35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Sabina wrote:Weź teraz ja się będę budzić z krzykiem i mokra pidzamą!
ja pierdzielę, źle ze mną
malgos741, kapturnica, Reni, iwcia77, kkisia, Bursztyn, moremi, Mega, macduska, Simba, Bozia3, Sabina, gretka lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:"przeczytałam", że będziesz się budzić z krzykiem i mokrą piz...
ja pierdzielę, źle ze mną
caffe lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnyCześć laski, ja po wizycie.
U Natalki wszystko w porządku, waży 942g.więc nadrobiła z wagą bo już sprzęt do USG pokazuje 27 tydzień ciąży.
Powiem wam że mnie przestraszył lekarka, bo jak tylko zaczęła sprawdzać to do mnie z tekstem: synek ma być?
A ja z przerażeniem do niej że nie i że jej nic tam nie może więcej urosnąć. A ona na to że już przyglądamy się dokładnie i pocieszyła mnie, że jednak dziewczynka. Ja mówię: no, bo wystarczy że mąż do niej mówi Heniek.
Ja po prostu się przyzwyczaiłam do myśli że będzie córcia, a pozatym starałam się żeby to była córcia.kapturnica, EwaT, iwcia77, kkisia, caffe, moremi, Mega, malgos741, macduska, peppapig, SolarPolar, Sabina, gosia7122, Parka lubią tę wiadomość
-
Dzieki dziewczyny za zyczonka
Czuje sie starsza ale wcale nie mniej szczesliwa niz dzien czy 2dni temu
No bow takim towarzystwie ciezko zle sie czuc...
Robie testa az sie boje
A wiec wyszlo mi- Jezdem wampirem..Znaczy ide w slady psze pani...Reni, iwcia77, moremi, Mega, malgos741, macduska, peppapig, Sabina, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Dzieki dziewczyny za zyczonka
Czuje sie starsza ale wcale nie mniej szczesliwa niz dzien czy 2dni temu
No bow takim towarzystwie ciezko zle sie czuc...
Robie testa az sie boje
A wiec wyszlo mi- Jezdem wampirem..Znaczy ide w slady psze pani...
no i prawidłowo
bo jestes stara dupa tuż pzred menopałzomiwcia77, caffe, kapturnica, Bursztyn, Mega, Reni, Sabina lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:robimy testa http://pl.what-character-are-you.com/d/pl/399/index/2115.html?utm_source=Facebook&utm_medium=desktop&utm_campaign=trafficcheck
mi wyszedł wampir już wiem skąd zachwyt nad pucholkiem killeremDorka1979 lubi tę wiadomość
-
EwaT wrote:co znaczy dawaj
tutaj jest komisja która dopuszcza do pytańkkisia, iwcia77, Mega, malgos741, Simba, moremi, peppapig lubią tę wiadomość
-
HappyJo wrote:Osz w mordę. To ja się grzecznie pytam czy Szanowna Komisja raczyłaby łaskawie zadać mi te pytania, za przeproszeniem grzecznie proszę
malgos741, Simba, moremi, peppapig lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDoczyalam
Mi tak jak Bursztynowi wyszedl aniol
I juz mi lepiej , przespalam z przerwami caly dzien , ale juz czuje sie ok , goraczki juz niemam czyli bede zyc
A i Kapta naj naj lepszego za dzis i jutroWiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2014, 23:07
kapturnica, iwcia77, EwaT, Bursztyn, Mega, malgos741, macduska, moremi, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
HappyJo wrote:Osz w mordę. To ja się grzecznie pytam czy Szanowna Komisja raczyłaby łaskawie zadać mi te pytania, za przeproszeniem grzecznie proszę
Tobie jesio nawet prosic nie wolno..Kocenia nie preszlas
Ciiii nawet delikutasnie stukaj w klawe coby rezerwe nie zezloscic...Bo bedzie przejebaneiwcia77, Mega, macduska, moremi, Reni lubią tę wiadomość