35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
moremi wrote:No nie masz udostępnionego na tablicy.
Doświadczenie doświadczeniem, a organizm czasami też może w chuja zrobić.
Ale to trzeba zawsze zakładać, w końcu SA dzieci z cykli bezowulacyjnych, z jednego numerku w 8 DC..ale jakieś założenia trzeba przyjąć i tyle.
Super by było parzyc się codziennie co by nie przegapić, młodkom się udaje, ale ja się nie piszęmoremi, kkisia, malgos741, Bliska 77, Mega, macduska, iwcia77, Parka, Sabina lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:no weź kurwa, do tej pory mnie kłuje coś w sercu jak to sobie przypominam
-
nick nieaktualnykkisia wrote:Uffff ponad 1,5 godziny zajelo mi przeczytanie co naskrobalyscie dzisiaj
Impreza udana , posprzatane , chlop chrapie a ja na ovu
a Kkisia,
już się zbieram parę dni -
- najlepszego z okazji rocznicy porodu- dla Ciebie i Twojego synakkisia lubi tę wiadomość
-
kapturnica wrote:I to mnie wlasnie wkurwia..Jka co to wsyzscy sa rowni..Dzieciak sam od siebie chce cos i onzamaist pokazac mu wsparcie i zrozumienie to olewa,..No bo po co sie wysilic...
iwcia77, Reni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:I to mnie wlasnie wkurwia..Jka co to wsyzscy sa rowni..Dzieciak sam od siebie chce cos i onzamaist pokazac mu wsparcie i zrozumienie to olewa,..No bo po co sie wysilic...
dokładnie
czułam się podle zmyslając powody młodemu
co mu miałm powiedzieć - ksiądz Cię nie chce bo jesteś ślepy?
Edit. ale wiem , ze w innych parafiach różne dzieciaki służą,
to zależy od człowiekaWiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2014, 23:58
-
nick nieaktualnymacduska wrote:a Kkisia,
już się zbieram parę dni -
- najlepszego z okazji rocznicy porodu- dla Ciebie i Twojego syna
Dziekuje , teraz tylko czekac na nastepny
A tak wogole to czekam na @ jak na zbawienie a ona sie zemna bawi w kotka i myszkei nie nie zaciazylam jak by co
macduska, malgos741 lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:dokładnie
Wcale sie nie dziwie ,ze czulas sie taka nie inaczej..Podzielil dzieci na te lepsze i gorsze..A podobno wzgl boga jestesmy rowni.Przykre to wszystko.Mega lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Chyba bym chujowi naublizala...I zyczyla lekkiej smierci...Powaznie..Cham i prostak
Wcale sie nie dziwie ,ze czulas sie taka nie inaczej..Podzielil dzieci na te lepsze i gorsze..A podobno wzgl boga jestesmy rowni.Przykre to wszystko.
wg. Boga tak , ale nie wg. naszego proboszcza,
ale wiesz ja nie wierzę w proboszczakapturnica, Elfik lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:dokładnie
Edit. ale wiem , ze w innych parafiach różne dzieciaki służą,
to zależy od człowiekamacduska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwaT wrote:w takim że jestes klientem tej firmy
masz nadzieje na dobre lokum po śmierci w zamian za spełnienie okreslonych warunków
dla człowieka świadomego- tragikomedia
Ewa zlituj się
każdy ma swój pogląd na świat,
ja Cię nie nawracam ani nikogo na forum,
daj spokójkkisia, moremi, kapturnica, Elfik lubią tę wiadomość
-
Dobranoc laseczki, rano trzeba wstać
A tak w ogóle to wpierniczylam pełna miskę jogurtu z płatkami jeczmiennymi i już znowu jestem głodnamacduska, kkisia, malgos741, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwa kazdy ma prawo wierzyc w co chce i kogo chce i nikomu nic do tego
Nie tobie oceniac innych ,
Jedni chodza do kosciola bo wierza ale szczerze wierza
A inni wieza tym w sukienkach
Nikt nigdy nie narzuca ci swoich przekonAn a ty zawsze to probojesz robic
Moze jestes kurewne zla na boga i tak reagujesz nie wiem
Nie mi oceniac
Ale sama dziecko ochrzcilas
Wiec przestan chrzanicmacduska, Mega, kapturnica, Elfik lubią tę wiadomość