35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWitam
Wlazlam po kolejnej nieprzespanej nocy a Wy się znowu klocilyscie.
Kurwa, mądre fajne babki a pół nocy skakaly sobie do gardeł. Ja wiem, że krwi nie było. Ale szału nie ma jak się czyta. Zawsze mam straszny niesmak jak się tak klocicie. Lubię was wszystkie bez wyjatku, nie lubię jak dochodzi do takich wymiany zdań.
ZZmieniając temat
Kapta wszystktakiego najlepszego z okazji podwójnej 18kapturnica, Bliska 77, Mega, malgos741, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Witam
Kurwa, mądre fajne babki a pół nocy skakaly sobie do gardeł. Ja wiem, że krwi nie było. Ale szału nie ma jak się czyta. Zawsze mam straszny niesmak jak się tak klocicie. Lubię was wszystkie bez wyjatku, nie lubię jak dochodzi do takich wymiany zdań.
ZZmieniając temat
Kapta wszystktakiego najlepszego z okazji podwójnej 18
Ps.Dzieki SabbciaSabina, Bliska 77, Mega, malgos741, kkisia lubią tę wiadomość
-
dobre to jest!
Dorka1979 wrote:A ja mu mówię to czemu mojej sąsiadce dziesiąte dziecko nie ślubne i na dodatek każde z innym ochrzcił, to on mi odpowiedział,że ona po prostu szuka ojca dla tych dzieci i tak jej to wychodzi, a że ja z jednym to mam problem.Bliska 77, Bozia3, Mega, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDobra nie staram sie doczytac wczorajszego dnia, bo na to nie mam siły.. Czy moze mnie ktoras z Was oswiecic jak to jest jak sie dostalo @ a jutro ma sie operacje i czy musze zakomunikowac o tym lekarzowi? Kurwa tyle czekania, tyle latania, a tu sobie franca przyszla niespodziewanie bez wczesniejszych zadnych oznak...
,. Teraz to juz opadlam z sil, do konca.
A i milego dnia wszystkimMega lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
yyyyyyyyyyyyyyyyy no ten teges jakby tu zacząć.. bo to chyba znowu moja wina
a ja nadal będę węszyć i szukać tematów do rozmowy i Wam podrzucać
a nie tylko pierdolenie, która jaki chlebek zjadła, jak to raczy się kawusią czy znowu sprząta
tak tak moje panie będę Was prowokować, bo przynajmniej coś się dzieje ..tylko proszę o kurture, nie obrażanie się na wzajem, nie obrzucanie błotem i szanowanie wzajemnych poglądów.. nie popychamy się, nie podpierzamy sobie literek z klawiatur
pewne tematy mają skłonić nas do refleksji, zadumy
no! a teraz proszę się pogodzić, podać sobie ręce a Bursztyn jak wróci z kościoła proszona jest o umycie rączek.. "Bakterie kałowe i pałeczki E. coli - takie zarazki można znaleźć w… wodzie święconej. Austriaccy kontrolerzy sprawdzili skład wody z kościelnych kropielnic. Prawie 85 procent próbek z przeanalizowanych 21 "świętych" źródeł i 18 kropielnic było skażonych. "
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2014, 09:19
kapturnica, Sabina, Mala79, Mega, gretka, malgos741, moremi, Simba, Bliska 77, paszczakin, kkisia, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Witam
ZZmieniając temat
Kapta wszystktakiego najlepszego z okazji podwójnej 18nie byloaz tak zle
-
nick nieaktualny
-
Mala79 wrote:Dobra nie staram sie doczytac wczorajszego dnia, bo na to nie mam siły.. Czy moze mnie ktoras z Was oswiecic jak to jest jak sie dostalo @ a jutro ma sie operacje i czy musze zakomunikowac o tym lekarzowi? Kurwa tyle czekania, tyle latania, a tu sobie franca przyszla niespodziewanie bez wczesniejszych zadnych oznak...
,. Teraz to juz opadlam z sil, do konca.
A i milego dnia wszystkimMala79 lubi tę wiadomość
-
Witam i mi/lego dnia życzę.
Kapta jeszcze raz najlepszego
Mala79, kapturnica, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny