35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
macduska wrote:ale jak robiłam monitoring bez stymulacji to jajka rosły elegancko
nie wiem jak z ovulką tak około 10-12 dc -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:estradiol zrobiłam już 41,89
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2014, 19:12
-
Umyłam okno, zmieniłam firankę i zasłony, przylazł chłop i oczywiście mnie musiał wkurwic, bo bałagan w pokoju, on jak jest w domu to jest porządek. Nosz kurwa! To ja zasmarkana sprzątam a ten dupek mi takie rzeczy wygaduje! Zobaczymy wieczorem
strzeliłam focha z przytupem, chyba bedzie sie sam w łazience dzisiaj zabawiał, o!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2014, 19:17
Iwone, kkisia, macduska, ania.g, Aasiula, caffe, iwcia77, Sabina, moremi, gosia7122, gretka, BISCA lubią tę wiadomość
-
Aaaaa i mamy normalnie inwazje biedronek. W oknie sobie gniazdo założyły skubane....poczyscilam, mam nadzieje ze nie wrócą. Teraz mi sie pare po mieszkaniu szwenda, już 3 spuściłam w kiblu
Idę jakaś kolacje szykować, zeby nie było dla siebie i córki, ten który mnie wkurzył niech sam sobie szykujekkisia, macduska, malgos741, Aasiula, Sabina, Lucky lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mega wrote:Aaaaa i mamy normalnie inwazje biedronek. W oknie sobie gniazdo założyły skubane....poczyscilam, mam nadzieje ze nie wrócą. Teraz mi sie pare po mieszkaniu szwenda, już 3 spuściłam w kiblu
Idę jakaś kolacje szykować, zeby nie było dla siebie i córki, ten który mnie wkurzył niech sam sobie szykuje
Niech Ci wszystkie kwiatki mszyce zjedza!!! za kareMega, iwcia77, moremi, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Ey biedronki sa pozyteczne!Juz cie nie lubie Pffff
Niech Ci wszystkie kwiatki mszyce zjedza!!! za kare
ale to mogły być ta chińskie intruzy
http://gazetaolsztynska.pl/175167,Jesienna-inwazja-biedronek-azjatyckich-Jest-sie-czego-bac.html#axzz3JdRVHZWMWiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2014, 19:29
Mega lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMega moje okno tez biedronki atakuja
i po myciu wracaja
Ja walnelam 3 ciasta na jutro , galarete z kuraka , salatke jarzynowa i mam dosc
A i doczekalam sie w koncu umywalki w lazience , przypomne tylko z remont byl w kwietniu
Misku ja tez lubie o badaniachbo jak odebralam moje to Ciebie juz nie bylo i w sumie nawet lekarz mi nie powiedzial czy ok
ania.g, macduska, Mega, iwcia77, Sabina, moremi, Bliska 77, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Lucky wrote:a dzięki
przyczaiłam się bo jesteśmy w trakcie kolejnego podejścia do owulacji
olałam termometr w tym cyklu, lekarz kazał wyluzować, bo mówi że i tak już siebie znam
proponował nam in vitro, ale my się nie łapiemy na refundację a na kolejny kredyt nie możemy sobie pozwolić i tym sposobem ląduję w tej grupce co to mało się stara bo nie robi wszystkiego co można
dostałam nowa stymulacje Clo: 2x1 od 5 dc a nie jak wcześniej 1 tabl od 3 dnia cyklu
podczytuję ale nie mam kiedy szybko się wpisać by zareagować na to co się dzieje
nie ukrywam też na na dobrych parę dni zdołowała mnie wiadomość o Inessie
Sabince gratuluję ciąży
wszystkim mamusiom gratuluję cudownych dzieci
Pusur ja bym wzięła Twojego nieśpiącego przystojniaka z pocałowaniem ręki, ale widocznie czeka mnie mój własny
no i standardowo trzymam kciuki za wszystkie oczekujące na dobre wieściLucky lubi tę wiadomość
Matka fantastycznej 4