35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Reni wrote:robimy testa http://pl.what-character-are-you.com/d/pl/399/index/2115.html?utm_source=Facebook&utm_medium=desktop&utm_campaign=trafficcheck
mi wyszedł wampir już wiem skąd zachwyt nad pucholkiem killerem
Gdzie jest ksiondz Andżej? Czy jutro mogę spowiedź powtórzyć? I egzorcyzmy proszę.iwcia77, Bursztyn, EwaT, malgos741, kkisia, Reni, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Bursztyn wrote:przesadzacie
naprawde o styl chodzi? przeciez sa duzo gorsze na ovumoremi, caffe lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:przesadzacie
naprawde o styl chodzi? przeciez sa duzo gorsze na ovu
A serio mi się styl nie podoba, ale dziewczyna nie jest chyba aż taką fanatyczką jeżeli rozważała ivf.Bursztyn lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Mi wyszedł demon.
Gdzie jest ksiondz Andżej? Czy jutro mogę spowiedź powtórzyć? I egzorcyzmy proszę.
obecność na tym diabelskim forum
czekam o szustej czydzieści
A.moremi, iwcia77, Reni, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:nie czytam pamietnikow na ovu, wyjatek stanowi Reni i Kalitria - probowalam ten, bo zostal "polecony" , wiec z ciekawosci probowalam go przeczytac. Niestety mnie nie wciagnal i nie zaciekawil a do tego zdziwil.
wydawalas sie dosc zbulwersowana
dlatego zapytalam czy styl czy nowenna wywolaly taki staniwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Mi wyszedł demon.
Gdzie jest ksiondz Andżej? Czy jutro mogę spowiedź powtórzyć? I egzorcyzmy proszę.moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Bursztyn wrote:no chyba cos wiecej niez "nie wciagnal" sadzac po Twoim poprzednim poscie
wydawalas sie dosc zbulwersowana
dlatego zapytalam czy styl czy nowenna wywolaly taki stanmoremi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny