35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Rosnac moze pecherzyk i co z tego jak jajo moze byc bezwartosciowe. A estradiol Ci powie czy z tego pecherzyka wyklujesz wartosciowe jajo.macduska wrote:ale jak robiłam monitoring bez stymulacji to jajka rosły elegancko
nie wiem jak z ovulką tak około 10-12 dc -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnywiesz co Polar?
nikt się nie odzywa więcej bo może przynudzamy....
hormony, jajeczka cykle...
nuuuuuuuuda
takie rzczy na wątku to rzadkość
SolarPolar, Mega, nick nieaktualny, malgos741, iwcia77, nick nieaktualny, moremi, gretka, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tak zrobilas estradiol 4 dc. Tak sie robi wraz z lh i fsh by ocenic rezerwe lub pcos, ale dobry profil to zrobic etradiol na dwa dni przed owulacja czy prawidlowo wzrasta.macduska wrote:estradiol zrobiłam już 41,89
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2014, 19:12
-
Umyłam okno, zmieniłam firankę i zasłony, przylazł chłop i oczywiście mnie musiał wkurwic, bo bałagan w pokoju, on jak jest w domu to jest porządek. Nosz kurwa! To ja zasmarkana sprzątam a ten dupek mi takie rzeczy wygaduje! Zobaczymy wieczorem
strzeliłam focha z przytupem, chyba bedzie sie sam w łazience dzisiaj zabawiał, o!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2014, 19:17
Iwone, nick nieaktualny, nick nieaktualny, ania.g, Aasiula, caffe, iwcia77, nick nieaktualny, moremi, gosia7122, gretka, BISCA lubią tę wiadomość
-
Aaaaa i mamy normalnie inwazje biedronek. W oknie sobie gniazdo założyły skubane....poczyscilam, mam nadzieje ze nie wrócą. Teraz mi sie pare po mieszkaniu szwenda, już 3 spuściłam w kiblu

Idę jakaś kolacje szykować, zeby nie było dla siebie i córki, ten który mnie wkurzył niech sam sobie szykuje
nick nieaktualny, nick nieaktualny, malgos741, Aasiula, nick nieaktualny, Lucky lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ey biedronki sa pozyteczne!Juz cie nie lubie PffffMega wrote:Aaaaa i mamy normalnie inwazje biedronek. W oknie sobie gniazdo założyły skubane....poczyscilam, mam nadzieje ze nie wrócą. Teraz mi sie pare po mieszkaniu szwenda, już 3 spuściłam w kiblu

Idę jakaś kolacje szykować, zeby nie było dla siebie i córki, ten który mnie wkurzył niech sam sobie szykuje
Niech Ci wszystkie kwiatki mszyce zjedza!!! za kare
Mega, iwcia77, moremi, BISCA lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Ey biedronki sa pozyteczne!Juz cie nie lubie Pffff
Niech Ci wszystkie kwiatki mszyce zjedza!!! za kare
ale to mogły być ta chińskie intruzy
http://gazetaolsztynska.pl/175167,Jesienna-inwazja-biedronek-azjatyckich-Jest-sie-czego-bac.html#axzz3JdRVHZWMWiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2014, 19:29
Mega lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMega moje okno tez biedronki atakuja
i po myciu wracaja
Ja walnelam 3 ciasta na jutro , galarete z kuraka , salatke jarzynowa i mam dosc
A i doczekalam sie w koncu umywalki w lazience , przypomne tylko z remont byl w kwietniu
Misku ja tez lubie o badaniach
bo jak odebralam moje to Ciebie juz nie bylo i w sumie nawet lekarz mi nie powiedzial czy ok 
ania.g, nick nieaktualny, Mega, iwcia77, nick nieaktualny, moremi, Bliska 77, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Tak myślałam że się przyczaiłaś. Trzymam kciuki cały czasLucky wrote:a dzięki

przyczaiłam się bo jesteśmy w trakcie kolejnego podejścia do owulacji
olałam termometr w tym cyklu, lekarz kazał wyluzować, bo mówi że i tak już siebie znam
proponował nam in vitro, ale my się nie łapiemy na refundację a na kolejny kredyt nie możemy sobie pozwolić i tym sposobem ląduję w tej grupce co to mało się stara bo nie robi wszystkiego co można
dostałam nowa stymulacje Clo: 2x1 od 5 dc a nie jak wcześniej 1 tabl od 3 dnia cyklu
podczytuję ale nie mam kiedy szybko się wpisać by zareagować na to co się dzieje
nie ukrywam też na na dobrych parę dni zdołowała mnie wiadomość o Inessie
Sabince gratuluję ciąży
wszystkim mamusiom gratuluję cudownych dzieci
Pusur ja bym wzięła Twojego nieśpiącego przystojniaka z pocałowaniem ręki, ale widocznie czeka mnie mój własny
no i standardowo trzymam kciuki za wszystkie oczekujące na dobre wieści
Lucky lubi tę wiadomość
Matka fantastycznej 4