35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
kkisia wrote:Robil i ma wszystkie inne badania ok , dlatego dostal clo
Bliska 77, kkisia, moremi, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:heh eh hehe najulubienszy..Co sie tak spinasz , wyjedz , wyluzuj sie
Bliska 77, kkisia, moremi, Sabina, Iwone lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:I: bo ty za bardzo chcesz, odpuść trochę to od razu zaskoczysz
Bliska 77, Mega, kkisia, macduska, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:No wlasnie!!Bo ty byschciala juz ,zaraz ..Przyjdzie szybciej niz myslisz ale nie mysl o tym...Kochaj sie tylko bez myslenia o zachodzeniu w ciaze
malgos741, kkisia, Mega, kapturnica, Sabina, Reni lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:No wlasnie!!Bo ty byschciala juz ,zaraz ..Przyjdzie szybciej niz myslisz ale nie mysl o tym...Kochaj sie tylko bez myslenia o zachodzeniu w ciaze
kkisia, Bliska 77, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:A ze tak podrąże temat z ciekaowsci dalej..Powiedz Ty mi jakie mialas objawy jesli chodzi o zrosty w macicy???
bardzo bolesne @, szczególnie prawa strona brzucha mnie bolała
skąpe @
w wywiadzie cztery zabiegi łyżeczkowania macicy (poporodowe)
niepłodność wtórna około 18 miesięcy
- HSG
zrosty na około 2/3 obszaru macicy w tym prawy jajowód -
nick nieaktualny
-
macduska wrote:bardzo bolesne @, szczególnie prawa strona brzucha mnie bolała
skąpe @
w wywiadzie cztery zabiegi łyżeczkowania macicy (poporodowe)
niepłodność wtórna około 18 miesięcy
- HSG
zrosty na około 2/3 obszaru macicy w tym prawy jajowód
O cholera to widze ,ze Ty jestes weteranka bidulo....Mowili ci na jak dlugo to dziala...No u mnie jest totalny misz masz lewego jajnika z jajowodem. Takze tez pamiatka po laparotomii..Kurde czemu lekarze nie mowia o tych ubocznych skutkach takich operacji??Dowiedzialam sie o tym jak po 1szym cyklu staran postanowilam sprawdzic czy wszystko gra w srodku....Jak mi poopowiadal ginek co i jak to wlos sie zjezyl mi na glowie..I wyszlo szydlo z wora zrosty w otrzewnej, na szczescie..Te w miednicy powoduja bardzo duze problemy z zachodzeniem i donoszeniem...Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2014, 21:35
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:O cholera to widze ,ze Ty jestes weteranka bidulo....Mowili ci na jak dlugo to dziala...No u mnie jest totalny misz masz lewego jajnika z jajowodem. Takze tez pamiatka po laparotomii..Kurde czemu lekarze nie mowia o tych ubocznych skutkach takich operacji??Dowiedzialam sie o tym jak po 1szym cyklu staran postanowilam sprawdzic czy wszystko gra w srodku....Jak mi poopowiadal ginek co i jak to wlos sie zjezyl mi na glowie..I wyszlo szydlo z wora zrosty w otrzewnej, na szczescie..Te w miednicy powoduja bardzo duze problemy z zachodzeniem i donoszeniem...
dlatego też coś czuję, ze jak ze mnie to chyba niedługo tyle w temacie....
jeśli chodzi o skutki to u mnie nie było wyjścia musiałam mieć te zabiegi i już
Edit. Ja nie mam zrostów w miednicy mniejszej tylko w macicy w środkuWiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2014, 21:53
-
macduska wrote:dlatego też coś czuję, ze jak ze mnie to chyba niedługo tyle w temacie....
jeśli chodzi o skutki to u mnie nie było wyjścia musiałam mieć te zabiegi i już
Edit. Ja nie mam zrostów w miednicy mniejszej tylko w macicy w środkumacduska, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:ale ja wiem ,ze w macicy..Pisze ,ze najgorsze jakie moga byc zrosty to te w miednicy
aaaaaaaaaa
już mi się w oczach mieni z żalu
zastanawiam się co robić
pewnie do mojego ginka zadzwonię jutro
zastanawiam się ostatnio, kiedy przestać te starania i doszłam do wniosku, ze to jak z nałogiem...
cięzko skończyć
Edit. ale korzyść jest przeleczę sobie tarczycęWiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2014, 22:07
moremi, malgos741, Mega, Sabina, Elfik, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:aaaaaaaaaa
już mi się w oczach mieni z żalu
zastanawiam się co robić
pewnie do mojego ginka zadzwonię jutro
zastanawiam się ostatnio, kiedy przestać te starania i doszłam do wniosku, ze to jak z nałogiem...
cięzko skończyć
Niestety zwykli ginowie nam nie pomoga ehhhWiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2014, 22:08
-
nick nieaktualny