35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Iwone wrote:muszę w końcu kuchnię skończyć sprzątać. Mam już dość siedzenia w burdelu.
Gumolit położony, szafki wstawione, zostało tylko pomyć wszystko na czysto. Ja już nie pamiętam jak wygląda porządekmalgos741, Iwone, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
Ano, jestem przy wieczornej lekturze forum, bo fajnie sie Was czyta
ale musze z doskoku, bo zaganiam mlode do lozek. Rano nie moga wstac a wieczorem ja padam a oni pelni energii
Ewa, trzymam & za ten niedobor witaminy u Tupka, gleboko wierze ze to TOiwcia77, malgos741, Mega, moremi, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No przy menopausie antyki niepotrzebne
macduska wrote:Staraczki a myślałyscie o tym jak hipotetycznie tylko przestaniecie się starać
bo starania bezskuteczne to co,
przynajmniej luzik z antykoncepcją...
sama nie wiem jak to rozwiązać....iwcia77, malgos741, moremi, kkisia, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzisiaj trafilam na ebooka biblia szatana... Coś dla Wielebnego
Powiem Wam, ze ciekawa
iwcia77 wrote:wielebny A. powiedzialby " palec Bozy"Mega, iwcia77, moremi, kkisia, Sabina, kapturnica lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:no ale do Tej Której Imienia Nie Wolno Wymawiać jeszcze daaaaaleeeeeko
Jednym blizej innym dalej, roznie to bywa. Czytalam o calkiem mlodych babkach z pre - m, ale juz dosyc o tym, a kysz, a kyszmalgos741, iwcia77, macduska, Iwone, moremi, kkisia, Sabina, BISCA lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:często z nim rozmawiasz?
choc moze niewazne z kim byle by skuteczny byl
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2014, 22:46
Mega, Iwone, Parka, Reni, moremi, malgos741, kkisia, Sabina, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Parka wrote:Jednym blizej innym dalej, roznie to bywa. Czytalam o calkiem mlodych babkach z pre - m, ale juz dosyc o tym, a kysz, a kysz
my tu na ciąże czekamy a nie ....
Iwone, Parka, iwcia77, malgos741, kkisia, Sabina, kapturnica lubią tę wiadomość
-
No to masz odpowiedź. Ja nie zamierzam przestać. Skoro jest seks bez zabezpieczeń to może być ciąża
macduska wrote:no ale do Tej Której Imienia Nie Wolno Wymawiać jeszcze daaaaaleeeeekoMega, macduska, iwcia77, malgos741, moremi, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:a monitoring nich Ci Kapta z Polarem zrobią
do kompletu
ja moge zrobic inseminacje- tyle razy to mialam, ze sobie poradze..
to jeszczce ktos musli tylko sie podjac odwirowania plemnikow i mozemy robic klinike!Iwone, macduska, iwcia77, malgos741, Mega, moremi, kkisia, Sabina, kapturnica, caffe, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyprzecież pisałam, ze mój nowy endokrynolog jest podobnu do Swiętego mikołaja ;
http://www.iv.pl/images/55345892194068262917.jpgIwone, iwcia77, Mega, malgos741, Parka, moremi, kkisia, Sabina, Elfik, kapturnica, BISCA, caffe, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny