35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
EwaT wrote:Komisja sie zgodziła
1.czy gówno ci smierdzi
2. jak duże masz cyce?
3.czy bierzesz do buzi i czy połykasz?
4. czy bliski jest ci pedał Puchatek?
Ad.1. Fiołkiem nie daje, ale miłość uświęca środki
ad.2. Jak na matkę przystało
Ad.3. najpierw przeżuwam
Ad.4. Toż to najlepszy przyjaciel kobiety!macduska, iwcia77, Bozia3, malgos741, Mega, kkisia, Simba, SolarPolar, Reni, moremi, caffe, gosia7122, Parka lubią tę wiadomość
-
HappyJo wrote:Ad.1. Fiołkiem nie daje, ale miłość uświęca środki
ad.2. Jak na matkę przystało
Ad.3. najpierw przeżuwam
Ad.4. Toż to najlepszy przyjaciel kobiety!iwcia77, malgos741, kapturnica, SolarPolar, caffe lubią tę wiadomość
-
nie da się Was nadrobić - nie ma szans odnieść się do wszystkiego...
przeczytałam ten pamiętnik...egzaltowana nawiedzona panna....
i zastanawia mnie jedno - czy wszystkie tu zatwardziałe katoliczki rezygnują ze wspomagania - opierając się tylko na modlitwach i naturalnych metodach? Bo jeśli tak - to czapki z głów - wierność godna pozazdroszczenia...i jak dla mnie duża odwaga w rezygnacji z siebie na rzecz założeń zewnętrznych jakiejś religii i wymagań ustalonych przez facetów... Ja tak nie potrafię....Ja też się modlę ale do Boga, który mnie szanuje...
ALe jeśli ktoś odmawia nowenny i lata na pielgrzymki, a jednocześnie niezgodnie z religią wspomaga się "bardziej" - to już lekka obłuda...iwcia77, macduska, EwaT, malgos741, Dorka1979, Mega, kkisia, Sabina, Reni, gretka, moremi, caffe, paszczakin, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:nie da się Was nadrobić - nie ma szans odnieść się do wszystkiego...
przeczytałam ten pamiętnik...egzaltowana nawiedzona panna....
i zastanawia mnie jedno - czy wszystkie tu zatwardziałe katoliczki rezygnują ze wspomagania - opierając się tylko na modlitwach i naturalnych metodach? Bo jeśli tak - to czapki z głów - wierność godna pozazdroszczenia...i jak dla mnie duża odwaga w rezygnacji z siebie na rzecz założeń zewnętrznych jakiejś religii i wymagań ustalonych przez facetów... Ja tak nie potrafię....Ja też się modlę ale do Boga, który mnie szanuje...
ALe jeśli ktoś odmawia nowenny i lata na pielgrzymki, a jednocześnie niezgodnie z religią wspomaga się "bardziej" - to już lekka obłuda...
a co uważasz za wspomaganie "bardziej"? -
macduska wrote:Ewa, niemożliwe abyś wierzyła , ze od modlitwy zachodzi się w ciążę?
ALe ciasne założenia Kościoła - są obecnie dla mnie nie do przyjęcia....iwcia77, malgos741, Mega, kkisia, kapturnica, Sabina, gretka, moremi, caffe, paszczakin lubią tę wiadomość
-
Dorka1979 wrote:O qźwa, nie wiem jakim cudem ale wyszło mi że jestem aniołkiem
iwcia77, Bozia3, HappyJo, kkisia, Dorka1979, caffe lubią tę wiadomość
-
Ja tam uważam niech każdy wierzy w to co chce.
Dorka1979 lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Bozia3 wrote:mega Ty już po seksie?
Mega, Bozia3 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016