35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
anna maria wrote:Ugotowalam rosol ,dodam koncentratu pom.i w ten oto prosty sposob beda 2 dania;-)alez ja mam Talent kulinarny:-)
Iwone, anna maria, kapturnica lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:
Nie akceptuję jedynie podejscia zakładającego, że wszyscy którzy wierzą sa idiotami.
A tak na marginesie, to niestety w większości zagorzali katolicy resztę niewierzącego lub wierzącego "inaczej"plebsu mają za idiotów. Także przyganiał kocioł garnkowi.Mega, moremi, kapturnica, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nie!
bo Ks Natanek jest Naszym pasterzem!
moremi wrote:Swoją drogą - to czy Bursztynek swoim awatarkiem nie naśmiewa się z bardzo znanego proboszcza?moremi, Simba, kapturnica lubią tę wiadomość
-
tak wystarczyło iść na Krakowskie przedmieście jak krzyżowcy w moherach tam grasowali
caffe wrote:Nie wydaje mi się, żeby ktoś tak stwierdził.
A tak na marginesie, to niestety w większości zagorzali katolicy resztę niewierzącego lub wierzącego "inaczej"plebsu mają za idiotów. Także przyganiał kocioł garnkowi.Mega, moremi, caffe, Simba, kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:rosół na pierwsze a na drugie pomidorowa
no, a potem z resztek pomidorowki i z resztek z lodowki mozna zrobic leczoReni, Mega, kkisia, anna maria, kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycaffe wrote:Nie wydaje mi się, żeby ktoś tak stwierdził.
A tak na marginesie, to niestety w większości zagorzali katolicy resztę niewierzącego lub wierzącego "inaczej"plebsu mają za idiotów. Także przyganiał kocioł garnkowi.
Dlaczego wrzucasz wszystkich do jednego garnka?
Mówię tylko o sobie i odpowiadam za siebie i nie wydaje mi się abym kiedykolwiek napisała coś pogardliwego na temat konkretnej osoby tu na forum.
-
krótki filmik o wielkośći wszechświata
https://www.youtube.com/watch?v=JwpXOCZOr_o
obejrzyjcie prosze go .....za chuja mi nie pasuje żę Stwórca tego wszystkiego był na tyle obrażony na grzechy śmiesznych ludzików na jakiejś Ziemi że musiał tam wysłąć swojego Syna żeby go zabili ......przecież kurwa nie ma takiej możliwośći, jak można w cos takiego wierzyć? -
macduska wrote:Jeśli chodzi o wczorajszy wieczór to jest mi obojętne czy ktos wierzy, czy nie, ile i jak się modli, jak sie leczy i jakie metody uznaje.
Nie akceptuję jedynie podejscia zakładającego, że wszyscy którzy wierzą sa idiotami.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2014, 11:38
Reni, gretka, moremi, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMega wrote:No a każdy, kto ma inne zdanie to nie powinien sie wypowiadać, bo obraza uczuci religijne osob wierzących? Sort ale tak to odebralam...
Nigdy nie powiedziałam, że ma się nie wypowiadać, ale można wypowiedzieć się bez obrażania innych ludzi.
Zazwyczaj odpowiadam w kwestiach religijnych na wyraźne zaczepki Ewy.
Pyta to jej odpowiadam.
I nie ma za co przepraszać, naprawdę.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2014, 11:47
Mega, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:odskoczę od tematu
kiedy zacząć brać dupsztala? dzisiaj mam już skok od jutra? czy poczekać do piątku?
a lekarz Ci nie powiedzial?
ja zaczynalam brac dzien po IUI , ale wieczorem.. tyle, ze ja mialam pregnyl (Ty dalej nie mialas?) wiec jajko, jak mialo pierdyknac to pierdyklo do tego czasu..
no i mam nadzieje, ze IUI masz poprawioneReni lubi tę wiadomość
-
macduska wrote:Nigdy nie powiedziałam, że ma się nie wypowiadać.
Zazwyczaj odpowiadam w kwestiach religijnych na wyraźne zaczepki Ewy.
Pyta to jej odpowiadam.
I nie ma za co przepraszać, naprawdę. -
macduska wrote:Dlaczego wrzucasz wszystkich do jednego garnka?
Mówię tylko o sobie i odpowiadam za siebie i nie wydaje mi się abym kiedykolwiek napisała coś pogardliwego na temat konkretnej osoby tu na forum.
macduska, Mega, caffe, Simba, kapturnica lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A jeszcze wracjajac do tematu (bo lubie), ciekawe czy jakbym poszla do przecietnego proboszcza i powiedziala, ze dzieciak z in-vitro, to czy by mi je ochrzcil (pominmy sensownosc takiej prosby)?
Mega, Reni, moremi, kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość