubią tę wiadomość

• Parka Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2014, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sprawdzilam na tym kalkulatorze tarczycowym . Moje Ft 3 to 38,65% A ft4 to 43,40%

kapturnica lubi tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2014, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kapta, Iwcia nie chce smedzic ale doskonale rozumiem i wiem o czym mówicie. Moj ojciec na szczęście już w ziemi, matka rozwiodła sie z nim jak miałam lat 7/8, ale i tak pamietam wszystko, a zwłaszcza pytanie z ogromnym nożem w ręku z kim chce zostać z nim czy matka. Pamietam jakby to było wczoraj - zastanawiałam sie co powiedziec, jak powiem ze z mama to nas obie zabije, jak powiem ze z nim to zabije ja, ale powiedziałam ze z nim, kazał jej wypierdalac, poleciała na komendę i wróciła z milicja, zakuli go i wyprowadzili a wieczorem wypuścili. Przyszedł do mojej babci z siekiera, nie chcieliśmy go wpuścić to zaczął rąbać drzwi. Do 8 roku życia moczyłam sie w nocy, budziłam z wrzaskiem.... A potem moja mama poznała faceta, pobrali sie, urodziła sie moja siostra i.....sama zaczęła pic. Sama znajdowałam wino pochowane w kuchni poprzelewane w słoiki, inne butelki dla zmyłki. I znowu awantury....razem zaczęli pic. Teraz nie maja kasy to nie piją.... Dlatego tez sama powiedziałam ze swoim dzieciom takiego życia nie stworze, choćbym miała sie po ośrodkach jakis tułać facet podniósłby na mnie rękę tylko raz. Ale mi sie dobra dusza trafiła, potulny jak owieczka, prędzej ja bym mu wpierniczyla ;)

kapturnica, EwaT, moremi, Elfik, kkisia, Iwone, iwcia77, ania.g, caffe, Bozia3 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2014, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaaa czyli boi się dziadyga, że na niego doniesiesz...
    no no stawiasz pierwsze kroki.. może kiedyś pozwoli Ci spać w łóżku
    Pusurek wrote:
    Wieczorami tam siedze. W ogrodzie juz ciemno.

Mega, Pusurek, moremi, kkisia lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2014, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    no tak jak przychodzę to nagle wszystkie odchodzą..
    Nie marudź, na TVN ostatnia cześć zmierzu leci :P

Elfik, iwcia77 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2014, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie oglądam nuda
    Mega wrote:
    Nie marudź, na TVN ostatnia cześć zmierzu leci :P

Mega, moremi lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2014, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mój ogląda gotuj z Ewą Wachowicz ;)

kapturnica, Iwone, iwcia77 lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • Mega Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2014, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    nie oglądam nuda
    A ja zerkam ....

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2014, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Kapta, Iwcia nie chce smedzic ale doskonale rozumiem i wiem o czym mówicie. Moj ojciec na szczęście już w ziemi, matka rozwiodła sie z nim jak miałam lat 7/8, ale i tak pamietam wszystko, a zwłaszcza pytanie z ogromnym nożem w ręku z kim chce zostać z nim czy matka. Pamietam jakby to było wczoraj - zastanawiałam sie co powiedziec, jak powiem ze z mama to nas obie zabije, jak powiem ze z nim to zabije ja, ale powiedziałam ze z nim, kazał jej wypierdalac, poleciała na komendę i wróciła z milicja, zakuli go i wyprowadzili a wieczorem wypuścili. Przyszedł do mojej babci z siekiera, nie chcieliśmy go wpuścić to zaczął rąbać drzwi. Do 8 roku życia moczyłam sie w nocy, budziłam z wrzaskiem.... A potem moja mama poznała faceta, pobrali sie, urodziła sie moja siostra i.....sama zaczęła pic. Sama znajdowałam wino pochowane w kuchni poprzelewane w słoiki, inne butelki dla zmyłki. I znowu awantury....razem zaczęli pic. Teraz nie maja kasy to nie piją.... Dlatego tez sama powiedziałam ze swoim dzieciom takiego życia nie stworze, choćbym miała sie po ośrodkach jakis tułać facet podniósłby na mnie rękę tylko raz. Ale mi sie dobra dusza trafiła, potulny jak owieczka, prędzej ja bym mu wpierniczyla ;)
    Nie polubilam za historie...Ale za to ,ze masz porzadnego chlopa 8)

Mega, moremi, Elfik, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2014, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega kiedys kiedys wstydzilam sie tego ,ze mialam takie dziecinstwo i takiego ojca..zazdroscilam normalnym rodzinom ,ze wychodza wspolnie na lody czy do kina...A nie chowaja sie w bramach by pijany stary mnie nie zobaczyl i nie zaczal mordy wydzierac..Ale zwiekiem zrozumialam jedno..Ze zadne dziecko wychowujace sie w patologicznej rodzinie nie jest winne takiej sytuacji i nie moze sie wstydzic ..I zrobilo sie mi kurwa nornmalnie lzej na watrobie bo od tamtego czasu nie mam problemu o mowieniu o tym.. 8) Zawsze sobie powtarzam ,ze moglo byc gorzej..Ojciec naszego pilkarza błaszczykowskiego na jego oczach zabil matke...Chlopak na ludzia wyszedl ...

Mega, gretka, macduska, moremi, Elfik, kkisia, Iwone, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2014, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malgos741 wrote:
    często tak się zdarza u mam, ja zawsze radzę psikać tylko lakierem do woli ;)
    To samo mowil chlop, bo tak mu kazala fryzjerka. Czyli dalam dupy i przez to mam wieczor do bani.

• Mega Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2014, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Nie polubilam za historie...Ale za to ,ze masz porzadnego chlopa 8)
    Bardzo, dzięki niemu wiem ze mozna sie normalnie napić, ba nawet uchlac jak wieprzek i wszystko jest ok poza bolącą głowa rano ale to z powodu kaca ;)

kapturnica, moremi, kkisia, Iwone, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2014, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://bezuzyteczna.pl/trenerka-fitness-ewa-chodakowska-192541 Pusur Twoja guru ma sobowtora =D

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Parka Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2014, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega <3

Mega lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2014, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    http://bezuzyteczna.pl/trenerka-fitness-ewa-chodakowska-192541 Pusur Twoja guru ma sobowtora =D
    Eee. Plastikowa barbie ta Isis cala.

• Mega Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2014, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Parka wrote:
    Mega <3
    Jak to mówią co nas nie zabije to nas wzmocni :) to ja już chyba ze stali jestem.... Tu alkohol, potem przytrafiło mi sie molestowanie przez ojczyma...nie zostawiłabym córki z nim samej nigdy w życiu, wyczulona jestem na takie sytuacje... Oj robiłam głupie rzeczy w życiu zeby zapomnieć...
    Dobra koniec tego, mam fantastycznego męża, kochana córkę i bedzie jeszcze jedno, tak! A karma to suka i każdy dostanie to na co zasłużył ;)

kapturnica, Parka, Simba, moremi, Elfik, malgos741, kkisia, Iwone, iwcia77, Bozia3, Sabina lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2014, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie śpijcie!

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2014, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Jak to mówią co nas nie zabije to nas wzmocni :) to ja już chyba ze stali jestem.... Tu alkohol, potem przytrafiło mi sie molestowanie przez ojczyma...nie zostawiłabym córki z nim samej nigdy w życiu, wyczulona jestem na takie sytuacje... Oj robiłam głupie rzeczy w życiu zeby zapomnieć...
    Dobra koniec tego, mam fantastycznego męża, kochana córkę i bedzie jeszcze jedno, tak! A karma to suka i każdy dostanie to na co zasłużył ;)

Mega jak ja cię kurwa dobrze rozumiem,
    mi się wujek, trafił...

Mega, Elfik, Iwone, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2014, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Nie śpijcie!

o, ja to dzisiaj nie prędko...

• EwaT Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2014, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Mega jak ja cię kurwa dobrze rozumiem,
    mi się wujek, trafił...
    czy faceci sa w większości popierdoleni?

macduska, Mega, Elfik, kkisia, iwcia77, Bozia3 lubią tę wiadomość

‹‹ 5704 5705 5706 5707 5708 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ