35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak czytam te listopadowki i mam takie przemyslenia..Po chuj az tak wszystko zdrabniac??Ja pierdole normalnie mdlosci mozna dostac..Fasolinki kurwa mac...
A nie moze byc groch jasiek czy bomba??O albo szparagówkaWiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2014, 19:48
Aasiula, Elfik, iwcia77, Mega, Sabina, moremi, gretka lubią tę wiadomość
-
jestem już w domku
od dziś stymulacja clo , a antybiotyk mogę brać. No i do roboty
macduska, kapturnica, ania.g, kkisia, Mega, Sabina, moremi, gretka lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
macduska wrote:św. Mikołaj mówił, ze to stara zydowska metoda
żydówki do mykwy jeszcze 7 dnia szły ale mam nadzieję, ze zwykły prysznic wystarczy
mogę ewentualnie w ramach rytuału zrobić kąpiel w pianie...
nie zaszkodziSolarPolar, macduska, kkisia, moremi lubią tę wiadomość
-
kkisia wrote:Mega moje okno tez biedronki atakuja
i po myciu wracaja
Ja walnelam 3 ciasta na jutro , galarete z kuraka , salatke jarzynowa i mam dosc
A i doczekalam sie w koncu umywalki w lazience , przypomne tylko z remont byl w kwietniu
Misku ja tez lubie o badaniachbo jak odebralam moje to Ciebie juz nie bylo i w sumie nawet lekarz mi nie powiedzial czy ok
kapturnica, kkisia, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wazne w tych badaniach jest to by w jednym przynajmniej cyklu zrobic pelny profil hormonalny wtedy widac jak one pracuja. Czy estradiol rosnie, cZy lh ma wyrzut, czy progesteron tez rosnie w drugiej fazie cyklu. Czyli od poczatku cyklu przynajmnie trzy wizyty w laboratorium i fajnie by bylo w tym samym cyklu odbyc trzy wizyty z usg. To taka podstawa podstawy plus badania spermiszow. Potem mozna robic badania i tarczycy i prolaktyny i wiele innych.
Bursztyn, kkisia, moremi, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny wrzucam link na temat zioła co się zwie " Czystek" ma szerokie działanie. Może nie jest na zachodzenie w ciążę ale pomaga odtruć organizm. Do mnie dziś przyszedł i właśnie popijam pierwszą herbatkę.
http://www.akademiawitalnosci.pl/10-powodow-dla-ktorych-warto-pic-herbatke-z-czystka/Bursztyn, iwcia77, Lucky lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
po wizycie....bez EEG i USG nie jest w stanie postawic diagnozy
to może byc syndrom Westa ale nie musi-tak powiedział
może byc tez deficyt B6 -dzieci z ZD maja deficyt zawsze
podaje ją od wczoraj
zobaczymy
troche mi lepiej....tylko troche
napije sie lampke czerwonego bo zwariuje w końcu
ania.g, Pusurek, kkisia, macduska, malgos741, Parka, iwcia77, Mega, paszczakin, Sabina, SolarPolar, Bliska 77, moremi, Bozia3, gosia7122, gretka, Simba, BISCA, Lucky lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Cafe, dziecku nie przeszkadza ilosc jezykow. Wazne by opiekunka mowila poprawna "ukrainszczyzna" a nie lamana polszczyzna. Moj syn tez mial miejscowe nianie i poradzil sobie z tym znakomicie.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMisku jestes wielka
Amh 1,59. Ng/ml. Norma dla 35- 39 lat. 0,78-5,24
Fsh. 4,58
Lh. 2,71
E2. 39
I prolaktyna bez obciazenia bo gy centrum chce taka 14,17. Norma 5,18-26,53
Edit
I amh ponoc nie dziela bo maja normy dla wiekuWiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2014, 20:26
malgos741 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwaT wrote:po wizycie....bez EEG i USG nie jest w stanie postawic diagnozy
podaje ją od wczoraj
zobaczymy
walnij babo nawet dwie,
należy Ci się
a EEG kiedy?kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Ey biedronki sa pozyteczne!Juz cie nie lubie Pffff
Niech Ci wszystkie kwiatki mszyce zjedza!!! za kareWiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2014, 20:31
-
EwaT wrote:po wizycie....bez EEG i USG nie jest w stanie postawic diagnozy
podaje ją od wczoraj
zobaczymy
mam oczywiscie nadzieje, ze wit. jest strzalam w 10.
nie cuduj z winem, walnij lufe albo dwie
kkisia lubi tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Megaa!1 Do raportu!!! To byy skosnookie biedronki czy nasze swojskie ???
kapturnica, iwcia77, kkisia, Bliska 77 lubią tę wiadomość