35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Mala79 wrote:Wlasnie sobie z tego zdalam sprawe, bo ze mna bywa roznie, tylko wiesz co jest najgorsze isc do lekarza i powiedziec Mu to prosto w oczy...
-
super
zawsze mam problem jak zawiązać chomątogretka wrote:poniewaz zbliza sie sezon proponuje:
https://www.facebook.com/video.php?v=984692954891995moremi, kapturnica, Mala79, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mala zgłoś do lekarza bo przy @ jest zawsze osłabienie organizmu.
Mala79, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
A ja zgłaszam protest! Bursztyn sorki, ale uważam, że to Ty się czepiłaś i to konkretnie....zadałam sobie trud prześledzenia całej dyskusji i nie znalazłam (przynajmniej do momentu Twojego włączenia się do niej) tego o czym piszesz - o prześmiewczym i szyderczym tonie dotyczącym wiary i religii....To temat drażliwy i dziewczyny od początku zaznaczały, że chodzi o tą kobietę i jej styl wypowiedzi...tu zamieściłam cytaty - bo trochę się wkurwiłam szczerze mówiąc -ale po przeczytaniu mi przeszło - więc jak wrócisz z Kościoła - to może będziesz spokojniejsza troszkę i trzeźwiej spojrzysz na to:
Aha - tylko Ewa napisała, że jej chodzi o nowennę - ale ona się nie udzielała wyjątkowo
"nie gadam z nimi, ale po prostu nie mogłam strawić tego pamiętnika i nie chodzi mi o to, ze drwię z czyjejś wiary. Jest coś odpychającego, czego nie potrafię zdefiniować, od czytania tego co napisała." - Caffe
"Przeczytalam ten pamietnikk..Hmmm cud, palec Bozy??????A moze szczesliwy zbieg okolicznosci??
No i sie jej udało...Tak jak zdarzaja sie ciaze z cykli bezowulacyjnych , z nasienia bezplemnikowego jak i z niedroznych jajowodow .Mysle ,ze wiara przenosi gory i nie mam na mysli wiary w Boga ale ogolnie pozytywne myslenie..."- Kapta
"Ja też poczytalam ten pamiętnik, tak zgrubsza, co bardziej soczyste kawałki omijalam bo nie dałam rady. Podzielam zdanie Caffe, styl pisania nie do zniesienia.
Ja nie umialabym tak żyć. Może tak łatwiej? Że sobie wymodle, wręcz załatwie wszystko. Normalnie jak transakcja. Nie znam się. Życzę zdrowej i spokojnej ciąży" - Sabina
iwcia77 napisała:
"Wielebny Ojcze- jest spowiedz pisemna do rozgrzeszenia...o nowennie pompejskiej...niejakiego Kotleta...umarl w butach - tylko nich sie wielebny nie rzuca z dzwonnicy ..."
Bursztyn:
"ale wlasciwie to o co wam chodzi?
ze ktos odmawia nowenne?
a jest w tym cos zlego?"
"raczej w jaki sposób to pisze .. "- Reni
"no , ze czytac sie tego nie da , dlatego ja nie przebrnelam nawet przez "wstep". nie mam nic przeciwko modlitwom ale patetyka i " natchnienie" mnie osobiscie irytuja a do tego takie wrazenie " reklamy" ...poza tym na samym koncu ma przeniesienie do pamietnika na belly i dwie daty ciazy ...24 i 26 sierpien odznaczone pierwsza we wrzesniu a druga dzisiaj...nie wiem jak to rozumiec. na szczescie nie musze tego czytac i nie bede. " - Iwcia
"moze zbulwersowal mnie tez fakt , ze zdalam sobie sprawe ,ze jestem sceptykiem - niedowiarkiem .
.." - Iwcia
Bursztyn napisała:
czyli jednak o nowenne chodzi?
"EwaT:
tak
ale ja sie nie dopierdalam, jakby co"moremi, gretka, Mega, Mala79, Reni, kapturnica, caffe, Bliska 77, paszczakin, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bry.
Dzisiaj mam wolne i jak na złość nie wyspałam się.
Mała, lepiej zgłosić. Niestety @ może utrudniać gojenie.
Nie wiem o co się kłócicie. Każdy wierzy jak chce i w co chce.
Mnie osobiście drażni tylko, że niektóre osoby wierzące odrzucają jakąkolwiek medycynę przy staraniach, ale ich wybór.
Bursztyn, nie ma co się unosić. Na podlaskich ziemiach funkcjonuje jeszcze szeptucha. Zamiast do lekarza wiozą chorego do szeptuchy - z depresją, kołtunami, niepłodnością, bólami głowy. Też wierzą jak chcą.
Najgorszy jest fanatyzm. W każdym wydaniu i w każdej dziedzinie.Mala79, Bozia3, Sabina, kapturnica, Mega, malgos741, Reni, Bliska 77, Simba, kkisia, Bursztyn lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Reni wrote:yyyyyyyyyyyyyyyyy no ten teges jakby tu zacząć.. bo to chyba znowu moja wina
a ja nadal będę węszyć i szukać tematów do rozmowy i Wam podrzucać
a nie tylko pierdolenie, która jaki chlebek zjadła, jak to raczy się kawusią czy znowu sprząta
"- bo to życie przecież..
Mala79, Sabina, kapturnica, moremi, Mega, caffe, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
no no Bozia .. z dzieckiem na cycku znalazłaś czas na ponowne przeczytanie lektury i streszczenie
brawoBozia3 wrote:A ja zgłaszam protest!moremi, Sabina, Mega, kapturnica, gretka, malgos741, Bozia3, paszczakin, kkisia, Simba, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:a ja nadal będę węszyć i szukać tematów do rozmowy i Wam podrzucać
a nie tylko pierdolenie, która jaki chlebek zjadła, jak to raczy się kawusią czy znowu sprzątaMala79, kapturnica, Sabina, Mega, Reni, malgos741, kkisia, Simba lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
oddalę się na chwilę w celu sporządzenia strawy.. bo weszłam do pracy.. z zamiarem zrobię sobie śniadanie i poczytam ovu.. stało się odwrotnie i tak siedzę godzinę
nic się nie zmieniło od dwóch lat to samo najpierw ovu potem obowiązki
moremi, malgos741, Bozia3, Sabina, Mala79, Mega, Bliska 77, paszczakin, caffe, kkisia, Simba, Lucky, gosia7122, Niuta, Parka lubią tę wiadomość