X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 23:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    ja powiedziałam
    po co pana Boga wspierać medycyną?nie poradzi sobie bez?
    Bog sobie poradzi, czlowiek byc moze nie zawsze

macduska, kkisia lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Simba Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 23:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To moze cos na odprężenie?

Radni z Tuszyna nie zgodzili się, by Kubuś Puchatek stał się maskotką placu zabaw. Tłumaczyli, że ma nieokreśloną płeć i niekompletne ubranie, a to nieodpowiednie dla dzieci. Teraz z polskich radnych drwią gazety i telewizje w USA, Wielkiej Brytanii i Kanadzie. Specjalnie oświadczenie wydał nawet burmistrz kanadyjskiego miasta, skąd pochodził właściciel pierwowzoru Puchatka

Cały tekst: http://wyborcza.pl/1,75477,17028023,Zagraniczne_media_drwia_z_polskich_radnych___Pilne_.html#ixzz3K7gl4va0

iwcia77, Mega, moremi lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 23:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    tez pomyslalm i Inesce ...
    proponuje dalej jechac na domyslach i przypuszczeniach..

477706bb5ioid7xx.jpg
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 23:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Bog sobie poradzi, czlowiek byc moze nie zawsze
    to sie nazywa panu Bogu świeczke a Diabłu ogarek...
    Jezus powiedział-o cokolwiek poprosicie...znasz ewangelie? nie dodawał że oprócz modlitwy trzeba do lekarza pójść na wszelki wypadek
    więc albo mu wierzysz albo bierzesz tabletki

HappyJo lubi tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 23:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    proponuje dalej jechac na domyslach i przypuszczeniach..
    taaaaa
    ludzie religijni natomiast dysponują faktami :)

caffe, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 23:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no już już bez kłótni

dodam, że i ja modlę się szczęśliwe zakończenie moich starań..

mnie osobiście razi to, że laska podaje to jako przepis/pewniak

iwcia77, caffe, Simba, kkisia, Mega, kapturnica, Sabina, moremi lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 23:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A na dobranoc Make Life Harder o imionach

Polak niejedno ma imię: Mariusz, Mirek, Bogusława, Wiesiek, Bożena i Krystyna. I Waldemar. I Patryk. No i oczywiście Kacper. Ale mało kto wie, że pod tym niepozornym ciągiem literek, jakim jest twoje imię, kryje się również cała twoja przyszłość. Prawda bowiem jest taka, że żaden Wiesiek nigdy nie zostanie szefem Googla, żaden Kacper nie skończy jako menel, a żadna Mariola nie przeczyta książki. Ze święcą też szukać Włodka, któremu nie jebie z mordy. W zwiazku z tym pojawia się pytanie, jak nazwać swoje dziecko, żeby nie wyrosło na kabareciarza/prezentera telewizyjnego/Adama Hofmana albo inne gadające gówno.
    1. Szkoła polska klasyczna. Imiona o wyraźnie polskim rodowodzie typu: Józio, Tadzio, Heniu, Futrał. Nieporadni życiowo, ale uczciwi. W szkolę bardzo dobrzy z ZPT-ów. W dziewięciu na dziesięć przypadków analfabeci. Możesz być pewien, że twoje dziecko zrobi zawrotną karierę na kolei albo zostanie najlepszym zdunem w mieście.
    Modne imiona w przyszłym roku: dla chłopca – Wawel i Makowiec; dla dziewczynki - Husaria.
    2. Szkoła nowoczesna. Imiona o rodowodzie zagranicznym typu: Brajan, Dżesika, Cheetos, Bijonse. Jeśli Polska nie mieści twoich horyzontów myślowych i coraz częściej myślisz o tym, żeby rodzinny Zgierz zamienić na Miami, to jest to szkoła dla ciebie. Imię typu Dżastin sprawi, że twoje dziecko - pomimo twarzy, która niepokojąco przypomina klatkę schodową - roztaczać będzie wokół siebie międzynarodową atmosferę niczym ambasada Słowacji.
    Modne imiona w przyszłym roku: dla dziewczynki Nikol, Żyrandol, Panadol; dla chłopca – Ebay, a dla bardziej zachowawczych - Pindol.
    3. Szkoła nowoczesna podniesiona do kwadratu o pojebanych starych, potocznie zwana szkołą Michała Wiśniewskiego. Imiona typu: Fabienne, Vivienne, Etiennette. Osoby o tych wyjątkowych imionach wyrosną na prawdziwych oryginałów. W dorosłym życiu bezkompromisowi, odważni i na swój sposób kreatywni. Niestety zamiłowanie do bankietów i świata sztuki nie pójdzie w parze z żadnym talentem, czego przykrym skutkiem będzie depresja, alkoholizm i w konsekwencji samobójstwo. Często świetni żonglerzy.
    Modne imiona w przyszłym roku: dla chłopca – Annus; dla dziewczynki – Almette lub Srom.
    Ale oczywiście nie popadajmy w paranoję. Imię to tylko jeden z elementów, który kształtuje twoje życie. Obok niego jest jeszcze miejsce urodzenia, uroda, nazwisko i status społeczny twoich starych. Tak więc wszystko w twoich rękach.

iwcia77, Bozia3, Mega, kapturnica, SolarPolar, Sabina, gretka, moremi, paszczakin lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Reni Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn... tak na serio... jesteś aniołem!
    Bursztyn wrote:
    Mylisz sie
    Po prostu nie akceptuje szydzenia, nasmiewania sie, deprecjonowania czyichkolwiek przekonan religinych

Simba, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • EwaT Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    To moze cos na odprężenie?

Radni z Tuszyna nie zgodzili się, by Kubuś Puchatek stał się maskotką placu zabaw. Tłumaczyli, że ma nieokreśloną płeć i niekompletne ubranie, a to nieodpowiednie dla dzieci. Teraz z polskich radnych drwią gazety i telewizje w USA, Wielkiej Brytanii i Kanadzie. Specjalnie oświadczenie wydał nawet burmistrz kanadyjskiego miasta, skąd pochodził właściciel pierwowzoru Puchatka

Cały tekst: http://wyborcza.pl/1,75477,17028023,Zagraniczne_media_drwia_z_polskich_radnych___Pilne_.html#ixzz3K7gl4va0
    już to kiedyś wklejałam, nie nosi majtek pedał jeden

iwcia77, Bozia3, moremi lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja się nie naśmiewam z wiary, ale też wiary czy modlitwy nie należy rozpatrywać komercyjnie. To wszystko w temacie.

Reni, iwcia77, kkisia, Mega, moremi lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 23:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    no już już bez kłótni

no i o to chodzi, bo ja np. nie mówię żeby się nie modlić.

iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 23:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pojde juz bo rzeczywiscie nie ma sensu dyskutowac. Byloby milo moc wyrazic na tym forum, ze ktos chodzi do kosciola, na pielgrzymki, odmawia nowenny, nieszpory i co kto jeszcze chce i nie byc wysmianym czy wyszydzonym, bo na tym wg. mnie polega tolerancja i szacunek do drugiego czlowieka. Ale to widocznie tylko moje zdanie. Szkoda.

macduska, kkisia, Dorka1979, moremi, gosia7122 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Reni Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 23:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba dobre!

Mega lubi tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 23:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    taaaaa
    ludzie religijni natomiast dysponują faktami :)
    nie wiem skad ten wniosek, nic takiego nie napisalam, odnosilam sie do Inessy, a pytanie mialo brzemic: skad wiecie ze cos odmawiala lub nie?

477706bb5ioid7xx.jpg
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 23:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    no już już bez kłótni

ja tez sie modle za szczesliwe zakonczenie Twoich staran :)

Reni, Mega lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 23:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    to sie nazywa panu Bogu świeczke a Diabłu ogarek...
    Jezus powiedział-o cokolwiek poprosicie...znasz ewangelie? nie dodawał że oprócz modlitwy trzeba do lekarza pójść na wszelki wypadek
    więc albo mu wierzysz albo bierzesz tabletki
    Andzej, pitolisz
    sam se wez tabletke
    gadasz nie na temat i dzis nie mam do Ciebie sily

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Reni Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 23:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bo pisała, że jest praktykująca
    Inessa wracaj!..
    Bursztyn wrote:
    nie wiem skad ten wniosek, nic takiego nie napisalam, odnosilam sie do Inessy, a pytanie mialo brzemic: skad wiecie ze cos odmawiala lub nie?

iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Simba dobre!
    Chciałam zeby kłótnie ustały bo będę sikac w nocy.
    W sumie i tak będę sikac.
    To dobranoc.

Reni, macduska, iwcia77, kkisia, Bozia3, Mega, kapturnica, SolarPolar, Sabina, gosia7122 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Bursztyn Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Bursztyn... tak na serio... jesteś aniołem!
    na to wyglada...

Reni, Mega lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 listopada 2014, 23:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    ty sie do pompei nie przymierzasz?

niestety brakuje mi wytrwałości

‹‹ 5777 5778 5779 5780 5781 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ