35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKurwa, takiego długiego posta wypociłam i akurat był zanik pradu
Elfik a propo "wujka" to miałam wtedy 11 lat i niewiele do powiedzenia na ten temat,
rodzice tak postanowili i tak było i będzie,
faceta już dawno nie ma to jaki sens byłby do tego wracać i wywracać ciotce i tak już niełatwe zycie do góry nogami...
Moremi - kotka pewnie nie lubi filmów fantasy...moremi, kkisia, Mega, Iwone, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
A dziewczyny hit roku.
Mojej kumpeli maz powiedział, ze juz mu się nie podoba i się wyprowadził...
Obecnie przygotowują rozwod, jedno z ich dzieci idzie do komunii..ksiądz się pyta kumpeli dlaczego nie byli na kilku mszach, ona, że ma inne problemy..
Ksiądz, czy żyją w sakramentalnym związku, ona, ze nie, ale zeby dal te naklejki za msze do zeszytu i jeszcze kilka do przodu, to może da się nawrócić...i rzuciła tekstem z bibli o grzesznikach itp
Ksiądz zdębiał ale się zgodzil..
Potem synek poleciał do kościoła i przyniósł naklejki
Kumpela pyta, kto ci dał?
A młody - no, synek księdza mi dał..
Kumpela- kto??
No, taki mały, też w sutannie, mieszka z księdzem w zakrystii...
Chodzilo o ministranta:-)kapturnica, macduska, moremi, kkisia, Mega, iwcia77, Pusurek, Parka, caffe, Bozia3, Reni lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Moremi - kotka pewnie nie lubi filmów fantasy...
malgos741, kkisia, Mega, iwcia77, Pusurek lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnymoremi wrote:Kotka to jest zwykły huligan, zuo chodzące. Pobiła mi już cztery doniczki. Teraz lampa. Kocury nigdy nie wpadły na taki pomysł
wiadomo - kobieta
są inteligentniejsze i bardziej twórczemalgos741, Elfik, moremi, kkisia, iwcia77, gretka lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:A dziewczyny hit roku.
Mojej kumpeli maz powiedział, ze juz mu się nie podoba i się wyprowadził...
Obecnie przygotowują rozwod, jedno z ich dzieci idzie do komunii..ksiądz się pyta kumpeli dlaczego nie byli na kilku mszach, ona, że ma inne problemy..
Ksiądz, czy żyją w sakramentalnym związku, ona, ze nie, ale zeby dal te naklejki za msze do zeszytu i jeszcze kilka do przodu, to może da się nawrócić...i rzuciła tekstem z bibli o grzesznikach itp
Ksiądz zdębiał ale się zgodzil..
Potem synek poleciał do kościoła i przyniósł naklejki
Kumpela pyta, kto ci dał?
A młody - no, synek księdza mi dał..
Kumpela- kto??
No, taki mały, też w sutannie, mieszka z księdzem w zakrystii...
Chodzilo o ministranta:-)Elfik, iwcia77, Reni lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Kotka to jest zwykły huligan, zuo chodzące. Pobiła mi już cztery doniczki. Teraz lampa. Kocury nigdy nie wpadły na taki pomysł
Elfik lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Elfik wrote:Kochana mam.. Mnie bardziej chodziło o stwierdzenie czy owu mam, czy nie
Mega, BISCA lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
EwaT wrote:chyba przesadziłas z tą inteligecjom
O kurcze, dobrze, że zauwazylas - miało być wybitnie inteligentna..
Co ja bym zrobiła bez twej czujności:-)
Dziękuje kochana.kapturnica, moremi, macduska, kkisia, Mega, iwcia77, SolarPolar, Parka lubią tę wiadomość
-
malgos741 wrote:dlatego mam kocura
Tak naprawdę to popłakaliśmy się ze śmiechumacduska, malgos741, iwcia77, Pusurek lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnykapturnica wrote:synek ksiedza hahahahah Przypomnialas mi jak przed paroma laty ksiadz byl umatki po koledzie..Mysmyz mlodym byly..I ten nachalnie namawial mlodego na ministranture.,,Juz oczami wyobrazni widzialam kolanka ksiedza na wierzchu,,,
młody natomiast az piszczał zeby isć i się ostro szykował
był raz - okazało się ze ze względu na swoją niepełnosprawnosćlekko odstaje od grupy,
tzn. wolniej klękał, szedł powoli i w innym tempie
ale wszystko przy odrobinie wysiłku ze strony księdza na próbach do wypracowania
wielebny bardzo "dyplomatycznie" powiedzxiał mi żebym go nie przyprowadzała....
edit. jak ja nie znoszę naszego proboszczaWiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2014, 23:40
moremi, kkisia, Mega, Iwone, iwcia77, Parka lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Cyklu nie widać to się nie wypowiem. Po śluzie owulki nie stwierdzisz. Może być owulka bez śluzu. Bzykaj się
Moremi, nawet jak byś widziała cykl, to się nie wypowiesz
A, jest widoczny..
Niestety po niczym tego nie stwierdzisz, tylko monit u gina, ale u mnie śluz chyba jednak mówi najwiecej...
Mam doświadczenie długie, niestety..Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2014, 23:41
kapturnica, kkisia, malgos741, iwcia77, Parka lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:mój staszy miał epizod ministrantowania ale sam zrezygnował
był raz - okazało się ze ze względu na swoją niepełnosprawnosćlekko odstaje od grupy,
ale wszystko przy odrobinie wysiłku ze strony księdza na próbach do wypracowania
edit. jak ja nie znoszę naszego proboszcza -
macduska wrote:mój staszy miał epizod ministrantowania ale sam zrezygnował
edit. jak ja nie znoszę naszego proboszcza -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No nie masz udostępnionego na tablicy.
Doświadczenie doświadczeniem, a organizm czasami też może w chuja zrobić.
kkisia, malgos741, Mega, Iwone lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
kkisia wrote:Uffff ponad 1,5 godziny zajelo mi przeczytanie co naskrobalyscie dzisiaj
Impreza udana , posprzatane , chlop chrapie a ja na ovu
Wyslij jakies resztki, nie chce mi się jutro gotować...kkisia, moremi, kapturnica, macduska, Mega, iwcia77, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny