35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
macduska wrote:dobra ,
chyba was przegoniłam tym smędzeniem
dobranoc
wiesz, jak my smedzimy o magnesach to wy tez tylko podczytujecieIwone, Mega, BISCA lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:gdzie???siedz!! wracaj bo ci przyleje!!!
iwcia77 lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
iwcia77 wrote:ojtam ojtam, ja siedze i podczytuje , bo sie nie znam wiec glosu nie zabieram
wiesz, jak my smedzimy o magnesach to wy tez tylko podczytujecieiwcia77, Iwone lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
nick nieaktualnykapturnica wrote:No ciezko bo to jakis cel sobie czlowiek obiera i dazy do niego..Nie myslalas o bardziej radykalnych metodach by zajsc w ciaze???
Niestety zwykli ginowie nam nie pomoga ehhh
myślałam, tam gdzie chodzę do gina to jest klinika i robią wszystko
ivf raczej odpada
w sumie nie tylko z racji moich przekonań
mam już dzieci i nie jestem tak bardzo zdesperowana,
nie mogę tak się bujać ciagle po klinikach bo zaniedbuję te dzieci co są
pracujemy oboje w jednym miejscu i już i tak wszyscy zachodzą w głowę gdzie my tak ciągle jexdzimy i na co się leczę
zebyś wiedziała jakie hipotezy były
zresztą jeśli jest problem z endometrim i zagnieżdzeniem zarodka to co mi da in vitro?
ale na razie o tym nie myślałam
moze na iui się zdecydujemy sama nie wiem
zaraz się zacznie nalot dywanowy
Iwone, iwcia77, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:myślałam, tam gdzie chodzę do gina to jest klinika i robią wszystko
ivf raczej odpada
pracujemy oboje w jednym miejscu i już i tak wszyscy zachodzą w głowę gdzie my tak ciągle jexdzimy i na co się leczę
zresztą jeśli jest problem z endometrim i zagnieżdzeniem zarodka to co mi da in vitro?
zaraz się zacznie nalot dywanowy... na iui
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2014, 22:18
iwcia77, Iwone, kapturnica, kkisia, moremi, BISCA lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
malgos741 wrote:ty miałaś lekko
fakt mialam szczescie , ktorego wam zycze przeciez z calego serca
kkisia, malgos741, moremi, Iwone, Mega lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:myślałam, tam gdzie chodzę do gina to jest klinika i robią wszystko
ivf raczej odpada
zaraz się zacznie nalot dywanowy
Prawda jest taka ,ze wsyzstkie wybory sa ciezkie..I masz racje jesli problem jestz zagniezdzeniem in vi moze byc nieskuteczne..Nie bede cie pocieszac ,ze masz juz dzieci..Bo sama wiesz ,ze masz juz swoje 2szczescia...Ale wiem co czujesz...Czlowiek chcialby zrealizowac swoje pragnienie...iwcia77, macduska, malgos741, Iwone lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Napiszę to co pamiętam.
Elfik i Macduska jesteście niemożliwe. Powinnyście wspólnie książkę napisać
Mało się ze śmiechu nie zsikałam
Lucky, nie należysz do grupy udającej, że się starasz. Jak myślisz - stymulacja to pies?
Jeżeli mowa o psie, to zapytam Reni - jak się czuje rekonwalescent?
Aasiula dobrze, że dobrze
Ewa, jestem przekonana, że to ta Be
Pózniej może coś napiszę, jak przypomnę co mi tam jeszcze na myśl przeszło.
Aaaaa i wyczaiłam fajne magnesy z Białegostokukupię w weekend
iwcia77, Iwone, macduska, malgos741, Mega, Parka, kkisia, Sabina, BISCA lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Ja nie chce podchodzic do insemki..Jakos mam wrazenie ,ze to dobre przy slabszych parametrach nasienia..A nie przy akurat moim problemie.Pewnie gdybyym miala mozliwosc insemki na nfz napewno bym Malgos jak ty probowala...Ale jakbym miala placic tota skutecznosc slabodo mnie przemawia.... ..W grudniu moja 6ta proba ...Ehhh i rok jak odstawilam antyki ..Moze to smieszne ale myslalam ,ze koncem roku to ja juz albo z brzuchem pod nosem albo z kolejnym dzidziolem bede zegnac stary rok..A tu zonk!!!
macduska, moremi, Iwone, malgos741, EwaT, Mega, Parka, kkisia, Sabina, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Prawda jest taka ,ze wsyzstkie wybory sa ciezkie..I masz racje jesli problem jestz zagniezdzeniem in vi moze byc nieskuteczne..Nie bede cie pocieszac ,ze masz juz dzieci..Bo sama wiesz ,ze masz juz swoje 2szczescia...Ale wiem co czujesz...Czlowiek chcialby zrealizowac swoje pragnienie...
no właśnie,
inni mają gorzej ale boli cholernieiwcia77, Iwone, EwaT, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
Kolejna wizyta za miesiąc
Syn dostał leki typowo antydepresyjne i mam nadzieję że w końcu jego samopoczucie zacznie się poprawiać. Zmarzłam dziś rano i chyba znowu będę chora@ nadal nie mam, ale jutro do lekarza nie dam rady iść. Zostaje poniedziałek.
moremi, macduska, iwcia77, malgos741, EwaT, Mega, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Ja nie chce podchodzic do insemki..Jakos mam wrazenie ,ze to dobre przy slabszych parametrach nasienia..A nie przy akurat moim problemie.Pewnie gdybyym miala mozliwosc insemki na nfz napewno bym Malgos jak ty probowala...Ale jakbym miala placic tota skutecznosc slabodo mnie przemawia.... ..W grudniu moja 6ta proba ...Ehhh i rok jak odstawilam antyki ..Moze to smieszne ale myslalam ,ze koncem roku to ja juz albo z brzuchem pod nosem albo z kolejnym dzidziolem bede zegnac stary rok..A tu zonk!!!
dlatego się waham co do inseminacji bo też wydaje mi się to wywaleniem kasy,
i tak dużo idzie na te wizyty, monitoringi, badania i cholera wie co jeszcze a i dojazdyiwcia77, kapturnica, malgos741, Iwone, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:no właśnie,
inni mają gorzej ale boli cholernie
Chuj strzeli w babcyne gęsi!!!iwcia77, macduska, malgos741, Mega, kkisia, Sabina, BISCA lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:to opowiesz jak było;-)
mam nadzieję, ze będzie skuteczne
(Simby) i 11dc monitoringmoremi, macduska, Mega, kkisia, Sabina, caffe lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
Iwone wrote:Kolejna wizyta za miesiąc
Syn dostał leki typowo antydepresyjne i mam nadzieję że w końcu jego samopoczucie zacznie się poprawiać. Zmarzłam dziś rano i chyba znowu będę chora@ nadal nie mam, ale jutro do lekarza nie dam rady iść. Zostaje poniedziałek.
Iwone, dupę w troki i jutro do gina. Ile można przeciągać? Syn na razie załatwiony, to teraz zadbaj o siebie. I nie ma, że boli.iwcia77, Iwone, macduska, Mega, kkisia, Sabina, BISCA lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
macduska wrote:dlatego się waham co do inseminacji bo też wydaje mi się to wywaleniem kasy,
i tak dużo idzie na te wizyty, monitoringi, badania i cholera wie co jeszcze a i dojazdyWiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2014, 22:26
moremi, macduska, malgos741, kkisia lubią tę wiadomość