35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
paszczakin wrote:ja moge zrobic inseminacje- tyle razy to mialam, ze sobie poradze..
to jeszczce ktos musli tylko sie podjac odwirowania plemnikow i mozemy robic klinike!
kapturnica lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnyIwone wrote:http://naforum.zapodaj.net/thumbs/244dfe168a8a.jpg
iwone widzę ze masz wielki zapał do sprzatania
tak jak ja do pisania papierów - cała sterta tu koło mnie leży a ja stukam w klawiatureIwone, Mega, moremi, kkisia, kapturnica lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:ja moge zrobic inseminacje- tyle razy to mialam, ze sobie poradze..
to jeszczce ktos musli tylko sie podjac odwirowania plemnikow i mozemy robic klinike!Mega, moremi, malgos741, kkisia, Sabina, kapturnica lubią tę wiadomość
-
A ja stwierdzam fakt. Działam do drugiego porodu
macduska wrote:mówiłam, ze to czysto hipotetyczne rozważania...macduska, iwcia77, Iwone, Mega, moremi, kkisia, Sabina, kapturnica, BISCA, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
i w ogole chcialam Wam powiedziec, ze jak sie wszytskie na ta inseminacje zdecydujecie, to ktoras na bank zajdzie, jak 1 na 10 prob konczy sie sukcesiem.. ja wrzucam 5 nieudanych, Reni juz tez jedna, Polar Ty chyba tez mialas, prawda?
wiec za okolo 2-3 zabiegi ktoras przez tą metode zajdzieIwone, iwcia77, Mega, moremi, kkisia, malgos741, Sabina, kapturnica, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:iwone widzę ze masz wielki zapał do sprzatania
tak jak ja do pisania papierów - cała sterta tu koło mnie leży a ja stukam w klawiaturemacduska, moremi, iwcia77, Mega, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:i w ogole chcialam Wam powiedziec, ze jak sie wszytskie na ta inseminacje zdecydujecie, to ktoras na bank zajdzie, jak 1 na 10 prob konczy sie sukcesiem.. ja wrzucam 5 nieudanych, Reni juz tez jedna, Polar Ty chyba tez mialas, prawda?
wiec za okolo 2-3 zabiegi ktoras przez tą metode zajdzie
to pewnie jakaś dziumdzia z listopadówek jak znam życieiwcia77, moremi, Mega, kkisia, Elfik, kapturnica, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
iwcia77 wrote:kupimy wirowke
dobra, to Iwcia bedziesz wirownikzjedziemy w jedno miejsc w PL i zainseminujemy wszytkie chetne. Tyle, ze chuopow musicie zorganizowac, no chyba ze z wlasnymi zapasami w zamrazareczkach
przyjedziecie..
Iwone, iwcia77, Mega, kkisia, malgos741, Sabina, kapturnica lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:i w ogole chcialam Wam powiedziec, ze jak sie wszytskie na ta inseminacje zdecydujecie, to ktoras na bank zajdzie, jak 1 na 10 prob konczy sie sukcesiem.. ja wrzucam 5 nieudanych, Reni juz tez jedna, Polar Ty chyba tez mialas, prawda?
wiec za okolo 2-3 zabiegi ktoras przez tą metode zajdzieiwcia77, Iwone, kkisia, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:dobra, to Iwcia bedziesz wirownik
zjedziemy w jedno miejsc w PL i zainseminujemy wszytkie chetne. Tyle, ze chuopow musicie zorganizowac, no chyba ze z wlasnymi zapasami w zamrazareczkach
przyjedziecie..
ja też mogę być wirownik, nawet wiem jak to działaWiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2014, 22:57
paszczakin, iwcia77, moremi, Iwone, dorbie, kkisia, malgos741, kapturnica, Bliska 77 lubią tę wiadomość