35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Kapta, Iwcia nie chce smedzic ale doskonale rozumiem i wiem o czym mówicie. Moj ojciec na szczęście już w ziemi, matka rozwiodła sie z nim jak miałam lat 7/8, ale i tak pamietam wszystko, a zwłaszcza pytanie z ogromnym nożem w ręku z kim chce zostać z nim czy matka. Pamietam jakby to było wczoraj - zastanawiałam sie co powiedziec, jak powiem ze z mama to nas obie zabije, jak powiem ze z nim to zabije ja, ale powiedziałam ze z nim, kazał jej wypierdalac, poleciała na komendę i wróciła z milicja, zakuli go i wyprowadzili a wieczorem wypuścili. Przyszedł do mojej babci z siekiera, nie chcieliśmy go wpuścić to zaczął rąbać drzwi. Do 8 roku życia moczyłam sie w nocy, budziłam z wrzaskiem.... A potem moja mama poznała faceta, pobrali sie, urodziła sie moja siostra i.....sama zaczęła pic. Sama znajdowałam wino pochowane w kuchni poprzelewane w słoiki, inne butelki dla zmyłki. I znowu awantury....razem zaczęli pic. Teraz nie maja kasy to nie piją.... Dlatego tez sama powiedziałam ze swoim dzieciom takiego życia nie stworze, choćbym miała sie po ośrodkach jakis tułać facet podniósłby na mnie rękę tylko raz. Ale mi sie dobra dusza trafiła, potulny jak owieczka, prędzej ja bym mu wpierniczyla
kapturnica, EwaT, moremi, Elfik, kkisia, Iwone, iwcia77, ania.g, caffe, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
aaaa czyli boi się dziadyga, że na niego doniesiesz...
no no stawiasz pierwsze kroki.. może kiedyś pozwoli Ci spać w łóżkuPusurek wrote:Wieczorami tam siedze. W ogrodzie juz ciemno.Mega, Pusurek, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:no tak jak przychodzę to nagle wszystkie odchodzą..
Elfik, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
mój ogląda gotuj z Ewą Wachowicz
kapturnica, Iwone, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Mega wrote:Kapta, Iwcia nie chce smedzic ale doskonale rozumiem i wiem o czym mówicie. Moj ojciec na szczęście już w ziemi, matka rozwiodła sie z nim jak miałam lat 7/8, ale i tak pamietam wszystko, a zwłaszcza pytanie z ogromnym nożem w ręku z kim chce zostać z nim czy matka. Pamietam jakby to było wczoraj - zastanawiałam sie co powiedziec, jak powiem ze z mama to nas obie zabije, jak powiem ze z nim to zabije ja, ale powiedziałam ze z nim, kazał jej wypierdalac, poleciała na komendę i wróciła z milicja, zakuli go i wyprowadzili a wieczorem wypuścili. Przyszedł do mojej babci z siekiera, nie chcieliśmy go wpuścić to zaczął rąbać drzwi. Do 8 roku życia moczyłam sie w nocy, budziłam z wrzaskiem.... A potem moja mama poznała faceta, pobrali sie, urodziła sie moja siostra i.....sama zaczęła pic. Sama znajdowałam wino pochowane w kuchni poprzelewane w słoiki, inne butelki dla zmyłki. I znowu awantury....razem zaczęli pic. Teraz nie maja kasy to nie piją.... Dlatego tez sama powiedziałam ze swoim dzieciom takiego życia nie stworze, choćbym miała sie po ośrodkach jakis tułać facet podniósłby na mnie rękę tylko raz. Ale mi sie dobra dusza trafiła, potulny jak owieczka, prędzej ja bym mu wpierniczyla
Mega, moremi, Elfik, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Mega kiedys kiedys wstydzilam sie tego ,ze mialam takie dziecinstwo i takiego ojca..zazdroscilam normalnym rodzinom ,ze wychodza wspolnie na lody czy do kina...A nie chowaja sie w bramach by pijany stary mnie nie zobaczyl i nie zaczal mordy wydzierac..Ale zwiekiem zrozumialam jedno..Ze zadne dziecko wychowujace sie w patologicznej rodzinie nie jest winne takiej sytuacji i nie moze sie wstydzic ..I zrobilo sie mi kurwa nornmalnie lzej na watrobie bo od tamtego czasu nie mam problemu o mowieniu o tym..
Zawsze sobie powtarzam ,ze moglo byc gorzej..Ojciec naszego pilkarza błaszczykowskiego na jego oczach zabil matke...Chlopak na ludzia wyszedl ...
Mega, gretka, macduska, moremi, Elfik, kkisia, Iwone, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:Nie polubilam za historie...Ale za to ,ze masz porzadnego chlopa
kapturnica, moremi, kkisia, Iwone, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Parka wrote:Mega
to ja już chyba ze stali jestem.... Tu alkohol, potem przytrafiło mi sie molestowanie przez ojczyma...nie zostawiłabym córki z nim samej nigdy w życiu, wyczulona jestem na takie sytuacje... Oj robiłam głupie rzeczy w życiu zeby zapomnieć...
Dobra koniec tego, mam fantastycznego męża, kochana córkę i bedzie jeszcze jedno, tak! A karma to suka i każdy dostanie to na co zasłużyłkapturnica, Parka, Simba, moremi, Elfik, malgos741, kkisia, Iwone, iwcia77, Bozia3, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMega wrote:Jak to mówią co nas nie zabije to nas wzmocni
to ja już chyba ze stali jestem.... Tu alkohol, potem przytrafiło mi sie molestowanie przez ojczyma...nie zostawiłabym córki z nim samej nigdy w życiu, wyczulona jestem na takie sytuacje... Oj robiłam głupie rzeczy w życiu zeby zapomnieć...
Dobra koniec tego, mam fantastycznego męża, kochana córkę i bedzie jeszcze jedno, tak! A karma to suka i każdy dostanie to na co zasłużył
Mega jak ja cię kurwa dobrze rozumiem,
mi się wujek, trafił...Mega, Elfik, Iwone, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny