X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2014, 00:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    HappyJo wrote:
    Wszystkiego :D

prawie zaliczyłas test
    uśćislij jeszcze czy twoje matczyne cyce zwisają

iwcia77, Mega, kapturnica, moremi, HappyJo lubią tę wiadomość

• HappyJo Ekspertka

Wysłany: 26 listopada 2014, 00:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No dobra, to ja się z Paniami dobranoc ;)

iwcia77, Bozia3, Mega, kkisia lubią tę wiadomość

gg64j44jipdfhvk5.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2014, 00:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    no a zabrania wielu rzeczy :(
    no więc właśnie dlatego się zastanawiam - jak to można bez obłudy pogodzić???

ja odpuściłam po swoim rozwodzie...sam ksiądz namawiał mnie na unieważnienie małżeństwa - jakoś się starać, jakoś kombinować....
    a ja się pytam sama siebie - po co? Ja nie spelniam warunków..nikt przede mną nie ukrył choroby psychicznej - a mój powód rozwodu (zdrada) według Kosciola KK wystarczającym nie jest....i wiele innych zasad - których nie jestem w stanie wypełnić (antykoncepcja i inne bzdury...) dlatego dałam sobie siana...z uczciwości względem samej siebie...modlę się już nie po katolicku - raczej po swojemu i nie oczekuje żadnej pomocy od strony KK

Mega, iwcia77, malgos741, kkisia, kapturnica, Simba, Sabina, Reni, gretka, moremi, caffe lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• EwaT Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2014, 00:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    No... Szybki numerek był ;)
    szybki? z pOL godz cie nie było
    no chyba że paciorek jeszcze odmawiałaś po?

Mega, iwcia77, HappyJo lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2014, 00:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    no wszystko to - czego Kościół zabrania...

czyli co? według ciebie?

iwcia77 lubi tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2014, 00:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    czyli co? według ciebie?
    masturbacji na przykład

Bozia3, iwcia77, Mega, moremi, HappyJo lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2014, 00:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    czyli co? według ciebie?
    w staraniach? - in vitro
    w seksie - antykoncepcji

iwcia77, Mega, malgos741, kapturnica, gretka, moremi lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2014, 00:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    no więc właśnie dlatego się zastanawiam - jak to można bez obłudy pogodzić???

ja odpuściłam po swoim rozwodzie...sam ksiądz namawiał mnie na unieważnienie małżeństwa - jakoś się starać, jakoś kombinować....
    a ja się pytam sama siebie - po co? Ja nie spelniam warunków..nikt przede mną nie ukrył choroby psychicznej - a mój powód rozwodu (zdrada) według Kosciola KK wystarczającym nie jest....i wiele innych zasad - których nie jestem w stanie wypełnić (antykoncepcja i inne bzdury...) dlatego dałam sobie siana...z uczciwości względem samej siebie...modlę się już nie po katolicku - raczej po swojemu i nie oczekuje żadnej pomocy od strony KK
    no wlasnie ja tez - byl seks pozamalzenski, antyki...dlatego przestalam sie calkiem spowiadac, co za tym idzie przyjmowac komunie...a do Kosciola chodze jak czuje ze mam taka potrzebe pobyc i poreflektowac .

Bozia3, Dorka1979, kapturnica lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2014, 00:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    szybki? z pOL godz cie nie było
    no chyba że paciorek jeszcze odmawiałaś po?
    Ani przed, ani po :P

iwcia77 lubi tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2014, 00:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kiedys mnie ksiądz rozbawił przy spowiedzi...nie dał mi rozgrzeszenia- bo spowiadałam się z grzechu nieczystości...i przepytał mnie z kim i co i jak...no więc nie dał mi - bo to stały chłopak był - i według Kościoła - żyłam w grzechu ciągłym i nie wykazywałam skruchy...
    Zapytałam go więc - czy dostałabym rozgrzeszenie, gdyby ich było kilku... - odpowiedział, że tak...bo tych kilku mogło się "zdarzyć" jako przypadkowi...i może nawet niechciani - takie słabostki...no a ten jeden - to poważny grzech ciągły...:)

iwcia77, Mega, kkisia, malgos741, kapturnica, Simba, Sabina, Reni, gretka, moremi, caffe, HappyJo lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2014, 00:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    masturbacji na przykład
    no z masturbacji to już dziecka raczej na pewno nie będzie a mówimy chyba o wspomaganiu w zajściu w ciążę

• EwaT Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2014, 00:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    no z masturbacji to już dziecka raczej na pewno nie będzie a mówimy chyba o wspomaganiu w zajściu w ciążę
    a jak inseminacje zrobisz bez masturbacji?

iwcia77, Reni, gretka, moremi, caffe, HappyJo lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2014, 00:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:

nie zrobisz oczywiście i metody których Kościół nie aprobuje właśnie to inseminacja i IVF

natomiast leczyć się, badać można jak najbardziej nawet trzeba

malgos741 lubi tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2014, 00:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    jakieś są chyba prezerwatywy z dziurką do insemki dopuszczalne przez kościół? nie wiem - coś takiego tu pisały dziewczyny - ale ja nie kumam zupełnie o co chodzi....
    to nawet śmieszne co piszę - żeby Kosciół ci mowil w czym się masz bzykać...:) Panie dzieju - gdzie tu do Chrześcijan i Jezusa jakiekolwiek odniesienie...:)

iwcia77, Mega, malgos741, moremi, caffe lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2014, 00:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    nie zrobisz oczywiście i metody których Kościół nie aprobuje właśnie to inseminacja i IVF

natomiast leczyć się, badać można jak najbardziej nawet trzeba
    zdaje mi się, że inseminację chyba dopuszczają...

kapturnica lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• Mega Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2014, 00:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    kiedys mnie ksiądz rozbawił przy spowiedzi...nie dał mi rozgrzeszenia- bo spowiadałam się z grzechu nieczystości...i przepytał mnie z kim i co i jak...no więc nie dał mi - bo to stały chłopak był - i według Kościoła - żyłam w grzechu ciągłym i nie wykazywałam skruchy...
    Zapytałam go więc - czy dostałabym rozgrzeszenie, gdyby ich było kilku... - odpowiedział, że tak...bo tych kilku mogło się "zdarzyć" jako przypadkowi...i może nawet niechciani - takie słabostki...no a ten jeden - to poważny grzech ciągły...:)
    No właśnie, to jest dopiero obłuda kościoła... I wszystko w tym temacie... Nie chodzę do kościoła bo o polityce mogę posłuchać w tv, nie pamietam kiedy byłam na mszy z prawdziwego zdarzenia, o sory - po komunii córki w Kalwarii Zebrzydowskiej msza dla dzieci komunijnych, rewelacja - dla dzieci ale o Bogu, wierze, o darze jakim dzieciaki przy komunii dostały, uczestniczyłam całym sercem : D ale taka msza to rzadkość... Na białym tygodniu ksiądz dzieciom strzelił na kazaniu gadkę o antykoncepcji i aborcji, koszmar...

iwcia77, Bozia3 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2014, 00:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Boziu droga, chodzi o to że prawdopodobnie zabrakło warunku spowiedzi jakim jest postanowienie poprawy - skoro to twój stały facet

Mega lubi tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2014, 00:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    jakieś są chyba prezerwatywy z dziurką do insemki dopuszczalne przez kościół? nie wiem - coś takiego tu pisały dziewczyny - ale ja nie kumam zupełnie o co chodzi....
    to nawet śmieszne co piszę - żeby Kosciół ci mowil w czym się masz bzykać...:) Panie dzieju - gdzie tu do Chrześcijan i Jezusa jakiekolwiek odniesienie...:)
    dla mnie juz sa smieszne nauki przedmalzenskie...jak wiadomo ze wiekszosc i tak bzyka sie przed slubem a niejednokrotnie panna mloda slub bierze z brzuchem ..

Mega, Bozia3 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2014, 00:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Boziu droga, chodzi o to że prawdopodobnie zabrakło warunku spowiedzi jakim jest postanowienie poprawy - skoro to twój stały facet
    tak - no to dla mnie jasne było - nie chciałam z nim zerwać - więc mowy nie było o rozgrzeszeniu....mnie tylko rozśmieszyła sytuacja, że gdyby to nie był stały związek - a moje puszczalstwo - to dostałabym - ot takie zasady...:)

iwcia77, Mega, Dorka1979, Bliska 77, moremi, caffe, paszczakin, kkisia, HappyJo lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• EwaT Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2014, 00:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    ty bys załowała seksu ze swoim stałym facetem?

iwcia77, Mega, Bozia3, Bliska 77, gretka, caffe, paszczakin, kkisia lubią tę wiadomość

‹‹ 5780 5781 5782 5783 5784 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ