35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
trochę za daleko do ciebiepaszczakin wrote:ja moge zrobic inseminacje- tyle razy to mialam, ze sobie poradze..
to jeszczce ktos musli tylko sie podjac odwirowania plemnikow i mozemy robic klinike!
kapturnica lubi tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
nick nieaktualnyIwone wrote:http://naforum.zapodaj.net/thumbs/244dfe168a8a.jpg
iwone widzę ze masz wielki zapał do sprzatania
tak jak ja do pisania papierów - cała sterta tu koło mnie leży a ja stukam w klawiature
Iwone, Mega, moremi, kkisia, kapturnica lubią tę wiadomość
-
kupimy wirowkepaszczakin wrote:ja moge zrobic inseminacje- tyle razy to mialam, ze sobie poradze..
to jeszczce ktos musli tylko sie podjac odwirowania plemnikow i mozemy robic klinike!
Mega, moremi, malgos741, kkisia, Sabina, kapturnica lubią tę wiadomość
-
A ja stwierdzam fakt. Działam do drugiego porodu

macduska wrote:mówiłam, ze to czysto hipotetyczne rozważania...
macduska, iwcia77, Iwone, Mega, moremi, kkisia, Sabina, kapturnica, BISCA, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
i w ogole chcialam Wam powiedziec, ze jak sie wszytskie na ta inseminacje zdecydujecie, to ktoras na bank zajdzie, jak 1 na 10 prob konczy sie sukcesiem.. ja wrzucam 5 nieudanych, Reni juz tez jedna, Polar Ty chyba tez mialas, prawda?
wiec za okolo 2-3 zabiegi ktoras przez tą metode zajdzie
Iwone, iwcia77, Mega, moremi, kkisia, malgos741, Sabina, kapturnica, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
ja mam depresję i nasila się za każdym razem jak patrzę na porządek w mojej kuchni. To forum to dla mnie terapiamacduska wrote:iwone widzę ze masz wielki zapał do sprzatania

tak jak ja do pisania papierów - cała sterta tu koło mnie leży a ja stukam w klawiature
macduska, moremi, iwcia77, Mega, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:i w ogole chcialam Wam powiedziec, ze jak sie wszytskie na ta inseminacje zdecydujecie, to ktoras na bank zajdzie, jak 1 na 10 prob konczy sie sukcesiem.. ja wrzucam 5 nieudanych, Reni juz tez jedna, Polar Ty chyba tez mialas, prawda?
to pewnie jakaś dziumdzia z listopadówek jak znam życie
iwcia77, moremi, Mega, kkisia, Elfik, kapturnica, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
iwcia77 wrote:kupimy wirowke

dobra, to Iwcia bedziesz wirownik
zjedziemy w jedno miejsc w PL i zainseminujemy wszytkie chetne. Tyle, ze chuopow musicie zorganizowac, no chyba ze z wlasnymi zapasami w zamrazareczkach
przyjedziecie..
Iwone, iwcia77, Mega, kkisia, malgos741, Sabina, kapturnica lubią tę wiadomość
-
To trzeba ciagnąć zapałkipaszczakin wrote:i w ogole chcialam Wam powiedziec, ze jak sie wszytskie na ta inseminacje zdecydujecie, to ktoras na bank zajdzie, jak 1 na 10 prob konczy sie sukcesiem.. ja wrzucam 5 nieudanych, Reni juz tez jedna, Polar Ty chyba tez mialas, prawda?
iwcia77, Iwone, kkisia, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:dobra, to Iwcia bedziesz wirownik
zjedziemy w jedno miejsc w PL i zainseminujemy wszytkie chetne. Tyle, ze chuopow musicie zorganizowac, no chyba ze z wlasnymi zapasami w zamrazareczkach
przyjedziecie..
ja też mogę być wirownik, nawet wiem jak to działa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2014, 22:57
paszczakin, iwcia77, moremi, Iwone, dorbie, kkisia, malgos741, kapturnica, Bliska 77 lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH