35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
iwcia77 wrote:iui to inseminacja ? sorki bo mi sie myla te wszystkie skroty..
iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnyStaraczki a myślałyscie o tym jak hipotetycznie tylko przestaniecie się starać
bo starania bezskuteczne to co,
przynajmniej luzik z antykoncepcją...
sama nie wiem jak to rozwiązać....iwcia77, malgos741, Parka, Mega, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:I kurde bol!!Ale wiesz co naprawde boli??Ta jebana bezsilnosc..Ze nic wiecej nie mozesz zrobic niz to co robisz..
Chuj strzeli w babcyne gęsi!!!Iwone, Mega, Reni, kkisia, Sabina, BISCA lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Staraczki a myślałyscie o tym jak hipotetycznie tylko przestaniecie się starać
sama nie wiem jak to rozwiązać....Iwone, iwcia77, macduska, Mega, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymalgos741 wrote:opowiem, na razie mam clo ( Cafe) a w 9 dc i 10 dc będę się kuła menuparem
(Simby) i 11dc monitoring
a monitoring nich Ci Kapta z Polarem zrobią
do kompletuWiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2014, 22:28
kapturnica, moremi, iwcia77, malgos741, Mega, kkisia, Sabina, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Lubie to, że syn dostał leki antydepresyjne
Iwone, dupę w troki i jutro do gina. Ile można przeciągać? Syn na razie załatwiony, to teraz zadbaj o siebie. I nie ma, że boli.
Gumolit położony, szafki wstawione, zostało tylko pomyć wszystko na czysto. Ja już nie pamiętam jak wygląda porządekmoremi, macduska, iwcia77, malgos741, Mega, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Ja nie chce podchodzic do insemki..Jakos mam wrazenie ,ze to dobre przy slabszych parametrach nasienia..A nie przy akurat moim problemie.Pewnie gdybyym miala mozliwosc insemki na nfz napewno bym Malgos jak ty probowala...Ale jakbym miala placic tota skutecznosc slabodo mnie przemawia.... ..W grudniu moja 6ta proba ...Ehhh i rok jak odstawilam antyki ..Moze to smieszne ale myslalam ,ze koncem roku to ja juz albo z brzuchem pod nosem albo z kolejnym dzidziolem bede zegnac stary rok..A tu zonk!!!
macduska, iwcia77, Iwone, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
macduska wrote:Staraczki a myślałyscie o tym jak hipotetycznie tylko przestaniecie się starać
sama nie wiem jak to rozwiązać....
macduska, iwcia77, kapturnica, malgos741, Mega, Iwone, kkisia, Sabina, caffe lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
sama nie wiem jak to rozwiązać....macduska, moremi, kapturnica, malgos741, Iwone, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:jesli nie rozwazasz in vitro to mysle ,ze z jedna probe mozesz zrobic..Tak dla siebie by nie wyrzucac sobie kiedy ,ze a noz widelec moglo sie udac
bardzo możliwe ze tak będzie,
tego ivf też nie wykluczam w 100%kapturnica, malgos741, EwaT, Iwone, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość
-
Iwone wrote:muszę w końcu kuchnię skończyć sprzątać. Mam już dość siedzenia w burdelu.
Gumolit położony, szafki wstawione, zostało tylko pomyć wszystko na czysto. Ja już nie pamiętam jak wygląda porządekiwcia77, Iwone, Mega, kkisia, Sabina, kapturnica lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
malgos741 wrote:ja robię nie na nfz będę jechała ponad 200km i płaciła za iui.
EwaT, macduska, malgos741, moremi, kkisia, Sabina, caffe lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:bardzo możliwe ze tak będzie,
tego ivf też nie wykluczam w 100%iwcia77, kapturnica, macduska, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
Ide mlodego poczochrac po makówce przed snem...Bylam na zebraniu dzis i wyszlam mega szczesliwa ,ze z nauka odpukac nie ma zadnych pronblemow..Przynajmniej tu spokoj..Wystarczy ,ze matka zamecza siebie i otoczenie swoim chciejstwem ciazowym...
EwaT, iwcia77, Parka, macduska, Iwone, Mega, kkisia, Sabina, Elfik, BISCA lubią tę wiadomość
-
sama nie wiem jak to rozwiązać....iwcia77, kapturnica, moremi, Parka, macduska, malgos741, Reni, kkisia, Sabina, Bliska 77, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Moja znajoma po 7 latach leczenia odpuściła. Miesiąc temu syna urodziła.
iwcia77 wrote:no to jest bardzo dobre rozwiazanie i wtedy bedzie paradoks, bo zajdziesz w ciaze
jeszcze ten cykl mam na obserwację, obiecałam Swiętemu Mikołajowi
będę mierzyć tempkę
Iwone, malgos741, iwcia77, EwaT, Mega, kkisia, Sabina, kapturnica, caffe lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:o matko..To podziwiam zapał....BO ja majac do wyboru platna insemke 60km stad wole juz podejscie do in vitro 120km stad...Cenowo wyjdzie podobnie..Od listopada z tego co sie zorientowalam to najdrozszy lek jaki byl przy in vitro co kosztowal 800zl kosztuje teraz 60..wiec srednio stymulacja wynosi kolo 500zl
jeśli chodzi o zapał to muszę spróbować, u mnie w okolicy nie ma iui na nfz, nie mam dzieci.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2014, 22:40
iwcia77, kkisia, kapturnica lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017