X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Reni Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2014, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a co z Tym zrobisz? po co Ci aż 10?! jakaś babcia stała za Tobą w kolejce też chciała kupić chlebki dla wnusia, wnusi i całej podlaskiej rodziny aleeee nie Ty pazerna na złość musiałaś wziąć wszystkie! wiesz, że to była dostawa na całą gminę!
    moremi wrote:
    To w temacie chlebka, psze Pani, ja wczoraj kupiłam w Hajnówce 10 bochenków zdrowotnego. Uwielbiam ;)

kapturnica, moremi, Sabina, Mega, Bliska 77, kkisia, gosia7122 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2014, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    10bochnów??..Maj gad Morka Toz gluten to samo zUo :P
    Malutkie bochenki. Jeden został, reszta do mrożenia poszła.
    A jakby ktoś ze stolycy chciał spróbować, to mają swoje sklepy firmowe http://www.piekarniapodolszynscy.pl/sklepy.php
    Nie sądzę tylko, żeby ceny też były hajnowskie.

kapturnica, Mala79, Mega, kkisia lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2014, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    no no Bozia .. z dzieckiem na cycku znalazłaś czas na ponowne przeczytanie lektury i streszczenie
    brawo
    a bo się wkurwiłam....;)

Reni, kapturnica, gretka, EwaT, moremi, Mala79, Mega, Bliska 77, caffe, kkisia, gosia7122 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2014, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9d94f12b5fde.png

;-)
    moremi wrote:
    Malutkie bochenki. Jeden został, reszta do mrożenia poszła.
    A jakby ktoś ze stolycy chciał spróbować, to mają swoje sklepy firmowe http://www.piekarniapodolszynscy.pl/sklepy.php
    Nie sądzę tylko, żeby ceny też były hajnowskie.

moremi, Bozia3, kapturnica, gretka, Mala79, Mega, kkisia, Simba lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2014, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    a co z Tym zrobisz? po co Ci aż 10?! jakaś babcia stała za Tobą w kolejce też chciała kupić chlebki dla wnusia, wnusi i całej podlaskiej rodziny aleeee nie Ty pazerna na złość musiałaś wziąć wszystkie! wiesz, że to była dostawa na całą gminę!
    Hehe, to piekarnia jest i sklep otwarty 24 h.
    No i ja Pani z wczorajszego kfc nie rozliczałam :P

kapturnica, Sabina, gretka, Mala79, Mega, kkisia lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2014, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Ty ale pomysl jaka ona musiala byc bez energii po takiej orgii ;) To co sie dziwisz ze zaliczyla KFC.Pewnei sił nie miala :P
    excited001.gif

moremi, Mala79, Bozia3, gretka, Reni, Mega, Bliska 77, kkisia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2014, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe Kapta o tym samym pomyślałam - po takich przejściach - to tylko KFC...:)

kapturnica, Reni, Mega, Bliska 77, kkisia lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• gretka Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2014, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a tu jak mezczyzni czesto korzystaja z urzadzen domowych

https://www.facebook.com/video.php?v=10201296663577491

moremi lubi tę wiadomość

gretka
  • Reni Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2014, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja nie napisałam, że kupiłam czy jadłam kfc ;-)
    moremi wrote:

• EwaT Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2014, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chciałam jeszcze uścislić, żeby nie było że sie wysmiewam czyjejs modlitwy- wierze że jest inny świat i że wszyscy sie tam znajdziemy, wierze w siłe modlitwy (medytacji) jak kto woli i mysle że cuda to wytłumaczalne zjawisko fizyczne.
    Natomiast absolutnie potępiam wszelkie religie- to jest zło w najczystszej postaci. Zło i głupota członków którzy są przekonani że za pośrednictwem pana w sukience trafią do nieba. Oraz że Boga jest wiecej w kościele nizli np na łące.Nie bede mnożyc innych przykładów i idiotycznych przepisów kościelnych.
    Dziwi mnie że myślący człowiek nie potrafi sobie jakoś tego wszystkiego wyobrazić- potężny niewyobrażalny kosmos, jeszcze bardziej potężny Ktoś kto go stworzył i jednoczesnie mściwy drobiazgowy, który sie uwziął na mrówki zyjące na okruszku zwanym Ziemią i zabronił im miłości fizycznej przed ślubem.
    Niewyobrażalne masakryczne zidiocenie jednostki ludzkiej. Kompletnie zniewolony wyprany umysł. Zamiast mózgu fermentujący obornik.
    Smutne.
    Ludzie, medytujcie, podnoście swoją świadomość, zróbcie coś ze sobą!Szkoda w takim stanie umierać!
    Dziękuję za uwagę.

Bozia3, moremi, Mega, Bliska 77, paszczakin, caffe, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    na 2tvp za chwilę o dniach płodnych

kapturnica lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• Reni Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a poza tym no własnie ;-)
    kapturnica wrote:
    Ty ale pomysl jaka ona musiala byc bez energii po takiej orgii ;) To co sie dziwisz ze zaliczyla KFC.Pewnei sił nie miala :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2014, 10:15

kapturnica, moremi, kkisia lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2014, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    odpaliłam tv czekam ..szefowej nie ma teraz 2 dni :-D

może w końcu się dowiem kiedy są
    Bozia3 wrote:

Sabina, kapturnica, moremi, Mega, kkisia lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2014, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    odpaliłam tv czekam ..szefowej nie ma teraz 2 dni :-D

może w końcu się dowiem kiedy są
    Tez wlaczylam hły hły..Może ja żle trafiam ? ;)

moremi lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2014, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    czegoś nie wiesz o swoich dniach płodnych? ;)

Bozia3, Mega, Bliska 77 lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2014, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    no to pojechalas grubo ;)

moremi lubi tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2014, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Moglabym rownie dobrze zarzucic niewierzacym glupote i nazywac ich ograniczonymi bo nawet naukowcy tacy chocby ak Einstein, Planck, Pasteur uznawali istnienie Boga.
    Czy ja tak robie? Nie
    Dlaczego? Bo szanuje ich poglady.

Dziekuje
    Ja tam się zgadzam z poglądami Einsteina - co niestety nie ma nic wspólnego z nowenną pompejską w wydaniu tej dziewoi....:)

"Slowo >> Bóg<< jest dla mnie niczym więcej niż wyrazem i wytworem ludzkiej słabości, a Biblia zbiorem dostojnych, ale jednak prymitywnych legend, ponadto dość dziecinnych. Żadna interpretacja, niezależnie od tego, jak subtelna, nie może tego zmienic".
    "Moim zdaniem idea osobowego Boga jest dziecinna. Może Pan nazywać mnie agnostykiem. Nie podzielam zapału zawodowych ateistów spowodowanego głównie bolesnym aktem wyzwolenia się z pęt religijnej indoktrynacji, jakiej byli poddani za młodu. Wolę postawę pokory wobec słabości naszego intelektualnego zrozumienia natury i własnego istnienia".
    "Wierzę w Boga Spinozy, który ujawnia się w harmonii wszystkiego, co istnieje, a nie w Boga, który interesuje się losem i uczynkami ludzkości".

noo..to tyle jeśli chodzi o Einsteina..:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2014, 10:39

Mega, EwaT, gretka, moremi, iwcia77, SolarPolar lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• EwaT Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2014, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Ja tam się zgadzam z poglądami Einsteina - co niestety nie ma nic wspólnego z nowenną pompejską w wydaniu tej dziewoi....:)

"Slowo >> Bóg<< jest dla mnie niczym więcej niż wyrazem i wytworem ludzkiej słabości, a Biblia zbiorem dostojnych, ale jednak prymitywnych legend, ponadto dość dziecinnych. Żadna interpretacja, niezależnie od tego, jak subtelna, nie może tego zmienic".
    "Moim zdaniem idea osobowego Boga jest dziecinna. Może Pan nazywać mnie agnostykiem. Nie podzielam zapału zawodowych ateistów spowodowanego głównie bolesnym aktem wyzwolenia się z pęt religijnej indoktrynacji, jakiej byli poddani za młodu. Wolę postawę pokory wobec słabości naszego intelektualnego zrozumienia natury i własnego istnienia".
    "Wierzę w Boga Spinozy, który ujawnia się w harmonii wszystkiego, co istnieje, a nie w Boga, który interesuje się losem i uczynkami ludzkości".

noo..to tyle jeśli chodzi o Einsteina..:)
    własnie miałam go cytować hehe

Mega, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2014, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Phiiii namieszal.. A nie wyjasnil..Glupie tlumaczenie ,ze w 14tym dniu :-/

Reni lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2014, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a tak z innej beczki....czytałyście książkę "Dowód"? Lekarz neurochirurg opisuje swoją śmierć kliniczną - wielce ciekawa pozycja - czytałam inne, ale on to bardziej rozbudował - wszystko jednak zmierza do jednego - nie ma po drugiej stronie koncepcji kościelnego piekła, czyśćca i nieba...wszyscy piszą o nieprzyjemnych odczuciach - ale trwających jakiś czas - tunele, czarne śruby, błota itp...potem jest już pięknie..on słyszał przekaz bezsłowny - jestem kochany, nie mogę zrobić nic złego....więc jeśli wierzyć w takie doznania - co na to religia? Koncepcja piekła zmienia się wraz ze wzrostem świadomości ludzkiej - dawniej to był diabeł z miotłą w kotle - cierpienia miały wydźwięk czysto fizycznego bólu. Teraz raczej chodzi o "brak dostępu do Boga" - o braku odczuwania jego energii.....

kapturnica, EwaT, caffe, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

‹‹ 5784 5785 5786 5787 5788 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ