35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Sabina wrote:To mówisz, że jest nadzieję, że mój chłop z tego wyrośnie ?
Sabina lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
przykro mi ale niestety nie
nawet poród nie usprawiedliwia ..kapturnica wrote:Chcialam zauwazyc ,ze mam usprawiedliwienie...Mialam najazd goscioFFFF z racji imienino- urodzin wypadajacych dzien po dniu...
Usprawiedliwione??malgos741, iwcia77, anna maria, Mega, Sabina, EwaT, Bliska 77, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
raczej w jaki sposób to pisze ..Bursztyn wrote:ale wlasciwie to o co wam chodzi?
ze ktos odmawia nowenne?
a jest w tym cos zlego?iwcia77, Mega, caffe, Bliska 77, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:przykro mi ale niestety nie
nawet poród nie usprawiedliwia ..w końcu po to tu jesteśmy
a poród to skutek uboczny
malgos741, Sabina, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:Kapta- sto lat w zdrowiu!
nie pije bo mnie choroba rozkładaEwaT, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:dajcie link do tego kotleta, bo nie chce mi sie szukac
- dzieki
Bliska- Bozia i Burszta tak fajnie napisaly , ze juz nic nie trzeba dodawac. osobiscie jestem zajarana , ze " obudzilam sie " w wieku 24 lat a nie teraz , bo dzis zalowalabym straconego czasu na zlosc, zal, wstyd, niezadowolenie, frustracje, strach , paraliz i placz
ale kazdy ma swoje tempo, wiec mam cicha nadzieje, ze sie przelamiesz
Reni-bedziesz miala szalona ciaze
HappyJo- witam Cie w naszej klasie 35+ . mamy tu fajne wyklady, warsztaty, praktyki, nauczysz sie wiele , ze jeszcze bedziesz ginexa zaginac na wizytach
HahahaLiczę zatem na Was
W końcu zaległam w łóżku i mogę chwilkę poczytać
Fajnie tu w klasie 35+ Podoba mi się coraz bardziejmalgos741, iwcia77, macduska, Sabina, moremi, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
HappyJo wrote:Hahaha
Liczę zatem na Was
Fajnie tu w klasie 35+ Podoba mi się coraz bardziej
nie odpowiedziałaś jeszcze na kilka podstawowych pytań więc sie nie ciesz zawczasuiwcia77, Pusurek, Reni, Iwone, moremi, kapturnica, kkisia, Mega, Simba lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:ale wlasciwie to o co wam chodzi?
ze ktos odmawia nowenne?
a jest w tym cos zlego?Bliska 77, moremi, kapturnica, kkisia lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:HappyJo jak opowiadasz o swoim poprzednim lekarzu to tak jakby słyszała mojego byłego, jak poszłam we wrześniu rok temu do niego i mowię ze chcemy sie starać o drugie dziecko to tez mi powiedział to do roboty, no chyba nie musze pani mowić jak to sie robi! Dowcipniś za 2 grosze
No przyznam, że mnie "zaskoczył". Chodziłam do niego od 12 lat. Prowadził moją poprzednią ciążę (wszystko szło, jak w zegarku - na szczęście, bo nie musiałam go sprawdzać w trudnych sytuacjach), ale tym tekstem mnie powalił. Pan profesor... może już mu się nie chce. Sama nie wiem, ale też nie zastanawiam się. Idę do specjalisty, o którym słyszałam wiele dobrego, z kliniki niepłodności, dość młody, ale dobrze wyspecjalizowany. Ufam, że dobrze wybrałamSabina, malgos741, moremi, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
Dobry wieczór
Mój M karmi Wojtka, to mam chwilkę, więc przeleciałam kilka stron wstecz.
Slash - gratulacje, spokojnej ciąży.
Reni - trzymam kciuki, Wojtek też zaciska piąstki.
Anna maria - Helenka przecudna.
No i witam nową koleżankę - HappyJo jak przebrniesz otrzęsiny to potem będzie już łatwiej.
Pozdrawiam cała resztę,iwcia77, Pusurek, Reni, macduska, Sabina, Iwone, Bursztyn, gosia7122, Bliska 77, moremi, caffe, kkisia, Mango, Mega, Simba, anna maria, slash, Parka lubią tę wiadomość
-
HappyJo wrote:No przyznam, że mnie "zaskoczył". Chodziłam do niego od 12 lat. Prowadził moją poprzednią ciążę (wszystko szło, jak w zegarku - na szczęście, bo nie musiałam go sprawdzać w trudnych sytuacjach), ale tym tekstem mnie powalił. Pan profesor... może już mu się nie chce. Sama nie wiem, ale też nie zastanawiam się. Idę do specjalisty, o którym słyszałam wiele dobrego, z kliniki niepłodności, dość młody, ale dobrze wyspecjalizowany. Ufam, że dobrze wybrałam
uf ufiwcia77, Sabina, HappyJo, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
HappyJo wrote:Hahaha
Liczę zatem na Was
Fajnie tu w klasie 35+ Podoba mi się coraz bardziejIwone, EwaT, gretka, HappyJo, kapturnica, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:No ja też ale,
ja mam tyłozgięcie od zawsze i na 100% moi synowie zostali poczeci w innych pozycjach ;-0
a teraz i od tyłi i od przodu i z boku i...... nic
To "gówno prawda" to taki sarkazm był
No i bądź tu mądrym... Ech.
Jednym słowem, trzeba kombinować dalej, z Kamasutrą, czy bez ma się udać i tyle!
iwcia77, moremi, macduska, kkisia lubią tę wiadomość