35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
macduska wrote:czy o tej godzinie mogę powiedzieć :
PIERWSZA!!!!!!!!!!!!!!
Przed szóstą się nie liczy.
BryMega, Iwone, gretka, kapturnica, Sabina, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
iwcia77 wrote:ty lepiej idz zaliczyc meza - z lazienka w ciaze nie zajdziesz
hm musialby miec super zywotne plemniki mam dopiero 2 dc, wiec lazienka przede wszystkimMega, moremi, Iwone, Bliska 77, Elfik, peppapig, kkisia, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
gretka -
Powariowaly, nocne zwierzątka jesteście czy jak? Jedna pranie, druga papiery obrabia i w nocy chłopu każe gary myć, trzecia czyta.... A teraz bedą pewnie odsypiac....
Dzien dobry
Tez sie zastanawiam gdzie nasza Gretka mieszka, uchyl rąbek tajemnicy....
moremi, Iwone, kapturnica, ania.g, Bliska 77, Elfik, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:A nie prosciej bylo zamOWic w necie ??
Poza cuywilizowana EU nie ma aptek internetowych??? To kaj ty mieszkasz??w Etiopi??
ok 3 znalazlam, ale znajac zycie to paczka tyydzien spedzilaby na granicy- a czas leci- jak mialam w perspektywie pierwzsa saszetke w 10 dc to wolalam wsiasc w auto
ps. tak w ogole: Dzien dobry!Iwone, Mega, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
gretka -
Mega wrote:Powariowaly, nocne zwierzątka jesteście czy jak? Jedna pranie, druga papiery obrabia i w nocy chłopu każe gary myć, trzecia czyta.... A teraz bedą pewnie odsypiac....
Dzien dobry
Tez sie zastanawiam gdzie nasza Gretka mieszka, uchyl rąbek tajemnicy....peppapig, iwcia77 lubią tę wiadomość
gretka -
gretka wrote:ponad 50% krajow odpada bo UE- a Europa
kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:Powariowaly, nocne zwierzątka jesteście czy jak? Jedna pranie, druga papiery obrabia i w nocy chłopu każe gary myć, trzecia czyta.... A teraz bedą pewnie odsypiac....
Dzien dobry
Tez sie zastanawiam gdzie nasza Gretka mieszka, uchyl rąbek tajemnicy....
Dzień dobry
kapturnica, Mega, moremi, kkisia, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualny
-
Witałam się?
W związku z tym, ze dzisiejszy dzień jest dniem życzliwości nie będę narzekać na te łokcie rozłożone jak zjebane parasole, na wiszenie na poręczy tak, że torba parkuje mi na twarzy, na deptanie mi po stopach zjebanymi platfusami.. nie nie nie ni chuja
będzie miło, sympatycznie, elegancko
a zatem
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a60b9c7d0c71.jpg
jeśli to nie działa to oglądamy
https://www.facebook.com/video.php?v=862113737172065&fref=nf
miłego dniaMega, Bliska 77, Sabina, kapturnica, Elfik, peppapig, moremi, kkisia, Bozia3, iwcia77, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
witam się i ja
kawka najlepsza z ranaBliska 77, gretka, Sabina, kkisia, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Pusur a weź sprawdź u siebie
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/83110eb4f009.jpggretka, Bliska 77, kapturnica, Sabina, peppapig, moremi, paszczakin, kkisia, dorbie, Bozia3, caffe, Mega, Elfik, iwcia77, Pusurek, BISCA, Parka lubią tę wiadomość