35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Simba wrote:1. Jestem wampirem
2. Koniec swiata zeby Bursztyn kotleta bronił. Chyba ze kotlet jest wege?
3. Pytania o obciąganiu miało nie byc. Apeluje za to o pytanie na temat poprawności ortograficzno-gramatycznej.
Kapta wszystkiego najlepszegomalgos741, macduska, Mega, Simba, moremi, kkisia, slash, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
proponuje wszystkim wierzacym kuracje pompejowską zamiast medycznej
powinno pomóc
natomiast w sytuacji kiedy nie pomoże zawsze możecie powiedzieć że widocznie Bóg miał inne plany i wyjść z tego z twarząMega, iwcia77, moremi, Bozia3, gretka, paszczakin lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:tak- dla tych którzy odmawiaja a nie co sobie jaja robią
w mojej skromnej opinii...
Jeśli wszystko miałoby być tak jak Bóg chce, to po co dawałby nam rozum i wolną wolę?
Ja rozumiem, że ktoś chce się podzielić swoim doświadczeniem odnośnie zajścia w ciążę, ale ona całą sytuację przedstawiła jak "niezawodny przepis na dziecko". Po jaką cholerę siostry zakonne (nie wiem jakie) wysyłałyby paski św. Dominika, skoro mogłyby wysłać "przepis".
A tak na marginesie (może przepraszam za przykład), Inessa jest osobą wierzącą i myślicie, ze ona nie wie o takiej nowennie? Nie wierze, że nie wie i że jej nie odmawiała. Jeśli się mylę, to pewnie są tysiące kobiet, które odmówiły i nic to nie zmieniło w różnych kwestiach, więc niech laska nie przedstawia tej nowenny jako niezawodnego przepisu. Bo to nie tak działa.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2014, 23:29
Mega, kapturnica, macduska, iwcia77, Iwone, moremi, peppapig, malgos741, kkisia, Bozia3, Sabina, gretka lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Zaczyna mnie irytowac nasmiewanie sie z czyjejs wiary (bo z duzo gorszym poziomem literackim mozna sie spotkac nawet na naszym forum i nikt nikomu tego nie wytyka, wiec wiadomo ze to nie o to chodzi). Wiec tak bede bronic Kotleta, a raczej wolnosci wyznania.
Ostatecznie tez nikt nikogo do czytania nie zmusza. No.Mega, EwaT, moremi, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:proponuje wszystkim wierzacym kuracje pompejowską zamiast medycznej
powinno pomóc
natomiast w sytuacji kiedy nie pomoże zawsze możecie powiedzieć że widocznie Bóg miał inne plany i wyjść z tego z twarząmacduska, kkisia lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:
A tak na marginesie (może przepraszam za przykład), Inessa jest osobą wierzącą i myślicie, ze ona nie wie o takiej nowennie? Nie wierze, że nie wie i że jej nie odmawiała. Jeśli się mylę, to pewnie są tysiące kobiet, które odmówiły i nic to nie zmieniło w różnych kwestiach, więc niech laska nie przedstawia tej nowenny jako niezawodnego przepisu. Bo to nie tak działa.
tez pomyslalm i Inesce ...
Iwone, caffe, gosia7122 lubią tę wiadomość