35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
EwaT wrote:nie jestem pewna
spójrz na tego co zamordował chłopców, tyle o nim mówili ostatnio....zapomniałam nazwiska, siedział kupe lat i co? i gówno
Wlasnie o to SIEDZIAL sie rozchodzi,..Jakby zapierdalal do utraty przytomnosci nie zdążyłby wyjsc...EwaT, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
wg mnie za coś takiego powinna byc od razu kara śmierci
po co tyle lat utrzymywać?
za morderstwo dziecka nie powinno być watpliwości w kwestii rodzaju karyMega, macduska, kkisia, Bliska 77, paszczakin, Iwone, iwcia77, ania.g lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:U ciężkie tematy
Kurwa powiem tak, na razie nie jestem za karą śmierci, natoniast gdyby była potrzeba, to poszlabym na kurs jak obciąć jaja i ptaka, tak,żeby nie dało się przyszyc i gościa nie zabić, moglabym te wyroki wykonywać...
Charytatywnie...
Malgos ma nożyczki, nauczy nas czego trzeba...
Jakby ci taki ruszyl corke i okaleczyl psychicznie i fizycznie sama bys pociagnela za cyngiel ...Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Wiele razy myślałam o ewentualnej karze i nie chodzi tu o prawne rozważania.
Ja jestem za dożywociem z torturami.
A ja zawsze myślę, ze w więzieniach o zaostrzonym rygorze zamiast siłki powinny być kołka jak dla chomika, żeby sami sobie prąd zapewniali.. Kto nie pracuje ten nie je...
Albo inne tego typu atrakcje, żeby jeszcze kosztów nie generowało
Wiesz Moremi, mnie tez rozwalają kobiety odwołujące zeznania, wiem jednak, ze bez własnych pieniędzy i pomocy psychologa na nogi nie staną.. Zazwyczaj same pochodzą z patologicznych rodzin. Gdzie pójdą, jak u nas żeby orzec eksmisje gada kobieta najpierw nie mogła uciec z domu, cóż tego, ze bała się o zycie,...
A dzieci, hmm, przecież to ojciec, a jak je zabiora to gdzie wyladuja, to piekło przynajmniej znają..
kapturnica, Mega, macduska, moremi, kkisia, iwcia77, Pusurek, caffe lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:A ja zawsze myślę, ze w więzieniach o zaostrzonym rygorze zamiast siłki powinny być kołka jak dla chomika, żeby sami sobie prąd zapewniali.. Kto nie pracuje ten nie je...
Albo inne tego typu atrakcje, żeby jeszcze kosztów nie generowało
Wiesz Moremi, mnie tez rozwalają kobiety odwołujące zeznania, wiem jednak, ze bez własnych pieniędzy i pomocy psychologa na nogi nie staną.. Zazwyczaj same pochodzą z patologicznych rodzin. Gdzie pójdą, jak u nas żeby orzec eksmisje gada kobieta najpierw nie mogła uciec z domu, cóż tego, ze bała się o zycie,...
A dzieci, hmm, przecież to ojciec, a jak je zabiora to gdzie wyladuja, to piekło przynajmniej znają..
Nie do konca sie z tym zgodze.,,Ja chcialam isc sama do domu dziecka...Nie chcialam tego piekla jakie znam.Chcialam spokoj swiety i kwalek lozka tylko dla siebie....I takie COS to nie ojciec ale spermodawca
Ale to zapierdalanie w kolku jak chomik dobra sprawa hehehehWiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2014, 23:11
Mega, Iwone, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Jakby ci taki ruszyl corke i okaleczyl psychicznie i fizycznie sama bys pociagnela za cyngiel ...
Tego się obawiam.
Wszystkie moje zasady pewnie legły by w gruzach
I weź nawet takich rzeczy nie pisz.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2014, 23:12
kapturnica, Mega, moremi, macduska, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:Tego się obawiam.
Wszystkie moje zasady pewnie legły by w gruzach
I weź nawet takich rzeczy nie pisz.Mega, macduska, kkisia, iwcia77, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
Z innej beczki.
Nasza kotka zafundowała nam skok adrenaliny przed chwilą.
Oglądamy Hobbita, a ten ananas wszedł sobi na kotopółki pod sufitem i skoczył na lampę nad nami. O tym, że ta lampa się "urwała" nie muszę już chyba pisać. Całe szczęście abażur plastikowy, który po zakupie składałam chyba trzy godziny, bo jakieś pieprzone origami.
O coś takiego to było
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=733543043406958&id=143682245726377&_rdr
Tylko lampa i kotka spadły na nas.kapturnica, Elfik, macduska, kkisia, Mega, Iwone, iwcia77, Pusurek, Parka, ania.g, caffe, Reni lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
kapturnica wrote:Elfii płyny wymienione??
Podjaralam się jak swieczka urodzinowa, a tu test owulacyjny nie do końca pozytywny, w środku ciasno i suchawo..
Ale pocieszam się, ze of wyznacza owi dzien po szczycie śluzu?
Było miło, ale dzieciów z tego nie będzie...
W sensie, że chyba znowu będzie bezowulacyjny...
Muszę zgapic co tam pusur pisał..
Ale przynajmniej jestem piękna, inteligentna, zabawna, mam sliczne oczy i uśmiech, nic to, ze jestem wtórnie bezpłodna..
JP II tez dzieci nie plodzil, a nikt mu tego nie wyrzucał...moremi, kapturnica, macduska, kkisia, Mega, iwcia77, SolarPolar, Parka lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:Podjaralam się jak swieczka urodzinowa, a tu test owulacyjny nie do końca pozytywny, w środku ciasno i suchawo..
Ale przynajmniej jestem piękna, inteligentna, zabawna, mam sliczne oczy i uśmiech, nic to, ze jestem wtórnie bezpłodna..
JP II tez dzieci nie plodzil, a nikt mu tego nie wyrzucał...Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Elfik wrote:Podjaralam się jak swieczka urodzinowa, a tu test owulacyjny nie do końca pozytywny, w środku ciasno i suchawo..
JP II tez dzieci nie plodzil, a nikt mu tego nie wyrzucał...macduska, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:Moremi, zrozum, ile można Hobbita, nic dziwnego, ze chciała się zabić elektrowstrząsami:-)
Jedynka czy dwójka?
A ona nie oglądała, bo gówniara jestkapturnica, malgos741, Elfik, kkisia, Iwone, iwcia77, Pusurek lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Pusurek fale modniejsze niż loki w tym sezonie
moremi, kkisia, Iwone, iwcia77, Pusurek lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
malgos741 wrote:Pusurek fale modniejsze niż loki w tym sezonie
malgos741, kkisia, Iwone, iwcia77, Pusurek, Parka lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
JP II tez dzieci nie plodzil, a nikt mu tego nie wyrzucał...Parka, Reni lubią tę wiadomość