35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:Mega jak ja cię kurwa dobrze rozumiem,
mi się wujek, trafił...macduska, Elfik, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
EwaT wrote:czy faceci sa w większości popierdoleni?
Przeca oni chca tylko przytulic....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2014, 22:29
Mega, Elfik, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:W jakiejs czesci tak....Wujki kurwa mac..Bywaja baaardzo mili
Przeca oni chca tylko przytulic....
Elfik, Iwone, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Ja jestem. Ale mam takie humor, ze nie chcesz ze mna gadac...
Niech mnie ktos przytuli...Pusurek, malgos741, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:Wujki, tatusiowie....cały czas mnie zastanawia czy matka na serio nic nie zauważała, czy tak jej było wygodnie tego nie widzieć....
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:A Ty co sie tak użalasz nad soba..Postawic cie do pionu??
Mega, malgos741, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:A zapytalas kiedykolwiek ja o to..Jesli za osobiste pytanie nie odpowiadaj...
Elfik, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMega wrote:Wujki, tatusiowie....cały czas mnie zastanawia czy matka na serio nic nie zauważała, czy tak jej było wygodnie tego nie widzieć....
no moi rodzice wiedzieli od razu bo ja zwiałam w nocy ze swojego łóżka i poszłam do nich...
rano mu mój ojciec wpierdolił po cichu, i powiedział, ze jeszcze raz to powie jego żonie .....
( ta żona to mojej mamy siostra i moja ukochana , szlona ciotka)
na szczęście nigdy się nie dowiedziała i niech tak zostanieMega, Elfik, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Ja to sie chyba czesto nie uzalam, co? I ja juz nie chce byc stawiana do pionu, dosc juz mam na dzis. Porycze sobie w lozku.
Nie rycz mała bo od płaczuy sie zmarszczki tworza!!!
Pusurek, Mega, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Ja to sie chyba czesto nie uzalam, co? I ja juz nie chce byc stawiana do pionu, dosc juz mam na dzis. Porycze sobie w lozku.
malgos741, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:Za ciężkie dla mnie, nie pytałam, nie wiem czy sie odważę zapytać....
.....I lepiej to olac ciepłym siurkiem
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:no moi rodzice wiedzieli od razu bo ja zwiałam w nocy ze swojego łóżka i poszłam do nich...
rano mu mój ojciec wpierdolił po cichu, i powiedział, ze jeszcze raz to powie jego żonie .....
( ta żona to mojej mamy siostra i moja ukochana , szlona ciotka)
na szczęście nigdy się nie dowiedziała i niech tak zostanie
Kurffa jakby malz mojej siory pchal łapy na moje dziecko chyba bym nie umiala milczec..Powaznie,,,Moze przyczynila bym sie do czyjegos nieszczescia bo mogloby to rozwalic komus malzenstwo..Ale bym takiego chuja wiecej nie zniosla na oczy...macduska, Elfik, Mega, EwaT, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny